ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ФК Торино покани кмета Тотев в Италия, делегация на Локо ще гледа дербито с Ювентус
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:57 / 20.01.2018Коментари (12)5492
Делегация от четирима представители на елитния италиански ФК Торино посети Пловдив и базата на Локомотив. Те върнаха визитата на ръководството на "черно-белите" в лицето на изпълнителните директори Кузман Маринков и Венко Рахталиев, която се състоя в Торино преди два месеца.

Представителите на италианския клуб бяха главния координатор на ФК Торино Теодоро Копола, шефът на футболната академия на "биковете" Марко Рицери, треньорът в школата Андреа Бишеля и сътрудникът, отговарящ за партньорството с източнoевропейските държави Фабрицио де Микеле.

В четвъртък гостите от Италия заедно с Кузман Маринков, Чавдар Цветков и Румен Руйчев първо посетиха областната администрация, където г-н Здравко Димитров ги прие.

Областният управител бе запознат с намеренията за реализиране на съвместен проект между Локомотив и Торино, който е насочен към работата с деца.

Освен дадените от страна на областната управа гаранции за проекта, беше обсъдена и възможността за търсене на икономически, културни и други сътрудничества с област Пиемонте в Италия, където г-н Димитров бе поканен на посещение. За финал областният управител получи подаръци както от ФК Торино, така и от ПФК Локомотив.

Последва визита при кмета на града Иван Тотев. Градоначалникът беше също запознат с намеренията за реализиране на този проект. Двете страни поискаха потвърждение на позицията на държавата и общината и получиха такава подкрепа за реализацията на своите намерения и на намирането на терен за спортната академия. Г-н Тотев също бе поканен на официално посещение в Италия, където отново да се търсят различни възможни сътрудничества между Торино и Пловдив.

За финал на първия им ден в България, делегацията от Торино изгледа на живо и две от контроли на юношеските гарнитури на Локомотив до 17 и 19 години играни съответно срещу Марица U19 и Борислав (Първомай). Освен проверките беше наблюдаван и тренировъчния процес на част от отборите в ДЮШ.

Днес сутринта Теодоро Копола, Марко Рицери, Андреа Бишеля и Фабрицио де Микеле се запознаха и със старши-треньорът на представителният тим Бруно Акрапович. Двете страни обсъдиха различни футболни теми, а в края на срещата си пожелаха успех едни на други.

Следващата спирка в посещението на италианците бе в Пловдивския Университет "Паисий Хилендарски". Те бяха посрещнати от функционалния декан по спорт и социална дейност проф. д.п.н. Веселин Маргаритов. На срещата бе дискутирана разработката на проект на научна основа между Локомотив, Торино и Пловдивския университет.

Обсъждана бе идеята да постъпят деца от най-малките възрасти, които да бъдат тренирани и обучавани по италианска методика, съвместно обсъдена и разработена с Локомотив Пловдив. На края проф. д.п.н. Маргаритов получи флагче и официална фланелка на Торино и стенен часовник от Локомотив.

Делегацията от Торино официално покани собственика Христо Крушарски, изпълнителният директор Кузман Маринков, легендата Христо Бонев и проф. д.п.н Маргаритов на 18 февруари в Торино, когато е местното дерби с Ювентус. Двете страни ще имат и генерално обсъждане на проекта, който в момента е в етап на обсъждане на отделните детайли.

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 20.01.2018 г.
+2
 
 
а е нали бехме ювентини , наполитани , дажи беси бехме , също наследници на Лаут бей? ся ко стана - торини. а е квото ще да става , важното е господин крошарски да ни е цар. да са жени бързо за моделката и да хваща концесията . саде Локо .юруууш
-2
 
 
Жълтите невестулки ще се спукат от гняв и злоба,че европейски грандове подписват договори за сътрудничество с нас, а тях никой не ги е*ава за слива!
0
 
 
То не бяхте Ювентус, Наполи, Удинезе, Нюкясъл, ПАОК, Партизан, Бешикташ сега и Торино. Смешници!
0
 
 
Добре де, как ще реагират вашите кръвни братя от Наполи? И ще може ли да викате пак Юве?
0
 
 
Ювентинци,неаполитанци,смърфове,а сега и бикове.
Сподели какво ново....
на 20.01.2018 г.
-1
 
 
Пловдив Е ЧЕРНО - БЯЛ !
-3
 
 
подарете му колело да вьрти пе*алите
0
 
 
Добре звучи, това вече прилича на професионализъм, след национала на Нигерия и за базата хубави новини.Мачкайте, г-н Крушарски!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: