ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Голямото завръщане е факт! Жоао Пауло отново в Ботев, дебютира срещу Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:15 / 21.02.2018Коментари (24)13037
© Plovdiv24.bg
Нападателят Жоао Пауло се завръща в Ботев (Пд). Ръководството на "канарчетата" се споразумя с Лудогорец и така бразилецът ще премине под наем на Коматево.

Както е известно, Пауло се превърна в играч на шесткратните шампиони през зимата на 2017 година. Тогава за него от "Лудогорец Арена" броиха 150 000 евро.

В договора за преотстъпване има клауза Пауло да не играе срещу "орлите". Следователно той няма да направи повторния си дебют за Ботев срещу разградчани в мача от 22-ия кръг на Първа лига между двата състава. Срещата е планирана за 26 февруари от 17.30 часа.

Очаква се Пауло да влезе в игра отново за жълто-черните на 1 март в пловдивското дерби с Локомотив. Жоао Пауло има 19 мача с екипа на Ботев. В тях реализира 12 гола.
Още по темата: общо новини по темата: 193
21.05.2018
18.05.2018
15.05.2018
13.05.2018
13.05.2018
11.05.2018
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Павел Стоев, само да те питам, като не ви е дербито с нас (лично нямам претенции, Левски и ЦСКА са ми по противни от вас), защо бе майна, най - много песни срещу нас имате, най - голяма хореография срещу нас правите, с нас най - много се биете, уж не ни броите за нищо. Явно нещо много ви дразни "Пловдивския любимец"....
+9
 
 
Стикс, прост циганино, тотално, ама тотално си изперкал... Знаем, че сте се подрискали от срах, защото идва 1 март. Знаем, че са вас това и смисъла на живота , но за нас мача с вас не е най -важния, а и никога не е бил! Защото няма как да правиш дерби с цигани! Иначе- като си решил да се правиш на умен/ което никак не ти се отдава/ я по-доббре почни да пишеш притчи,а аз ще ти предложа следните теми- " С атомно нападение -в тройката", " Скелето Бесика ли да кръстим или само скеле", " Рекорд във футбола- нов треньор 8 мача без гол", " Гей дружинка или цигани-какво да изберем". Е ,толкова са ти достатъчни да си проявиш тъпотията!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-4
 
 
Все си мисля ,че жълтура не може да падне по-ниско, но ето, отново съм изненадан...Дори в най-тежката финансова криза, състояла се по време на управлението на Нежния, когато отборът бе застрашен от фалит, ЛОКОМОТИВ Пловдив отказа да стане сателит на Лудогорец! Предложиха ни не един ,а двама бразилци и то не за 3 месеца, аза по една година като преотстъпени.НО ЛОКОМОТИВ ОТКАЗА!!! И няма как да е иначе, да си сателит е срамотия!А да си сателит на СЕЛСКИ отбор като Лудогорец, е това вече е невиждано падение. Да си сателит на 20 фена от разград, е това вече е копаене в ДЪНОТО и ще постна и коментара си с Исус...(жълтурът е способен да прокопае тунел от единия до другия край на земята)...
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 21.02.2018 г.
+5
 
 
уяас , тиа жалтури пак ше ни шибнат 3 шпека
+6
 
 
Стиксчо, къде си бе мишко? Айде да се запасиш с вазелин за дербито.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: