ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Дани Кики: Акрапович е слаб треньор и лош човек
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:00 / 06.02.2018Коментари (15)8081
© Facebook
В началото на 2018-а атакуващият халф Дани Кики започна подготовка с Черно море и малко по-късно бе обявен като ново попълнение. Той напусна Локомотив Пловдив след края на есенния дял.

Оказа се ненужен на старши треньора Бруно Акрапович, а той самият нямаше особено желание да продължава при него. Ето какво каза за всичко това и амбициите си с моряците Дани Кики в интервю за "Тема Спорт".

Дани, какво е състоянието ти?
- Подготовката почти я пропуснах, защото бях контузен. Десет дни не съм тренирал. Днес (б.а. - вчера) започвам леки занимания и се надявам за старта на пролетния дял да съм готов, да се възстановя. Има да наваксвам малко, но вярвам, че всичко ще е наред.

Как ти се видя отборът по време на подготовката в Турция и как се представи в контролите?
- Резултатите в контролите не са важни. Имаше и добри, и по-слаби неща. Нормално за един подготвителен период. Разполагаме с качествени футболисти и се надявам да се представим на ниво през пролетта.

Ще успее ли Черно море да се пребори за място в първата шестица, или пък ще гоните Лига Европа през бараж?
- Рано е да се каже. Нека минат първите два-три кръга и тогава ще може да говорим по-детайлно. Разликата от шест точки е както голяма, така и малка. С два-три успешни мача може да се стопи. Но с оглед на тежката програма, която ни предстои напролет, ще е много трудно да влезем в първата шестица (б.а. - предстоят мачове с Берое, ЦСКА, Левски и Лудогорец). Очаквам много интересен
шампионат през пролетта. Битките на всяко ниво в първенството ще са сериозни и оспорвани.

Кое те накара да избереш Черно море?
- Старши треньорът Илиан Илиев. Той беше в основата. Все пак съм работил с него в Локомотив Пловдив и съм изкарал добър период под неговото ръководство. Харесвам го и като човек, и като треньор.

Имаше ли вариант да преминеш в Берое?
- Честно казано, от Берое никой не ми е звънял. Иначе се писаха такива неща. Имаше други варианти както за България, така и за чужбина. Но избрах Черно море. Засега съм тук, пък за в бъдеще ще видим какво ще се случи. Времето ще покаже.

С какви чувства напусна Локомотив Пловдив?
- Не съм огорчен и не съм сърдит на никого. Просто при този треньор и този начин на ръководене на самия отбор за мен бе по-добре да си тръгна, а и аз самият така исках. Уважавам доста хора в Локомотив и така ще е завинаги. Там има хора, които обичам и които ме обичат. Пожелавам успех на Локомотив и едно по-добро бъдеще, защото го заслужава.

Наскоро Пламен Крумов заяви, че Локо Пловдив се е превърнал в сръбски отбор и че ако се е казвал Крумович, е можело да остане. Споделяш ли подобно мнение?
- За мен този треньор, който сега ръководи Локомотив - Бруно Акрапович, е слаб. Първо той е лош като човек. Според мен няма необходимите качества, за да води отбор като Локомотив.

Защо се стигна дотам, че от "Лаута" си тръгнахте знакови фигури - Мартин Камбуров, ти, Пламен Крумов, Пауло Серджо, който е любимец на феновете? Какво е твоето обяснение?
- Мога да говоря само за себе си. Всеки един си има своя случай и защо го е направил. Аз вече казах, не се виждах при този треньор и при този начин на работа в тима.

Поддържаш ли връзка с Мартин Камбуров и какво е мнението му за случващото се в Локомотив?
- Да, чуваме се почти през ден. Когато сме си в Пловдив, задължително се виждаме. Ето сега имахме няколко дни почивка след лагерите и бяхме два дни в Пловдив. Той е на същото мнение, каквото е и моето. Няма как да се върне в Локомотив при тези хора.

А каква е ролята на Христо Крушарски в събитията в Локо в последно време? Не можеше ли той да се застъпи за вас?
- Човекът дава парите и той определя музиката. Все пак от Локомотив трябва да са му благодарни, защото, ако го нямаше, пак щеше да е много трудно. Все пак в днешно време трудно се намира собственик, който да си дава парите за футбол. Нищо лошо не мога да кажа. Човекът си върши работата.

Да, но имаше периоди на сериозни забавяния на плащания и това доведе до напрежение...
- Така е, но къде ги няма тези неща у нас. Не е лесно. В повечето отбори в България положението е същото.

Как те приеха новите ти съотборници?
- Всичко е нормално. Обстановката е добра. Даже не съм очаквал, че ще е толкова добра. Момчетата са приятелски настроени и има страхотен колектив. Разполагаме с доста опитни играчи. С Мариян Огнянов съм се засичал в младежкия и юношеските национални отбори и се познаваме. Играли сме там доста дълго време. Надявам се да нямам повече контузии, да помогна и да оправдая доверието и, разбира се, да радваме феновете на Черно море.

Още по темата: общо новини по темата: 174
18.05.2018
18.05.2018
16.05.2018
12.05.2018
10.05.2018
10.05.2018
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дани когато играеше добре не говорише така .Сега просто не ставаш и ще се върнеш от ЧМ но не в Локопд.
+4
 
 
Абе този мелез защо не ги каза тези неща когато беше в локомотив ами сега. Той и при Войнов маха се връща се. Котето като не могло да стигне луканките казвало че били солени.
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 06.02.2018 г.
+2
 
 
Това е само едно лично мнение от един пълен лигльо!
0
 
 
Друга песен ще запеят във втория дял на "шампОаната" :-)))) Че господарите ви имат да избиват едни средства и като започнат уредените мачове, свят ще ви се завие :-))))
0
 
 
Илиан Илиев е добър треньор,но ти и кликата му намазахте ските.Направихте срамни загуби с още по-срамна игра.Не можете по 3 точни паса да си подадете плюете по треньорите.. Трудно ви е ставането сутрин,нищо не сте видяли от треньора.Човек,който е тренирал и играл в Германия е ноормално да затегне дисциплината..Дойде при готов отбор от лентяи,сега докара нови играчи,ще поживеем и ще видим Пожелаваме му Успех с Локомотив!!!
0
 
 
Човека не плюе отбора, а треньора и е прав колко мача ви трябваше миналоя сезон за да го разкриете, какво сте недоволни от Дани Кики момчето си игра и даде доста на отбора, вие май сте късопаметни, тоя ми е ясен до сега трябвале да е вън от чадъра, още предния сезон се видя, че е некадърник тоя Акрапович изгони основни футболист, ще го видите спокойно!!!!
+5
 
 
Слаб треньор е щото няма да можеш да обикаляш Галакси и Спирит, нали Дани.
+4
 
 
Иман една поговорка там от където си ял хляб недей да плюеш защото не се знае да ли няма да се върнеш и не забравяй от къде си тръгнал .
+4
 
 
Защо тези футболисти, Кики, Крумов, Николов, защо не се доказаха като добри футболисти, а записаха такива срамни резултати като загуби от 5:0 срещу Пирин и Левски и още и още резили опетнили името на Локомотив. Много лесно е да плюеш някой. Акрапович ще го прециним след 10 мача примерно. Но засега показва, себераздаване и профисионализъм в работата. Сглоби добър отбор за без пари. Така, че Дани, НЕ СИ ПРАВ, а с тези думи ти се излагаш.
0
 
 
Ще видим след няколко кръга най много с камани да го гоним тоя цървул
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: