ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Арматурите на Колежа все така стърчат грозно, тъжно, срамно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:26 / 16.03.2018Коментари (16)8621
© Plovdiv24.bg
Обединените под името Бултрас фенски фракции в Ботев публикуваха любопитен материал на официалния си сайт. "Жълто-черните" привърженици за пореден път засегнаха болната за тях тема - занемарения строеж на стадион "Христо Ботев".

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Ботевисти, бултраси,

това, което написахме на 105-та годишнина за 12-ти март тежи все толкова силно в нас. Всичко свързано с любимия ни стадион не е мръднало и крачка напред, даже обратното, затъва и затъва, и затъва. Арматурите все така стърчат грозно, тъжно, срамно в центъра на най-стария жив град на Европа. Стърчат със страшна сила, за да напомнят на всеки свързан с "жълто-черната" любов, че там до скоро е гъмжало от малки деца, от старци с побелели коси, гледали не един и два колоса, от сърцати фенове и стотици велики футболисти.

Някои го наричат "стадионът край бирената фабрика", други "стадион Ботев", а за нас е просто Колежа. А всеки един от тях пази в себе си поне по един спомен, поне по един приятел, поне по един миг от тази история. Защото този стадион е събирателно на Ботевизма в града под тепетата. Той не е само футбол. Колежа е съвкупност от всичко това!

Борете се да си върнем Колежа обратно, цената на усилията ви ще се върне многократно, защото без стадион сме загубени. Само Ботев!
Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 16.03.2018 г.
-4
 
 
Първо САМИ си бутнаха стадиона! После просят по-безочливо и от циганин за помощи, белким някой им построи стадиона!? Спрете се вече бе! За вас думите срам, чест и достойнство, кога ще започнат да имат смисъл? Та нима градския стадион да не се руши от 30 гидини? А стадионите на Локото, Спартак и марица да не би да са в цветущо състояние? За разлика от останалите обаче вашият стадион, е частна собственост и никой освен футболния ви клуб няма ангажименти към него! Спрете да се държите надменно жълти селяни! Пловдив е на всички негови граждани! "Белите коси"и големи публики пълнеха всички останали стадиони в града ни! Велики европейски клубове са идвали и при останалите ФК , но никой от тях не пише всеки ден просяшки декларации!... Поведението ви е повече от унизително! И "Каквото си надробиш, това ще сърбаш"! Имате си прекрасна база! Стойте си там! Центъра на Пловдив има нужда от красиви сгради, а не от клубно стадионче, което ежеседмично ще съсипва комфорта по улици и домовете на хиляди граждани!!!
+1
 
 
Мургавелковците от"Лаута"сипещи"умотворения"в темите за "Ботев"Пловдив са представителна извадка за феновете на жепейците.Толкова УО/умствено ограничени/индивиди няма никъде другаде!Без повече коментар.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+5
 
 
Канари, не се хабете да обяснявате каквото и да е на мургавите, наведени пришълци. Не очаквайте последователите на Сандокан, Чобата и нелегалното такси, същите, които удобно са се наду*или на говедарския селянин, да Ви разберат. Те винаги са били в тая поза, защото им харесва. А и, за да имаш позиция се изисква характер, се изисква положение, все неща, които те никога няма да притежават. Ние ще имаме стадион! Ние ще имаме пълен стадион! Ние сме велики! Само Ботев!!!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-4
 
 
Като дойде Цецко с милионите да ви къпе, разтваряхте с готовност задни бузи и се радвахте и още тогава ви беше казано, какво ще се случи, строежа на базата ви в Коматево не беше случаен. Ама вие сте такива през цялата си история с фалшивата година на създаване, на всяка власт и силен на деня, му се накланяте удобно....и 90% от жълтурите нямате идея от коя година играете там и къде сте играли преди това, смущаващ факт за вас е, че там ние сме тренирали доста преди вас....+ Парчевич. И леко терена ви е подарен, не на кой да е, а на Армейски Спортен Клуб Ботев и пак тогава властта, като истинска ваша майка, се е погрижила жълтите комунистически копелета да има къде да играят, де да беше отношението същото и към другите пловдивски клубове по това време. И какви БУЛТРАС (крадено пак от Динамо Дрезден), като откакто Металик Сопот ви асимилираха, решихте да сте СУЛТРАС. Сега, ако се окаже и, че базата в Каматево не е на клуба и му я земат на Цецко, ще стане пълен цирк. Съдбата си знае работата.
-4
 
 
Един футболен клуб ще го познаеш по феновете, по техния дом и по техния собственик! По точка първа- феновете, жълтурите в пълна вменяепост, по тяхно настояване и съгласие си БУТНАХА ЦЕЛИЯ СТАДИОН. По друг начин постъпиха феновете на левск и иЛОКОМОТИВ! По-точка втора, кратко и ясно: жълтите са БЕЗДОМНИЦИ, погледнете снимката горе и ще разберете що за хора са! По точка трета, те собственик нямат, собственик е черното тото! За да разберат п онякакъв начин жълтите отново ще използвам Африканска поговорка- "не гледай къде си паднал ,а къде си се подхлъзнал", падането е събарянето на стадиона,а подхлъзването е от НЕЧОВЕШКА ПРОСТОТИЯ И ГЛУПОСТ!!! Но и Африка е над жълтите, маймуните са над жълтите, очаквам скоро и официално да настъпи филмът "Планетата на маймуните",но в ъв варианта "Селото на маймуните"...Носете в себе си все същия жълт морал, жълта идея, жълта религия И ЗАВИНАГИ БЕЗДОМНИЦИ, ЗАВИНАГИ В КОМАТЕВО, ЗАВИНАГИ СЪС СТЪРЧАЩА АРМАТУРА!!!...ГРОЗАТА, ГЛУПОСТ, ПАДЕНИЕ...
+6
 
 
Стадион с декларации и публикации, не се строи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: