ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неделев цъфна на снимки с фенове на ЦСКА, има ли нещо нередно?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:13 / 23.03.2018Коментари (29)12374
Фенклубът на ЦСКА в Разград - Red Legion организира среща с играчите на армейците в националния отбор. На нея присъстваха четиримата представители на отбора в селекцията - Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Станислав Манолев и Кирил Десподов, като привържениците публикуваха в социалната мрежа десетина групови снимки с играчите.

От фенклуба на ЦСКА бяха поканили и още трима футболисти. Двама от тях са бивши футболисти на червените - крилото Спас Делев и вътрешният халф Ивайло Чочев. Третият обаче бе изненадващо име - звездата на Ботев Пд Тодор Неделев. Офанзивният халф откликна бързо на поканата от страна на армейските фенове и се снима с част от тях.

Те дори го навиваха в бъдеще да подсили ЦСКА, твърди "Тема спорт". Неделев често е казвал, че в България би играл само за Ботев, но присъствието му на срещата с фенове на червените бе любопитно събитие.

Интересно е да се отбележи също, че Неделев е отказвал няколко пъти на вечния съперник на армейците Левски. Офанзивният халф беше искан на "Герена" в началото на 2017-а, а след това и през лятото, но и в двата случая отряза мераците на сините. Той получава предложение от Левски и като юноша, още преди да подпише професионален договор с Ботев Пд, но тогава също отказва.
Още по темата: общо новини по темата: 68
02.05.2018
30.04.2018
29.04.2018
29.04.2018
29.04.2018
29.04.2018
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Буфири, нали бяхме сателит на Лудогорец, ся сме сателит на ЦСКА, ама май единственото вярно е, че си бъркате по дупките с Левски и Берое!
+5
 
 
Друго си е "Цесика си е Цесика", ама май "Бирои си е Бирои"
+2
 
 
Снимал се е като футболист на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР на БГ,а не като футболист на Ботев!!Що фена на ЦСКА не се е снимал с някой от Кюстендилският навлек?Няма как!!Ха наздрави!!
-3
 
 
Хоодлъм за кое да завиждаме. За селския произход през 1912 на ливадите около Пловдив или за липсата на стадион. За това, че базата в Коматево е строена с откраднатите пари от хората от КТБ и трябва да ви е срам, че играете там. Гранда на Пловдив, викаш, абе паляк до 1950г. Марица и Спартак са по-големи клубове от вас по брой членове. За това, че отивате 200 човека на мач и после с фотошопа и форумите ги изкарвате 2000х. или да ви завиждаме, че бобъра Неделев се гушка с фенчета на ЦСКА. Платени фенове цял живот.....
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 23.03.2018 г.
+6
 
 
Трансджендърите от Лаутджамия - пак първи в темите на ГРАНДА на Пловдив! Ей, ще ви довърши тая злоба, злъч и завист към БОТЕВ! Сигурно сте с извадени жлъчки, инак до сега да сте умряли.-:)))))
-5
 
 
Те ще играят сега с голямото си армейско братче и тяхната белоземска звезда ходи се прегръща с приятелките им. Няма такива боклуци като Ботяф, да дават гъз хем за цецка, хем за лудогорец.....А Неделев, тоя за парата, после ще се кълне в Алах ако трябва....тея прасета на село с пари се гледат!!!
на 23.03.2018 г.
-4
 
 
вай вай брат ми що таа злагаш мойти братя кънарити
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: