ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вижте тактиката и състава на Ботев за гостуването на Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:58 / 14.02.2018Коментари (24)13480
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров - Белия е решил да смени схемата за пролетния дял. Това ще се случи още за гостуването на Левски на "Герена" в неделя от 17:30 часа. В последната година Белия залагаше на система 4-1-4-1, която му донесе доста успехи - Купа и Суперкупа на България през миналия сезон.

Тази зима обаче Киров е бил принуден да премине към 4-2-3-1. Основната причина е раздялата с халфа Яя Меледже, който бе трансфериран в Септември (София). Африканският дефанзивен полузащитник действаше пред карето в отбрана.

Белия разчиташе много на биткаджийския му характер. В някои от мачовете, когато Меледже отсъстваше или не бе във форма, наставникът на пловдивчани използваше Лъчезар Балтанов и Серкан Юсеин, но ефектът не бе същият.

Затова по време на зимната подготовка Николай Киров изпробва в доста от контролите схемата с двама вътрешни халфове. В последната проверка с Ботев (Враца) той се върна към познатата схема 4-1-4-1, като в ролята на Меледже бе Йордан Минев, но експериментът се оказа доста неуспешен - Ботев Пловдив падна тежко с 0:3.

С оглед важността на визитата на Левски на старта на пролетния дял и целите за влизане в Топ 6 и нов финал за купата Николай Киров е решил да заложи на сигурно. Така най-вероятно още в неделя на "Герена" като двойка вътрешни полузащитници ще видим Лъчезар Балтанов и Фелипе Бризола или Серкан Юсеин, твърди "Тема спорт". По лявото крило ще е Дуде Ндонгала, а отдясно без алтернатива е Тодор Неделев. На върха на атаката ще се разчита на новото попълнение Диого Кампос.

Не е изключено бразилският нападател да бъде използван и по лявото крило, а на върха на атаката да започне Стивън Петков. През есента той бе златна резерва за "канарчетата", вкарвайки почти всички свои голове, след като се появяваше на терена от пейката.

Възможна опция за атаката е и Тодор Неделев да играе зад тарана, а отдясно да действа Густаво Афонсо. На вратата Иван Чворович ще бъде предпочетен пред Кайзер, а в ариергарда изненади не се очакват - десен бек Цветомир Панов, ляв - Йордан Минев, а двойка централни бранители - Димитър Пиргов и Пламен Димов.

Засега последното ново попълнение - крайният защитник Филип Филипов, ще остане на пейката.
Още по темата: общо новини по темата: 64
04.05.2018
04.05.2018
04.05.2018
03.05.2018
03.05.2018
02.05.2018
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 14.02.2018 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Излизат нашите канари на Герена и бият говедата. Просто и ясно. За ужас на този с черно-белите ожълтени памперси.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+4
 
 
Ники Киров ги е стегнал момчетата и е време да думнем говедата насред герена. Всички мощно в София. Яка подкрепа за жълто-черните герои.
-5
 
 
жълти БЕЗДОМНИЦИ, нека ви покажа, че и аз имам милост и ви съчувствам... тримата ни нигерийци , типично за африканци имат сборно един метър в гащите... е това където ви чака и на врага си не го пожелавам-ЕДИИН МЕТЪР, грозна и мъчителна гледка, през носа ще ви излезе...
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: