ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ексклузивно: Нови драми на Лаута! Уволнения и оставки в Локо!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:46 / 03.12.2017Коментари (15)23354
© Plovdiv24.bg
Скандалите и драматичните събития на Лаута през този сезон нямат край. Ръководството на Локомотив (Пд) е пуснало предизвестие за прекратяване на договорите на двама служители в клуба, а в същото време трети служител сам е поискал да напусне и на свой ред също е подал едномесечно предизвестие, научи ексклузивно Plovdiv24.bg.

Принудени да напуснат са управителят на стадиона Никола Николов - Гунди и служителят Трайчо, който работи на бариерата на входа на комплекс "Локомотив". Мотивът за тяхното уволнение е повече от странен - те не били попречили на италианския бизнесмен Бенедето Манчини и са допуснали той да влезе необезпокояван на стадиона, за да подаде официалната си оферта за купуване на клуба.

Plovdiv24.bg припомня, че комплекс "Локомотив" все още е общинска собственост и никой не може по какъвто и да е повод да забрани на граждани да влизат на територията му през деня в работно време. През въпросния вход на бариерата минават фенове, спортисти и треньори от 5-те клуба, намиращи се на територията на комплекса, както и всеки автомобил, който заплати вход от 2 лева.

Търкания с ръководството има и администраторът и легенда на клуба Николай Курбанов, на когото му писнало и вече е подал оставка, пускайки едномесечно предизвестие за напускане, научи още нашата медия. Шефовете на Локо опитали да обвинят Курбанов за гаф, който самите те са направили, подписвайки договор с треньора на вратарите Здравко Букарица.

Оказало се обаче, че въпросният специалист, докаран по настояване на старши треньора Бруно Акрапович, не притежава необходимия лиценз за треньор на вратарите. Според нормативните разпоредби на БФС всеки един клуб в Първа лига трябва да има лицензиран треньор на вратарите. От футболната ни централа са направили компромис и са дали отсрочка на черно-белите до началото на пролетния полусезон да намерят подходящ специалист, разбра още Plovdiv24.bg.

Заплашени с уволнение са и работниците по поддръжката на стадиона, като тяхната съдба ще се решава в понеделник.

Припомняме, че в края на септември от Локомотив по собствено желание си тръгна и друг бивш футболист с над 200 мача за клуба - Георги Карушев, който изпълняваше длъжността на скаут и координатор.

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Когато едно предприятие не върви,най-напред уволняват чистачката.Така е и в "Локомотив" в момента.Нямя ли най-после в този клуб да се намерят хора,които да го управляват.Такова падение не помня в "Локомотив"от много време.Работите отиват към Б-група.Толкова много некадърници-"УПРАВНИЦИ" на едно място не помня да е имало.А къде са почетния президент и ТЕХН.Директор в момента.За какво са още там?Чучули ли са или какво?ПАДЕНИЕ и за двамата.Г-Н Крушарски,ревизирайте действията на тези некъдърници!!!Крайно време е!!!"Локомотив" отива към гибел!!!!!
0
 
 
Г-н Крушарски-велик и мъдър президент! Отдавна Локуту не е имал такъв железен президент! Трябва да се уволни и чистачката-щото като опикават всичко в кенефа на лайнаута и си мирише още от едно време! Грация, г-н Крушарски-мъдър и далновиден ръководител! Няма да се даваш на тая шайка гейове, както мъдро ги разбра набързо!
+1
 
 
По тоя повод Лаута Арми няма ли някой бой да направи... пардон- "парти"??
-4
 
 
Ми какво да кажа - ЧЕРНОБЯЛО ЗНАМЕ ЩЕ СЕ ВЕЙ И САМО ЛОКО ЩЕ СЕ ПЕЙ(Вее и пее се пишат с Й, защото е за добро звучене).
-1
 
 
Берое си е Берое!!Да ти имам повода за радост.
-3
 
 
Този Карушев като гледам какви кадри е препоръчал като скаут....пак се продължава с негативната кампания!! Някой нямат и стадион от когото да изгонят някой...
-2
 
 
Боже какви страшни ДРАМИ!!!!! Сега няма да мога да заспя от яд, че Трайчо дето вдига бариерата, е напуснал Лаута хаХАХАХАХАХАХхахахахахахахахахах !!!!! ДРАМИ не чути и не виждани никъде по света !!!!! Тръпки ме побиват, целият съм настръхнал от драматизъм !!!!!
на 03.12.2017 г.
-1
 
 
а пък ний в Кумативу си нямаме бариери затова и нямами такива драми, там е като разграден двор, всеки си влиза когато си поиска. даже мери Бакалов беше влизал да си взима някакви документи, а пък скаутите на наще турски братя от Лудогорец си влизат на базата ни, като у тях си. само Ачо, Йотков и Молива завинаги в Кумативу всички други вън
0
 
 
Дон Крюшо де Архентино- завинаги един от вас! Хак да ви е ....
+2
 
 
Ха-ха-ха.....аматьори!Лаута е един голям змиярник,пълен с хрантутници и некадърници!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: