ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
КПБП към медиите: Помогнете ни! Спомнете си пълния стадион "Христо Ботев"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:24 / 15.03.2018Коментари (34)16528
© Plovdiv24.bg
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив публикува в официалния си сайт интересна позиция и същевременно обръщение към представителите на медиите.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Скъпи ботевисти, вчера станахме свидетели на поредната, вече смеем да твърдим тенденциозна, новина, целяща всяване на смут и напрежение в първия ни отбор и щаба му преди поредните важни сблъсъци. Искаме да изразим нашата позиция, насочена към всички, които се опитват да правят това.

Господа "доброжелатели", "Ботев" Пловдив си има тренъори, "Ботев" Пловдив играе добър футбол, "Ботев" Пловдив има най-верните привърженици. Провокативните ви статии няма да променят това.

Ние, привържениците на "Ботев" Пловдив, обичаме отбора си. Ние, привържениците на "Ботев" Пловдив уважаваме и държим на Николай Киров, Иван Кочев и щаба им. Ние, привържениците на "Ботев" Пловдив имаме пълно доверие в тях и избраните от тях футболисти. Душевните ви полюции няма да променят това.

Ние, привържениците на Ботев Пловдив, заставаме твърдо зад тях, ще направим всичко по силите си и няма да позволим на никой да прави опити да ни лиши от емоцията и щастието, което ни донесоха тези хора през изминалите две години. На никой, без значение кой е той, колко са му платили и какво са му наредили, на никой!

Уважаеми медии, не спирайте да се интересувате от любимия ни клуб, следете ни отблизо, наблюдавайте КРАСОТАТА, ВЯРАТА и БОРБАТА, които нашия отбор и привържениците му имаме за верую. Спомнете си пълния стадион "Христо Ботев", спомнете си един от последните пълни стадиони в родния ни футбол, спомнете си хилядите подкрепили отбора си на стотици километри в Лига Европа. И ако ви харесва, помогнете ни.

Помогнете ни и ни подкрепете в най-голямата ни битка - да се завърнем на "Колежа". Задавайте въпроси, търсете отговори, бъдете полезни, бъдете журналисти и направете нещо градивно и добро за родния ни футбол!

Само Ботев!
Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Ако знаеше колко си прост,никога не би написал такива неща!!!
+2
 
 
Мангустите първо да си отговорят на два основни въпроса: 26 или 36 ??? Цигани се РОДИХТЕ или турци ще умрете ??? Хо хо хо :) много смях с тези Мангусто, без тях пък е скука :)
0
 
 
Пловдив 1912 Е НОМЕРД ЕДНО !!! .... гнидите от гората зад ВСИ един бърз въпрос ... СУПЕРШАМПИОН 1912 - ВСИ 1936 ...сезон 2017/18 .... 3:0 !!! ЗАЩО? М? ...мухахахахах
-3
 
 
Тези пак ли се молят за помощи?! Това им е вродено в жълтата циганска кръв. Да се хванат на работа! Стига аванта!
-1
 
 
Жълтите мангалки пак реват като вдовица за х.й Ми той отдавна ви е вътре пет ката бе селяни миризливи..В Сопот се родихте, в Коматево ще умрете!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 15.03.2018 г.
+2
 
 
Тия столюпиновски перикиндета по-долу - дават ли си сметка, че дон Крюшо де ла Говедаре ги зарязва след 2 месеца! И се почва - потници, кебапчета, семкаджии, печен слънчоглед.....и айде в Б група.
-2
 
 
Жълти селяни, винаги кигато видите зор започвате да ревете, да се молите и да просите! Наричате локомитивците "цигани" а от вас по-големи цигани няма! Именно декларацийки като тази и призивите в нея го доказват! И не ползвайте банализми от муналито с посещаемостта! Някога беше, но вече няма как да бъде така! Базата ви перманентно е празна! "Лазур" го пълни и Локомотив няколко пъти! И какво от това? Дайте сега и те да ревнат с призив към журналистите, заради този факт!? И да ви напомня, че националния рекорд по посещаемост на футболен двубой от вътрешното първенство все още принадлежи на Локомотив Пловдив и то в мач от Б група срещу Берое...! Но какво от това? Стадиона ви си е ваша грижа! За него са нужни ужасно много милиони! Имате си и концесия, която изтича след дни! По закон следва неустойка! Няма значение кои сте и за какви се имате! Това се отнася за всички! Пловдив би спечелил едниствено от довършването на стадион "Пловдив"! Това би решило глобално проблемите на всички ФК в града ни, както и на много други спортни клубове! Другото си е ваша грижа! Но не занимавайте обществеността с нея! Вие сте частна фирма и това е частен проблем!
0
 
 
Столипеновските лайнари да го духат.Гадни,долни НЕЩАСТНИЦИ.
-3
 
 
А жълтите селянки спомнят ли си как го препълваха този стадион по времето на Христолини.....по 50 кюнлия на мач.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: