ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Жоао Пауло захапа Херо, разкри изключително приятна новина
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:32 / 23.03.2018Коментари (10)17687
© Plovdiv24.bg
Нападателят на Ботев (Пд) Жоао Пауло каза интересни неща за завръщането си в Коматево, както и за причините да напусне Лудогорец. Брезилецът разкри и една изключително приятна новена в личен план. 

"Чувствам се много добре. Все едно се връщам вкъщи, защото вече се познавахме с почти всички и те направиха адаптирането ми много по-лесно. Чувствам се като у дома си", сподели бразилецът.

"Сега отборът ни е по-силен, защото дойдоха няколко бразилци. Направихме една атмосфера, която е много добра за всички. С всеки ден тренираме и даваме всичко от себе си. Ставаме все по-близки и изграждаме една много силна връзка помежду си, което прави отборът много по-силен", заяви Жоао Пауло пред Канал 3.

Той разкри и какво не му се е получило в Лудгорец.

"Единственото нещо, което не се получи, беше това, че не получих шанс да съм в групата за Лига Европа. Лагерът ни в Турция мина изключително добре. Представих се доста добре с головете си. Беше изненадващо, че не попаднах в групата за Лига Европа. След това не получавах шансове, за да се докажа. Говорих с ръководството и с треньора, след което се появи възможността да се върна в Ботев, където да играя", каза бразилският голмайстор на Ботев.

Той призна, че със съпругата му очакват второто си дете, което по всяка вероятност ще има възможността да научи добре българския език.
Още по темата: общо новини по темата: 193
21.05.2018
18.05.2018
15.05.2018
13.05.2018
13.05.2018
11.05.2018
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Ама Жоалчо къв гол щеше да вкара на Локото в дербито А.
+3
 
 
Циганин прост, недей да омирисваш темите за пловдивския отбор, ами отивай да събираш найлон докато твоите събратя не са го прибрали всичкия, че после ще обикаляш пак с плъха ...
-4
 
 
Нека се насладим още веднъж на функциите на РЪЖДАТА: ръждата е вредна за металите. Тя представлява оксидиране на желязо, или желязна сплав. Водата и влагата обикновено ускоряват този процес. Най-лошото е, че колкото по-дълго отлагате почистването и, толкова повече ръждата корозира металите , докато ги разруши НАПЪЛНО. Стикс- за селянина всеки дъжд е живот за растенията, за Коматевския селянин е РЪЖДА на Строежа до ПАДАНЕ ТО МУ,завинаги БЕЗДОМНИЦИ, завинаги на село , завинаги НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГЛУПАЦИ-бутай, бутай, бутай стадиона, а на Локомотивеца му се напълни с радост сърцето!...АМИН!!!
-4
 
 
Група фенове на ботевЪ- строителни работници, шофьор на бетоновоз и Палийски създали тайна организация за дострояване на Недостроения стадион-Тайното сдружение. Планът бил следния- отклоняват от стотици строежи по един бетоновоз чрез работниците и шофьора и лека полека строежа се превръща в Бижуто на България. Но възникнал проблем- всяка нощ ботевистите изсипват камион бетон на Строежа на Източен, а на сутринта намират огромна купчина с ЛАЙНА...И това всяка вечер и сутрин???Палийски умувал, НО КАК така???Тея буферите нещо правят. Привикал шофьора на разговор:-Къде бъркаме, возим бетон,а на сутринта ЛАЙНА?! Шофьора:-Шефе, та аз карам ВОМА и изсипвам лайна, няма грешка!Палийски Ама ние чакаме бетон за стадиона бре луд! Шофьора- нали тук е булевард Източен 10, стадион ГОМНЕЖА, грешка няма, гомна при гомна отиват...
-4
 
 
Новороденото бебе е радост и живот, ръждивата арматура е депресия и смърт! Бебето суче от майчина гърда, ръждата от сняг и дъжд, Бебето плаче, ръждата разяжда.Бебето е живо, Недостроения стадион е мъртъв, Завинаги БЕЗДОМНИЦИ, завинаги в КОМАТЕВО, завинаги ГЛУПАЦИТЕ НА света...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: