ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите с гневна декларация срещу действията на полицията в София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:05 / 19.02.2018Коментари (33)10108
©
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и обединените фракции Бултрас излязоха с официална позиция относно действията на полицията преди мача между Левски и Ботев.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Обединени фракции Bultras и Клубът на привържениците на Ботев Пловдив (КПБП) за пореден път изказват своето най-голямо недоволство и омерзение от работата на органите на реда в събота преди мача Левски София-Ботев Пловдив в столичния квартал "Оборище".

Определяме като крайно недопустим полицейския произвол, нанесен върху част от пловдивските привърженици, сред които и председателя на КПБП, който се е опитал да разговаря с полицаите. Категорично възразяваме срещу насилието, упражнено върху последния, който, в опита си да разговаря с полицейските части, срещна поведение, крайно неприсъщо за съвремието и цивилизационната претенция на Република България.

Докога футболните фенове у нас ще бъдат третирани по този нечовешки начин и докъде ще стигне самозабравата на господата в униформи, които в непрофесионализма си спряха да зачитат правата дори и на официалните представителни лица на фенските организации?

Докога българският пагон ще търпи подобно самоунижение, погазил напълно изначалните човешки права на свободно изразяване, движение, на достойство?

От името на Bultras и КПБП заявяваме, че ние няма да спрем да задаваме тези въпроси и да търсим отговорност от виновниците. В името на спаведливостта, за всеки български фен!
Още по темата: общо новини по темата: 64
04.05.2018
04.05.2018
04.05.2018
03.05.2018
03.05.2018
02.05.2018
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Вие си вървяхте спокойно по пътя и лошите полицаи дойдоха да се заяждат с вас....не визирам всички които са били да гледат мача!Ботев ФК страда от 50-100 криворазбрани фенове,които не могат да разберат ,че с действията си изгониха хората от стадиона!И си мисля ,че е крайно време да се спрат тези декларации ,и да се обърне внимание на действията и възпитанието на тези хора!Когато искаш цивилизовано отношение се държиш цивилизовано!В крайна смета и ние искаме да гледаме мачовете на любимия отбор!Не да се чудя какво ще ми падне на главата след поредната декларация!
+1
 
 
ами на камерите не се видя нищо цивилизовано ....едните мятаха колове другите ги връщаха .....според мен ще има цивилизовано отношение когато има цивилизовани "зрители".....аз си мисля ,че пък трябва да стане като в цивилизованите държави !Когато те хванат да правиш нецивилизовани неща на стадиона ,съвсем цивилизовано да ти забранят до живот да влизаш на спортно събитие!Тогава ви гарантирам ,че ще има и ЦИВИЛЗОВАНИ полицаи и цивилизовани зрители ,които благодарение на тези които пишат подобни декларации съвсем цивилизовано си седим в къщи и гледаме поредната "цивилизована" проява на поредните цивилизовани "фенове" .....
+1
 
 
Локо-феновете добре са зазубрили знаменития Гьобелс, че "със средствата за масова информация всеки народ бързо може да бъде превърнат в стадо свине. ЕДНА ЛЪЖА, ПОВТОРЕНА СТО ПЪТИ, СТАВА ИСТИНА"...Не случайно циганските фенове имаха за свой пътеводител лозунга "Gott mit uns", чието значение те разбират като "Аллах акбар"...
+2
 
 
Ей за това трябва да има частна полиция а не частна в държавната.Направо всичко да е частно на мандати - инак няма оправия от крадци...
+3
 
 
Гледам, че господа кондукторите се радват на полицейския произвол, но не забравяйте, че утре и вие може да станете жертва на "добротата" на родната милиция.
-1
 
 
Жълти ку*ви се оплакват от пагона. Наглостта им не познава граници. До оня тъпак Нулата - миризлив помак, цяла България чу как отбягвате срещите с нас и ви видя как се скрихте пред общината. Синове на ку*ви сте!
с .. . с. с.с .с с. с.с
+3
 
 
не понасям говедата е ясно, но едно се чудя на Жълтурската общност. Предизвикали на бой говедата, полицията се намесва бият и двата отбора и после ревът като вдовица за х*й. Чудно ми е до кога така ще пищите. Когато подпалихте стадион лазур ... кой беше виновен ? Полицаите? КОгато хвърляте пиратки и бомбички , полицаите ли са ви виновни? На полицая му е кеф да стои и да гледа една пасмина от Селката Яка на Пловдив да укротява? Първо изкарайте виновните отпред, назидайте ги и тогава търсете проблема в другите.
на 19.02.2018 г.
+7
 
 
"Докога футболните фенове у нас ще бъдат третирани по този нечовешки начин..." отговора е прост , докато тъй наречените "фенове" , спрат да се държат като олигофрени. То бълграския футбол е мега зле , ама тез фенове са ужас - пияни надрусани и не пазят обществена собственост... Даже им е малко...
0
 
 
Абонати, дежавю, абонати на полицията. Бият ви където ви хванат, хората отдавна са разбрали , че с БЕЗДОМНИКА глупак може да се разбереш само с палката в главата.Всичко друго е безмислено, БЕЗДОМНИКА разбира от бой,но не единствено ... и от словестни истини, аз вече съм заплашен с какво ли не!Значи се разбира крайното ми неуважение към глупака БЕЗДОМНИК...но естествено няма ме пълно разбирателство, само ПОЛИЦИЯТА се справя...
0
 
 
БЕЗДОМНИЦИ... нямам коментар сега, но просто ми харесва да използвам думата БЕЗДОМНИЦИ! Защо пък да не забия някой коментар? Бездомници, кажете какво е сам да си бутнеш стадиона и да го оставиш в бетон и ръждива арматура?След това да обявиш неизползваемия стадион ЗА СВОЙ ДОМ, от където и идва моята любима дума- БЕЗДОМНИЦИ?Нямате дом. Изпреварвам неадекватните подмятания, защо ЛОКО не ми е любима дума- ЛОКОМОТИВ СЕ чувства,ЛОКОМОТИВ се живее,ЛОКОМОТИВ е душа, не може да го изразиш с думи. Ако трябва да опиша живота си с две думи, бих го направил с -ЛОКОМОТИВ Пловдив...Ако трябва да опиша глупостта, идиотията, дебилщината с една дума, бих използвал -БЕЗДОМНИЦИ... Не че обичам глупостта ,за да ми е любима, просто се навъдиха фенски парвенюта в жълто, които се помислиха за НАД всички! Падението на тези парвенюта е радващото, глупакът е най- хубав ,когато сам разбере, че е глупак, това се случи на Колежа!Рядкост е глупакът БЕЗДОМНИК , да разбере, че е глупав, но когато се случи... е това е толкова красиво и ми е любимата дума-БЕЗДОМНИЦИ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: