ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Видео: Акрапович за подготовката на Локо и за първата победа в Турция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:58 / 30.01.2018Коментари (3)4302
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович каза пред официалния клубен сайт какво е мнението му за подготовката на отбора в Турция и за първата контрола, спечелена с 3:1 срещу азербайджанския Себаил (Баку).

"Не съм доволен от първото полувреме. От второто обаче съм доволен, защото футболистите изпълниха всичко, което бях поставил като задачи преди мача. Подготовката ни върви добре. Радостното е, че няма контузени играчи", заяви босненският специалист.

Вижте цялото му изказване в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 174
18.05.2018
18.05.2018
16.05.2018
12.05.2018
10.05.2018
10.05.2018
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Престанете папагали да пишете за Локомотив.Гледайте и коментирайте вашия отбор.И мечтайте да приемат Истанбулската конвенция ,че тя много ви засяга особено за 3 пол, каквито сте повечето.И внимавайте от Нигерия пристига новия Джайоба с голям... и доста ще ви боли.
на 30.01.2018 г.
+2
 
 
Навръх големия празник Банго Васил Караибрахим навести отбора си в Дедеагач. Кабадайлия беше Караибрахим. Като го гледаше човек, разбираше, че от него лъха могъщество. Това личеше по сърмалиите дрехи, кюстеци, кабадайлийски мустаци и атлазена чалма, на която имаше перо от фазан и червен рубин. До него застана Ахмед Кривия ага. Ахмед ага свали чалмата, наведе се и пи до насита, защото Караибрахим го бе черпил със серт ракия. Караибрахим гледаше към високата шилеста чука на кривото игрище в Дедеагач и нервно тракаше с пръсти пиринчената дръжка на ножа си, който беше затъкнал в силахлъка си. "Аамет Крив ага, той терена по-крив от теб, бе!?"- промълви кротко бея, но гледаше строго под мустак. " То само една барчинка има, ефенди"- с разтреперан глас се обясни Ахмед Кривия и се приви. На тренировъчния терен кротко пасеше една крава и само се чуваше хрупкането на картълската трева и звънтенето на пиринчения и юлар… След тези думи Караибрахим сръга нервно джипа си и потегли право към петзвездния си чифлик."- Това не е чиляк! Това не е и турчин! Това е казълбаш! - нареждаше Ахмед Кривия, след като джипа със сайбията замина. "- Мълчи, Сашко ага, анджак, края му е дошъл, та е такъв лют. Банката му фалира, от Интерпол го издирват. Само тук в Дедеагач е рахат…Пък и празник е днес…."-промълви Юли ага. Белият джип на Караибрахим наближи петзвездните сараи. На вратата чакаше баш треньорът Мър Стоилоглу от Аскьой. Караибрахим видя своя пазвантин и се усмихна: - Ошгелдин, Мър ефенди! - Ошболдук! - отвърна Мър ага. - Боюронуз! - покани го Караибрахим в ачик одаята, откъдето се виждаше и тренировъчния терен. - Е, разправяй, какво ново из твоя вилает, слушат ли момците, търчът ли, тренират ли? - Хаир, хаир, ефендилер! - отговори Мър Стоилоглу. Една кадъна донесе шекерлия кафе и двамата заотпиваха бавно. - Времето ще покаже, аратлик! - рече Караибрахим - но празник е сега, нашия Банго Васил, най-първият!". Караибраим бръкна в пояса на потурите си и изкара кожена кесия и подаде три меджедии на Стоилоглу. - На, да се почерпиш!" - Аллах бин берекет версин! Да си жив и здрав дето ми даде треньорския пост в "Канарбахче"-Филибе кюлюбю. За твое здраве ще ги изхарча, ефенди!"- в умиление и със сълзи на очи целуна ръка Мър Стоилоглу и додаде: - Аллах да ти наспори имането! Когато се разделиха, Караибрахим ага му каза: - Много поздрави на твоята челяд-момчетата на терена, на цялото кюлюбю "Канарбахче", и не забравяй приказката за коня!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: