ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
КПБП: Подготвили сме шоу, от вас се иска да бъдете на мача с Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:33 / 25.02.2018Коментари (19)7385
© Plovdiv24.bg
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив направи важно съобщение преди утрешния мач срещу Лудогорец.

Plovdiv24.bg публикува текста на КПБП без редакторска намеса:

Скъпи ботевисти, в понеделник ни предстои първи домакински мач след зимната пауза. Ботев излиза в изключително важен мач в борбата за първата шестица срещу Лудогорец в понеделник от 17:30 ч.

Подготвили сме шоу в Южната трибуна, всичко, което се изисква от вас е да бъдете на мача и да оставите гласовете си! Ние Ви очакваме!

Очаквайте съвсем скоро и информация относно продажбата на билети за дербито в четвъртък.
Още по темата: общо новини по темата: 45
21.05.2018
20.05.2018
20.05.2018
20.05.2018
20.05.2018
19.05.2018
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 25.02.2018 г.
+1
 
 
саде Локо . бием неска Славик. тук много студено бркх , бркх.
на 25.02.2018 г.
+1
 
 
Не е тайна за шоуто което е подготвено. Пиротехника -факли обидни скандиранияи бомбички а за цвят и някоя бутилка. Резултат- минимум 6 000 лв глоба плюс два мача без публика.
+1
 
 
Не мога да разбера, защо се ядосвате на членовете на циганската гей дружинка? Тези параноични индивиди не работят, не спят, не се хранят, не вършат и други работи, само и само да плюят в темите за Ботев! Те само за това живеят и са стигнали до там , че се правят и на поети!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 25.02.2018 г.
+1
 
 
Няма ли някои от Локото да помогне на тоя Стикс, със 100 ника? Да го заведе на психиатър или поне да даде хапчета за успокоение на тази изтерзана от злоба и завист циганска душа? Помогнете му, бе буфери!
+1
 
 
Еиии, само чакат новини за Ботев Пловдив и веднага серат. Мамицата ви мръсна чалми парцаливи, как не спряхте ве , мангали пробити. Но нищо , първи март е много скоро, тогава искам да ви видя, цигани немити.
-2
 
 
Какво шоу на полянката в Доматево ве,лайнари ?
-2
 
 
Сняг се сипе на парцали, вее лек северен вятър,дъхът ти излиза на пара, това е най-красивото време от годината за жълтура... сивият бетон става бял и Строежа заприличва на нормален стадион в преспите сняг. Сняг се сипе... жълтура се разтапя от удолствие и завежда децата си в техния "ДОМ". Малчуганите се радват, усмихват играят на снежни топки и решават да си направят снежен човек. На две на три и големите бели топки са поставени една на друга, но човекът снежен не е прогледнал, няма проблем, разравят снега и взимат две парчета от ронещия се бетон, о чудо, той прогледна.Нека му поставим сега нос- стърчаща ръждива арматура има колкото искаш. Следват копчетата, малчуганите са изобретателни, отново ровят в снега и взимат 4 парчета замръзнала кал от терена на стадиона. Ред е на ръцете... пълно е с изсъхнал троскот и ето ти и ръце, ред е на метлата, тук се намесват бащите.Отчупват клон от множеството салкъмени израстъци до бетона и ето, снежния човек оживя... дори снежния човек оживя, но Строежа е мъртъв, съборен от собствените си фенове, умъртвен ЗАВИНАГИ и безвъзвратно!...
+5
 
 
При така дадената прогноза за времето и очакваните около 30 см сняг в Пловдив най- вероятно мача ще се отложи за друг ден, дано да е събота или неделя,за да се получи истинско дерби
-3
 
 
Клубът на Побъркните български П***расти отново показва неадекватност... какво Дерби в четвъртътк?Дербито е едно и то е с Левски.Мачът с ЛОКОМОТИВ е най- обикновено мачле, това се тръби вече години в жълтия фолклор! Поредната лъжа излиза наяве, цитирам : "дербито в четвъртък"
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: