ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Меледже къса с Ботев, няма да започне подготовка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:55 / 21.12.2017Коментари (14)17917
© Plovdiv24.bg
Дефанзивният халф на Ботев (Пловдив) Яя Меледже ще напусне клуба още през януари. 20-годишният котдивоарец има договор с "канарчетата" до края на сезона, но смята да го прекрати още сега.

Халфът почти не помирисва терен през настоящия сезон в Първа професионална лига. Африканецът взе участие в едва четири мача от шампионата, като в повечето срещи дори не бе в групата.

Меледже в момента е в родината си, като няма намерение да започва подготовка с тима на Николай Киров за втория полусезон, пише Спортал. Яя вече е уведомил ръководството за своето желание и се надява да се раздели с Ботев по взаимно съгласие.

Полузащитникът е с поделени права между носителя на Купата и Суперкупата на България и бившия собственик на клуба Румен Чандъров. Футболният деятел държи 60% от котдивоареца, докато останалите 40% са за "канарчетата".

Още по темата: общо новини по темата: 193
21.05.2018
18.05.2018
15.05.2018
13.05.2018
13.05.2018
11.05.2018
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Меледже е много сърцат футболист, но класата му вече е недостатъчна за нивото на Ботев на този етап. При наличието на основни футболисти като Неделев, Балтанов, Минев, Димов, Ндонгала и др. и да се задоволиш чужденците, особено пък тези извън ЕС, да са от класата на Меледже, че дори и на Бризола е изпускане на птичето, кацнало на рамото!
+1
 
 
Абсолютно посредствен футболист с единствено дефанзивни функции, един пас като хората напред не може да даде! Серкан може да играе в пъти по-добре на позицията дефанзивен халф, хем може и да подава по-добре!
-1
 
 
В повечето мачове, той не си беше на мястото да парира удари от площадката пред пенала. Така оттам ни вкараха и Славия, и други отбори. В мача с Царско село имаше пряка вина за първия гол - не скочи да попречи на Коруджиев. Сърцато момче е , с много движение по терена, но в такива ключови моменти не е на мястото си. Често грешеше, като задържаше топката и биваше притиснат веднага. Сигурен съм, че Белият знае от кого имаме нужда вместо него.
на 21.12.2017 г.
-4
 
 
стой тука брат ми. молим те не напускай ботев. ти си най-дубрия. нашият брат кусуко ще се върне и той и па шъ мачкъми. ай ай кънариееее
+2
 
 
Меледже да не си мисли,че е в бантустана?Договор не се къса с неявяване на тренировки!!!!!Клуба ще прецени как да стане и дали да го продаде!Ако Чандъров много си го иска ,да наплати на Ботев процентите!
на 21.12.2017 г.
-1
 
 
С Меледже сигурно трудно се работи. Не защото е лошо момче или размирник а защото е лабилен,но когато получаваше шанс редовно бе напипал ваксата и вършеше добра работа. Много е работоспособен и навърта не малък километраж,след 2-3 години ще е с друг акъл и ще стане хубав футболист и затова оценявам освобождаването му като грешка!
+3
 
 
Насила хубост не става...да е жив и здрав и без него ще се оправим.
0
 
 
Голяма грешка ще е ако го изпуснем просто така...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: