ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Камбуров: Където ме уважават, отвръщам със същото
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:17 / 29.01.2018Коментари (9)7828
© Plovdiv24.bg
Мартин Камбуров води разговори с ръководството на Берое за удължаване на договора му с още една година. Това разкри самият той в интревю за БНТ.

"Ако съм здрав, а и Берое продължи да показва нужното уважение, аз ще отвърна със същото и ще преподпиша. От там нататък никой не знае какво ще стане и още колко ще играя. Засега нямам намерение да ставам треньор. Тази професия е трудна, защото трябва да отговаряш за 30 човека. Трябва да влизаш в положението на всеки футболист, да знаеш как да се отнасяш към всеки... Доста е сложно и не се виждам като наставник", обясни Камбуров.

Нападателят заяви, че се надява още тази пролет да вкара своя гол № 200 в елита. В момента легендата на Локомотив (Пловдив) дели второто място с Наско Сираков, като двамата имат по 196 попадения на сметката си.

"Вече 5-6 месеца съм в Берое и се чувствам добре. Играя редовно и успявам да помагам на отбора, за да влезе в първата шестица. Успокоил съм се и давам най-доброто от себе си. Не искам да се връщам назад. Мислех да се откажа, но видях добро отношение на хората от Стара Загора. Ако бях спрял с футбола, щях да съжалявам. Радвам се, че продължавам да си пиша историята. Искам да стигна кота "200" гола. Не съм се уморил да вкарвам. Тези 196 попадения ме карат да продължавам и да поддържам високо ниво. Като минеш 32-33 години, е по-трудно да си конкурентоспособен, но отбелязването на голове ми дава сили", каза още той.

На въпрос как би се чувствал в атаката на Берое в партньорство с Димитър Бербатов, той отговори: "Това ще е много хубаво и ще се радвам, ако той дойде. Това е доста трудно за момента, но със сигурност с Бербатов ще е доста лесно да се играе."

37-годишният голмайстор коментира и отсъствието си от церемонията "Футболист на годината", където двете му награди бяха връчени на асистента на Александър Томаш - Константин Мирчев.

"Имах си причини. Просто не можах да присъствам. Ако бях обиден, може би щях да отказвам участие от 2004 г., когато не ме взеха на европейското в Португалия. Никога не съм се сърдил. В България нещата понякога са несправедливи, но аз съм показал, че мога да ги превъзмогна и да продължа", каза стрелецът.

Още по темата: общо новини по темата: 153
12.07.2018
14.06.2018
12.06.2018
08.06.2018
07.06.2018
06.06.2018
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Усещай се бе човеко , точно на Камбура да му ги казваш тези неща е повече от смешно .....
-1
 
 
Според мен е обидно Футболист като Камбуров да не е викан в националния отбор.Със по 30 гола на година го повикаха веднъж за контрола и игра около 15 минути без да му подават..А в същото време пияницата Попето неотлъчно е в националния,Мениджъри нареждат отбора не треньорите!
Сподели Г-Н КМЕТЕ КОМУ Е НУЖНО ТАКЪВ ГОЛЯМ ТРОТОАР ПО ЮЖНИЯ ТРОТОАР,КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИТЕ ДЖОБОВИ ЗА ПАРКИРЕНЕ.ТОВА НЕ Е4 БАСКЕТБОЛ,ТОВА Е РЕМОНТ КОЙТО СЕ ПРАВО НА 60 Г.какво ново....
на 29.01.2018 г.
-4
 
 
ТОЯ ДЯДКА ЗА КАКЪВ СЕ МИСЛИ,ИСКА ДА РАЗИГРАВА НАРЕД.МНОГО СЕ РАДВАМ ,ЧЕ ГО НЯМА В ЛОКО
+1
 
 
Камбур, от Ботев съм, но направи си "рекорда" и закачвай обувките на пирона, а не като Бербата да те пращат да играеш с децата! Аз мисля, че всяко начало си има и край и този край не трябва да е, когато стигнеш дъното. В крайна сметка, ти си решаваш!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: