ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Борбен Локомотив шокира Илиан Илиев и неговите "моряци"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:50 / 18.03.2018Коментари (20)13270
© ПФК Черно море
Локомотив Пловдив победи Черно море с 1:0 в мач от 26-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Тича" във Варна. Белгиецът Абделхаким Буна (29) бе точен за гостите, отбелязвайки първия си гол с черно-белия екип. Локо доигра двубоя без своя капитан Димо Бакалов, който получи два жълти картона в рамките на една минута и бе изгонен в 88-ата.

Това бе мач №13 на Бруно Акрапович като треньор на Локомотив, като активът на босненеца вече е 2 победи, 5 равенства и 6 загуби.

С успеха Локо се изкачи на 8-мо място в класирането с актив от 31 точки. Черно море пък удължи ужасяващата си серия без домакинска победа от края на юли насам.

Още в 4-ата минута футболистите на Локомотив имаха основателни претенции за дузпа, които обаче не бяха уважени от съдията. Елитон Торета центрира от фаул в наказателното поле, където капитанът на Черно море Георги Илиев реши да посрещне топката с тяло, но тя се удари в дясната му ръка. Реферът Стефан Апостолов обаче се направи, че не вижда и даде знак играта да продължи.

В 12-ата минута бе първото чисто положение в мача. Димо Бакалов се измъкна на скорост и навлезе в пеналта. След това изпусна контрола на топката, но тя отиде към Анте Аралица, който от границата на наказателното поле шутира силно, но твърде високо над гредата в аут.

Само 3 минути след това Абделхаким Буна центрира от корнер на близка греда, където бе Димо Бакалов. Капитанът на "смърфовете" опита с глава да намери горния ъгъл, но високо над целта.

Така се стигна до 29-ата минута, когато по-активният до този момент отбор на Локомотив откри резултата. Елитон изпълни корнер, а защитник на домакините изчисти към дъгата. Там Абделхаким Буна нанесе мощен диагонален шут, пращайки топката в десния ъгъл на Благой Макенджиев - 0:1. Това бе първи гол за белгиеца с екипа на Локо.

Черно море създаде първото си положение чак в 33-ата минута. Мартин Костадинов проби отляво и центрира към непокрития Ндонгала, който от 6-7 метра не улучи добре топката и я прати в аут. Малко преди почивката Мехди Фенуш се озова на стрелкова позиция и шутира, но на педя над напречната греда в аут.

През второто полувреме Черно море осъществи натиск към вратата на гостите, който по-скоро бе хаотичен.

В 69-ата минута Локо пропусна идеална възможност за втори гол. Анте Аралица центрира в пеналта, където Димо Бакалов бе оставен непокрит и от 7-8 метра засече с глава, но много неточно в аут.

Десет минути преди края Ндонгала проби отдясно и почти от аутлинията центрира към малкото наказателно поле. Там обаче Костадинов и Минчев се разминаха с топката на празна врата.

Черно море - Локо (Пд) 0:1

Голмайстори: 0:1 Абделхаким Буна (29)

Черно море: Благой МакенджиевАлександър Цветков, Мехди Фенуш (69- Марек Кузма), Радослав Василев, Мaртин Костадинов, Атанас Зехиров (54- Дани Кики), Георги ИлиевМариян Огнянов (74- Мартин Минчев), Илиас Хасани, Даниел Димов, Аристоте Ндонгала.

Локо (Пд): Антони Милина, Муса Мохамед, Димитър Везалов, Юрица Булят, Димитър Велковски, Янко Ангелов, Елитон Торета (84- Филип Михалевич), Игор Банович, Димо Бакалов, Абделхаким Буна, Анте Аралица (90- Стивън Езе).

Още по темата: общо новини по темата: 46
23.05.2018
22.05.2018
20.05.2018
19.05.2018
19.05.2018
19.05.2018
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 19.03.2018 г.
+1
 
 
Е този шампионат определено Локомотив си е за втората осмица. Нека да видят и те как е там . Щото Жалтите два шампионата подред се бориха с изпадащите .
-2
 
 
Тимажиите имат да избиват едни пари, па тез дето ритат да се правят колкото си искат на "дръж ми шапката" :-)))
+2
 
 
Победата си е победа.На този тежък терен и дъжд - повече борба и по-малко футбол.
с .. . с. с.с .с с. с.с
+4
 
 
Важното е че имаме победа. Пак малко безобразна гра, но .... от мач на мач по добре и по - добре. Жълтите за ТОТО да не говоря ( спортния тотализатор ) видяхме ги с Верея какво направиха
+4
 
 
Браво! Голяма победа! Много тичане, борба ! Второто по-слабо, но много правилно тактически изиграно! Новия класа! Велковски също. Повече от заслужена победа въпреки поредната несвирена, дузпа за Локомотив! С берое решаваща за крайния резултат! Днес пък с нея правехме още един гол и мача свършваше още по-рано! Жълтите дупедавци само за тото да не говорят, че порното с Верея беше преди дни....! Сега имат още два сеанса с тях, както и с донора от Разград, за който трябва да се наведат качествено! Тия купи не са безплатни!
+3
 
 
Срам и позор. Цяло второ полувреме лежене, симулации, мурафети.. чакахме ги да изравнят и те щяха, просто късмет. Така ли ще печелим мачове, с бавене на време и червени картони? Борбена игра ама само с борба не става. Пълно безхаберие да водиш 1:0 и да си пропиляваш атаките по най аматьорския начин. Дисциплината на този етап е нулева. Този отбор иска още МНОГО работа. Никога ама никога не е бил в наш стил да си взимаме мачовете с бавене на времето и нарочно изкарани картони.
+3
 
 
".....Сетила се Мара да се побара"...!!!!! Нищо де, ще пия едно vino mendosino....!!!!! Само ЛОКО от Буенос Айрес.....!!!!!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 18.03.2018 г.
-5
 
 
Видяхте ли сега кои са тото-шаврантиите?! БФС - спите ли? Да се разследва тоя мач.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: