ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Капитанът на националите: Неделев трябва да оправи малко мисленето си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:49 / 03.01.2018Коментари (14)35022
© Plovdiv24.bg
Капитанът на националния отбор на България Ивелин Попов се изказа доста ласкаво за звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев. Според Попето халфът на "канарите" е най-добрият от младите футболисти у нас, но трябва да работи още, за да играе в Европа.

Ето какво каза Попов пред Спортал:

"Лично аз симпатизирам страшно много на Тодор Неделев. Само малко трябва мисленето си да оправи. Беше в центъра на Европа и се върна отново тук. Неговото място е в Европа. Говоря му непрекъснато и не само аз. Последният лагер бяхме в стая и постоянно му повтарям".

"От няколко години му казвам: Ти трябва да играеш в Европа. Той може всичко във футбола. Има уникални качества. Може да вкара фаул, дузпа да бие, пас да ти даде, техничен, вижда играта. Само трябва да отиде и да влиза във фитнеса, и става топ. Дано по-бързо му светне в главата и да се оправи".
Още по темата: общо новини по темата: 193
21.05.2018
18.05.2018
15.05.2018
13.05.2018
13.05.2018
11.05.2018
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Доста е клиширано да се мисли за чужбината като за панацея за футболиста. Докато бяхме зад желязната завеса, да! Но сега нещата са строго индивидуални за всеки футболист и за всеки отбор. Неделев дали ще бъде щастлив не в чужбина, а в България в друг отбор, примерно в Лудогорец, както в Ботев? Няма гаранция. Да си припомним случилото се с Курдов. А че масово нашите футболисти още от детска възраст си мечтаят как да се докопат до чужбината и да станат звезди като Стоичков и Бербатов и че Неделев е едно голямо изключение, то това е така. Само че проблемът не е в Неделев. Той се вслуша в близките си и против желанието си замина за Майнц. Да се вслуша пак във филанкишията и да не се довери на собственото си усещане, не вярвам! А пък на всичкото отгоре не дължи и данък обществено мнение!
на 04.01.2018 г.
-2
 
 
тошку ниделив е най-умният сред мойти братя кънари. тоз попито нищо не разбира от футбол на негу
-3
 
 
Връщането в БГ е огромна крачка назад но всеки сам си избира, мисля че беше продаден в неправилния отбор пък и беше лошо контузен просто не можа да се адаптира,наистина пропилян талант можеше да се развие много повече
+3
 
 
Тошко е нестандартен.Някои са забравили че отиде в Майнц контузен след един безмислен двубой в който го контузиха.Адаптацията на всеки е различна.
-3
 
 
За съжаление Неделев получи своя шанс и го пропиля. Ако си беше напънал акъла да научи някоя дума немски, отдавна щяхме да му чуваме името по големите терени на Европа. Дано не съм прав, но връщането му в България, е брутална крачка назад, тук формата му падна не малко и все още е една класа над половината си колеги. А лошото е, че той го знае и не си дава толкова зор вече, колкото преди да замине за Германия.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
25 години от деня, в който Димитър Христолов стана президент на Ботев
Проблем в Ботев! Оперираха основен защитник, аут е за месец
Ботев оправи картотеките на двама! Още две нови попълнения чакат
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: