ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Емблематичен фен към Крушарски: Това е най-нещастният Локомотив в 92-годишната му история!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:57 / 06.12.2017Коментари (34)18638
© Plovdiv24.bg
Един от емблематичните фенове на Локомотив Пловдив се обърна чрез Фейсбук към собственика на клуба Христо Крушарски. Става въпрос за Владимир Владимиров - Дарбито, който е съавтор на книгата за историята на Локомотив - "Оттук започва любовта - Хроники за Пловдивския любимец".

Plovdiv24.bg публикува обръщението на Дарбито към Крушарски без редакторска намеса:

Нямам навика да коментирам представянето на Локомотив Пловдив тук, но... понеже (според мен) момента е исторически, то ще го направя!

Г-н Крушарски, "честито"!
След днешния/пореден мач спокойно можем да отбележим, че вие сте президент на най-НЕЩАСТНИЯ "Локомотив" Пловдив в неговата близо 92 годишна история! Наскоро, в интервю казахте, че за периода си в клуба сте похарчили 6 милиона лева!

Честно да ви кажа... ако сте го направили, което звучи направо БЕЗУМНО, то вие трябва сериозно да се замислите дали това ви се отдава! Не мисля, че има човек на света, който да похарчи такава сума и да нехае за "резултатите"! И ако не се интересувате от това, в което се превръща ЛЮБОВТА на хиляди пловдивчани, то поне да ви е грижа затова - как си харчите парите!

Ще ме извините, ама наистина има нещо СБЪРКАНО! Когато това нещо продължава толкова дълго... УЖ сменяхте/гонехте това, което дърпаше "каруцата" назад! Е?! Защо тогава проблемите са си пак налице?! Мисля си, че да продължавате да обвинявате хората на терена и техните треньори е меко-казано вече "изтъркано" и няма кой да ви вярва!

Г-н Крушарски, почвам да си мисля, че се опитвате да ни убедите, че не ставате затова, за което сте на Лаута и просто сте тук за да ни "изгоните" оттам! Е, поне с това се справяте по-добре дори и от най-големите ни врагове.

Мисля че много добре трябва да се замислите какво точно искате - един ден ИСТОРИЯТА на ЛОКОМОТИВ да ви помни с добро или да станете част от "възхваляващия" репертоар от песни на "вражеските" нам фенове, които да възпяват ПАГУБНОТО ВИ (до този момент) за черно-белия клуб ваше управление!

Да ви кажа... ако така продължавате скоро това - второто, няма да закъснее!
Замислете се!

6 МИЛИОНА ЛЕВА (?!?!?!?) за да ни ИЗГОНИТЕ от Лаута са доста висока цена и се надявам да не изпитвате удоволствие като гледате резултата от това!

Тук е момента да чуем и Христо Бонев, защото ако сегашната ситуация продължава по този начин то е очевадно, че управляващите този клуб нямат нужда от феновете си! Но!!!

На КОЙ тогава - един ден, ще бъде ЛЕГЕНДА той и останалите след него в тази 92 годишна история?! Отиде ли клуба в миманса... няма ли ги неговите ПОСЛЕДОВАТЕЛИ.... тогава и ГЕРОИТЕ му ще бъдат ЗАБРАВЕНИ!!! Затова ТЕ - ЛЕГЕНДИТЕ трябва да са първите, които да го ЗАЩИТЯТ в такива моменти, а не по един или друг начин да се превръщат в мълчаливи съучастници, защото те ще са сред най-големите губещи!

Рискуват всичките им усилия и радостта, с която са дарявали хората през годините да бъдат "погребани"!
Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всяко хлапе знае че 2017 -1936 = 81 ,за каква 92 годишна история се говори незнам може би професор Лилия Илиева е намерил ракописът на католическия архиепископ Петър Богдан , озаглавен „За древността на бащината земя и за българските дела“, съдържа 200 страници и 70 глави и се намира в университетската библиотеката на град Модена, Италия а под него леко прашасъл друг ръкопис ''Отук започва любовта''-Хроникоите на Пловдивския любимец оригиналът
+2
 
 
Напълно съгласен съм за съжаление.. Това е най-НЕЩАСТНИЯТ Локомотив Пловдив! Дори и в престоя на Коко Динев, Локомотив не е изглеждал толкова смешно..Малкото класни футболисти които ги имахме в този престой на Крушарски си тръгнаха.. Камбуров трябваше да си завърши подобаващо кариерата! Мястото на Карагарен е на ЛАУТА! Пауло Серджо, Парвиз Умарбаев и Димо Бакалов са с класи над всички останали в отбора.. Единият беше изхвърлен по най-жалкия начин, а вратата се затваря и пред другите двама.. Тук има нещо гнило не ми се иска да вярвам, че Крушарски играе нещо, но точно това се случва.. а ментето треньор ми се струва, че е просто "пешка" в играта .. ЛОКОМОТИВ ГО Е ИМАЛО ПРЕДИ, ЛОКОМОТИВ ГО ИМА СЕГА, ЛОКОМОТИВ ВИНАГИ ЩЕ ГО ИМА!! В Локомотив Пловдив няма място за подли игри и удари под кръста. Искам да отида в другият ми дом - ЛАУТА ида гледам Моят ЛОКОМОТИВ, а не този бардак.. И за да не се стига до случая с който Коко Динев бе прогонен от Лаута (в пловдивското дерби на Лаута) време е някои хора да се усетят вече! Както казах, Локомотив го е имало преди нас, ще го има и след нас! В Локомотив Пловдив няма място за малоумници и некадърници ! ! ! Крушарски, Акрапович и останалите некадърници - ВЪН ОТ ЛОКОМОТИВ Пловдив ! ! !
+1
 
 
Не съм фен на ЛОКО.Но са ми симпатични.Имам един въпрос към този фен.Може ли фа преброи до 6 000 000 .Да ги спечели .Да спонсорира един клуб.Тъй като все още закон за спорта няма.И едно стадо ГОВЕДА по средата на мача излиза и пали всичко.И той пак плаща.ЗА МЕН СОБСТВЕНИЦИТЕ НА КЛУБОВЕ В БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ СА.ИЛИ ГОЛЕМИ ФИЛАНТРОПИ ИЛИ КОМПЛЕКСАРИ.
0
 
 
Гьобелс (FOR ALL) , аре ти си на ход . Напиши поредния пасквил за светлите бъднини на "Пловдивския любимец" !
0
 
 
Дъртия бастун,разби един читав за България отбор.Само Ботев.
+2
 
 
10 години от тази история малко се губят ..
+3
 
 
Пичове локомотивци / не буфери / , замилете се сериозно, с играчи които по една или друга причина бяха отстранени или напуснаха Локомотив, Берое са на път да направят доста стойностен отбор, който да се бори за ЛЕ !!! Спокойно това можеше да сте вие! Къде ли е проблема, дали е в играчите???
+5
 
 
С тази слаба клубна организация,нямя начин да има успехи!Просто вчера с "Верея",съдиите ни подкрепиха и взехме една точка.Разпада на "Локомотив"започна с назначаването на Ераносян за треньор.Който го предложи на Крушарски нега сега да поеме вината и публично да го заяви.И последно:За какво Ви са г-н Крушарски толкова много директори,след като не могат да свършат за 2-два лева работа?Справка-доведеният пом.треньор без нужния лиценз???Изводите са за Вас г-н Крушарски!!!
0
 
 
И к'во му е 'ЕМБЛЕМАТИЧНОТО' НА ТОЯ толкова велик ФЕН?Емблематичен , емблематичен та колко да е емблематичен аджеба?И той емблематичен колкото президента ама карай да върви.Да вие ЕМБЛЕМАТИЧЕН още много дълги години и със здраве да си го гледате.
на 06.12.2017 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: