ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ето колко платиха от Лудогорец за Панов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:51 / 23.02.2018Коментари (19)9554
© Plovdiv24.bg
Вече е известна трансферната сума, която ръководството на Лудогорец е платило на Ботев (Пд) за правата на национала Цветомир Панов. Десният бек е трансфериран при шампионите срещу 30 000 лева, твърди "Тема спорт".


В същото време Жоао Пауло се очаква да пристигне в Пловдив в събота. 30-годишният футболист обаче няма да направи повторния си дебют за тима още този кръг, защото в него жълто-черните срещат именно Лудогорец. От ръководството на "орлите" са настояли в контракта за наем да фигурира клауза, според която нападателят да не играе срещу тях.

Така Жоао Пауло ще облече отново екипа на "канарчетата" в градското дерби срещу Локомотив.
Още по темата: общо новини по темата: 193
21.05.2018
18.05.2018
15.05.2018
13.05.2018
13.05.2018
11.05.2018
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Стиксче, леко да не пукнеш някоя вена, дръж се още малко първи е след една седмица и после няма да те видим. А колкото до Панов на 28 г. е и е време да помисли и за финансовата страна на своя живот и кариера, никой не може да му се сърди.Не е само заплатата, която ще взима в Лудогорец, там се взимат и много други пари за титла,участие в Шампионска лига и т.н. До вчера никой не го знаеше, кога е мечтал да постигне такава известност, че чак и до националния отбор. Никой на сила не може да задържим, нямаме силен финансов гръб, а лично мен докато не се построи Колежа въобще не ме вълнува кой и как ще играе и на кое място сме.
-2
 
 
Тя заплатата на тошето- Лицето е 50 000 лева, БЕЗДОМНИЦИТЕ доволни на 30 000 лева за трансферна сума на национален състезател, несменяем титуляр в ботевЪ и най класния си състезател в защита! Е сега разбирате ли защо сте без стадион БЕЗДОМНИЦИ- нямате грам мозък. То бива бива дебилщина,н овашето си е болест или чист сателит на Лудогорец...
-3
 
 
Жълти БЕЗДОМНИЦИ, мишоци, защо извъртате?Пиргов е дълбока резерва и не влиза в плановете на Роси.Панов е национал на България, несменяем титуляр в ботевЪ, най-добрият ви играч след тошето-Лицето! 30 000 лева е подигравка с вас, но явно и феновете на отбора, състезаващ се за Коматево, е влезнал в своята роля на сателитизъм. И това падение доживях в жълто- 20 -те фена на Лудогорец властващи на Коматево, феновете на ботевЪ сателит на разградските запалянковци с кремвиршите.Е ТОВА ВЕЧЕ Е ДЪНОТО!!!...Нямате ли поне малко достойнство?Взели 30 ооо бона и доволно потриват ръце, BULTRA$ ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 23.02.2018 г.
+1
 
 
ощи оня ден познах чи е продаден за 30 сребарника . четете бре
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: