ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Скандално: Бивш нападател на Локо обвини Ботев и Лудогорец в близки отношения
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:06 / 21.03.2018Коментари (49)16143
© Plovdiv24.bg
Бившият нападател на Локо (Пд) и ЦСКА Стойко Сакалиев отправи сериозни думи към Лудогорец и начинът, по който според него разградчани действат в битката за титлата. Тя според Сакалиев, поне що се отнася до Лудогорец, се решава извън терена. Сакалиев дори заяви, че отсега е наясно, че Лудогорец ще спечели мачовете си с Верея и Ботев в първата шестица заради близките отношения на ръководствата на двата клуба. Според него освен това Лудогорец премира други отбори, за да играят на 100% срещу ЦСКА. Пред "Домът на футбола" той все пак изрази надежди, че "червените" могат да стигнат до титлата.

"ЦСКА е единственият отбор, който иска да реши титлата и Купата на терена. Според мен има отбори, които решават тези неща извън терена. Това чувам от мои колеги, това наблюдавам аз. Чувам, че определени отбори предлагат пари, за да играят на 100% срещу ЦСКА", сподели Сакалиев, а на въпрос, дали става дума за Лудогорец, отговори: "Да кажем да".

"Всичко трябва да се решава на терена. С бивши мои колеги коментирахме тези ситуации, и те вече са спрели като мен. ЦСКА в момента е във възход, но за да бъда реалист, силно се надявам ЦСКА да стане шампион, което ще е трудно. В тази шестица едно 90% един отбор си е осигурил поне 12 точки."

"Мога да ти кажа предварително мачовете между Лудогорец и Верея, и Лудогорец и Ботев как ще свършат. С победа на Лудогорец всички мачове. Виждам нещо тенденциозно. На 90%. Не искам да влизам в подробности, но когато се случи това нещо, пак ме покани и ще ти го кажа. Това са предположения, мои предположения."

"Тези отбори ще се хвърлят на ЦСКА, на 100%. На базата на това, че Лудогорец, Верея и Ботев имат по-близки отношения, между ръководствата. Не влизам в подробности. Обещавам, че когато се случи тази моя прогноза, ще кажа за какво става въпрос."

"Силно се надявам, ЦСКА ще направи всичко възможно това да се случи, но дали другите фактори ще позволят, това е отделен въпрос. Съдийството и другите отбори са факторите."

"ЦСКА си дава ясна представа, че трудно ще спечели титлата заради тези неща. Ще се съсредоточат върху Купата. Два мача са (срещу Левски), дано още в първия двубой се решат нещата за нас. Надявам се и за в бъдеще да бъдат истински и честни мачовете (между Левски и ЦСКА)", завърши Стойко Сакалиев, цитиран от Гонг.
Още по темата: общо новини по темата: 153
12.07.2018
14.06.2018
12.06.2018
08.06.2018
07.06.2018
06.06.2018
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За човече, ритало на "Армията" хич не върви да раздава правосъдие. Четирибуквеният клуб винаги е бил символ на корупция и привилегии; когато ги изгуби тези привилегии, четирите букви просто фалираха и тях си ги присвои един ловешки господин, чиито игри също не бяха много чисти. ОПРАВЕТЕ СИ ДВОРА ЧОРБАРИ И ТОГАВА ДАВАЙТЕ МНЕНИЕ
+1
 
 
Някой излезе от наркоза преди половин час!:)
0
 
 
Освен, че е неприятна за окото, ръждата е вредна за металите, Тя представлява оксидиране на желязо, или желязна сплав. Водата и влагата обикновено ускоряват този процес. Най-лошото е, че колкото по-дълго отлагате почистването и, толкова повече ръждата корозира металите , докато ги разруши напълно.ЖЪЛТУРИ ВИЕ ЧИСТИТЕЛИ РЪЖДАТА НА СТАДИОНА ГРОБИЩЕ???И КАТО Е НЕ, ЩЕ ПАДНЕ И ТОВА КОЕТО СТЕ ПОСТРОИЛИ, довечера ще пийна за разрухата на Строежа... за пореден път хехехехехехе
0
 
 
Ххххрц, хрррццц, ххррццц... стържат истинните думи на Сакалиев в жълтите души, хрррцц, хррцц, хрррццц старжат... ръждивите арматури на Недостроения стадион под обилния сняг и дъжд... ЗАВИНАГИ САТЕЛИТ, ЗАВИНАГИ БЕЗДОМНИ, ЗАВИНАГИ В КОМАТЕВО!!!
+1
 
 
И още нещо... Като сме в анти ЦСКА коалицията, защо не им скочихме да ги бием а паднахме с 6:2?
+1
 
 
Една купена титла и буферите станаха по-велики от Барселона.... Сакалиев е просто момче и търси внимание. Препоръчвам му да се запише в "Черешката на тортата", ще му бъде по-полезно. Относно близките отношения, са пълни щуротии. Вредата е повече във вмешателството в съдийските комисии, дисциплинарни и т.н. И да не забравя: Световната между-галактическа конспирация против ЦСКА (Ловеч) продължава!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 22.03.2018 г.
0
 
 
Тоя ситният - работа на щат ли си търси? Отделно пък - малцинствената трупа в сайта му приглася! Гледайте катуна, че в тоя сняг ще спите на студено.
Сподели какво ново....
на 22.03.2018 г.
-2
 
 
То само някой жалт може да не вярва , че Ботев е сателит на Лудогорец . Лудогорец имат сигурни 6 точки от Ботев . Те по принцип Ботев са си продажен отбор . Пък и феновете им са такива . Отбор и фенове вървят ръка за ръка.
0
 
 
Дааа, какво ли не прави с тези буфери комплексът от Големия Ботев? Само чакат някой да подхване, и веднага да наскачат, вместо да си гледат жалкото положение. Ама той Хъмпито добре ги оправя, да е жив и здрав! Качвайте се на колелата с щайгите и тръгвайте по казаните с боклука, жители на маалата. Много сте далече от Големия, Великия Ботев! Колкото и да плюете по слънцето, то надали знае за това...
0
 
 
Тея жълтите са изпаткали съвсем, ти го гавриш, че са сателит на Лудогорец, те ми говорят, че Домуса, щял да взима тях и да оставя онея в Разград. И като клуб и като фенове, са готови да се надупят, само и само да ги има за да мразят нас.....само да им напомня, че до средата на миналия век, и Марица и Спартак са по - големи клубове от тях!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: