ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Видео: Зам.-кметът Титюков с важна информация за стадиона на Ботев и бъдещата база на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:02 / 11.01.2018Коментари (15)15953
©
Заместник-кметът по "Спорт, младежки дейности и социална политика" в община Пловдив - Георги Титюков, даде специално интервю за предаването "Спорт в обектива", в което говори за тренировъчната база на Локомотив и стадион "Христо Ботев".

"Надявам се и с помощта на Общината, и на държавата, и със сегашните собственици и благодетели на двата клуба, да дадем рестарт на стадиона на Ботев за завършването му през тази година и да започнем строителство на модерна тренировъчна база на Локомотив. Предвидили сме за тях един терен от 47 дка, върху който да изградят 4 тренировъчни игрища със съблекални, с нещо като общежитие, с покрита зала за 3 маломерни игрища. Много е хубав проектът, предвидили сме го за концесия, дай Боже тази година да стартира и г-н Крушарски да изпълни поетите ангажименти", заяви Георги Титюков.

Той допълни, че на 23 януари на заседание на Общинския съвет се надява да бъде приета програмата за разпореждане със спортни имоти, които са собственост на община Пловдив.

Вижте цялото интервю със зам.-кмета на Пловдив в прикачения файл!

Още по темата: общо новини по темата: 211
11.03.2024
22.02.2024
15.01.2024
22.12.2023
19.12.2023
14.12.2023
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 12.01.2018 г.
-2
 
 
Те Хр. Данов и Хр. Александров се познават с Бай Ставри - били са му на гости . Сега е ред на Бангу да се запознае с Бай Ставри .
0
 
 
Че концесията да не може да се разваля ли? Все едно договор за наем да не може да се прекрати предсрочно, абсолютно същото е! Важно е дали двете страни имат желание затова. Естествено, зам. кмета няма такива правомощия. Те са на Общинския Съвет. Концесията може да се прекрати само с решение на Общинския Съвет.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.01.2018 г.
0
 
 
Нали не смятате, че г-н Титюков точно днес ще направи такова изявление за стадион "Христо Ботев"? Цветан Василев се завръща през инвестиционен фонд, който ще закупи Общинска банка София. Другите факти са подробности.. че г-н Самуилов и т.н. Браво г-н Василев - знаех си, че ще завършите стадиона. Знам, че вие никога, ама никога "не си оставяте магарето в калта". Скоро - пари бол - почва се строителството по довършването на стадиона.
-1
 
 
Според мен всички пловдивски отбори трябва да играят на стадион Пловдив , по този начин щу има почти непрекъсната използваемост и ще се изплати по - бързо ;)
-2
 
 
На селяните пак им размътиха главичките.....а пък бай Гочо Титюков да спазва закона....много лесно ги разваля тея концесии.
+2
 
 
Мургавелковци,във форуми където не се изисква регистрация или може да "пишете"под различни псевдоними сте много активни.Тук обаче,простотията и умствената ви ограниченост излизат на показ!Много сте тъпички,илитератчета от малцинствата!
-4
 
 
Прокуратурата да следи изкъсо всяко действие за развалянето на концесията на стадион Ботев и неустойките по договорите. Бай Ставри чака.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 11.01.2018 г.
+3
 
 
Гоче , ти за господин Крошарски не бери кахър , чакай само да мине сватбата и почва концесията ,раиийш ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: