ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (9) | Вчера (28)
Ботев не успя да пробие защитата на Локо в Коматево
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:45 / 03.12.2017Коментари (1)4260
©
Ботев и Локомотив завършиха при нулево равенство в отложен мач от втория кръг на първенството при набор 2002. Пловдивското дерби се игра на изкуствения терен в Коматево, а след този резултат "канарчетата" ще зимуват на първото място във временното класиране.

Жълто-черните доминираха тотално и играта се водеше изцяло в половината на черно-белите. От своя страна "смърфовете" минаваха центъра изключително рядко и бяха наредени в и пред наказателното си поле и по никакъв начин не опитваха да изнасят топката, а разчитаха на изритвания напред, които по никакъв начин не затрудниха "канарчетата".

Още във втората минута Георги Трифонов шутира от границата на наказателното поле, но вратарят на гостите изби. В 10-ата минута Бисер Бонев залъга двама футболисти в "черно-бяло" и стреля от 20 метра, а стражът отново се намеси добре и отрази удара. В 18-ата минута Иво Казаков изпълни свободен удар, който бе уловен без проблеми от стража.

В 20-ата минута гостите стигнаха до първото от двете си положения в мача, като след центриране от корнер се получи разбъркване и удар от близка дистанция, който обаче по никакъв начин не затрудни Мартин Панев. В 25-ата минута "жълто-черните" направиха най-фрапантния си пропуск. Иво Казаков стреля от свободен удар, вратарят на Локомотив се намеси неубедително и изби право в краката на Венцислав Богданов, който на метри от вратата стреля високо над гредата.

Минута по-късно Бисер Бонев отправи нов силен удар, който не намери очертанията на вратата. В 29-ата минута Атанас Чернев стреля от пряк свободен удар на метър пред наказателното поле, а шутът му в далечния ъгъл прати кълбото на метър от страничната греда. В 35-ата минута гостите организираха контраатака, при която играч в "черно-бяло" навлезе в наказателното поле, но ударът му бе блокиран.

В добавеното време на първата част "канарчетата" направиха нов сериозен пропуск. Иво Казаков изпълни ъглов удар на първа греда, където Томислав Георгиев овладя кълбото и стреля, а топката профуча на метър над напречната греда.

През второто полувреме натискът на ботевистите стана още по-осезаем, а гостите по никакъв начин не опитваха да овладеят кълбото и да изравнят представянето на терена. В 44-ата минута Атанас Стоименов стреля от границата на наказателното поле, но без проблеми за вратаря, който улови.

В 52-ата минута фланговият футболист отправи нов удар, който този път мина на метър над напречната греда. В 64-ата минута Бисер Бонев центрира от ъглов удар и Георги Трифонов засече, а кълбото мина на сантиметри от гредата.

В 68-ата минута късметът за пореден път обърна гръб на Ботев. Бисер Бонев изпълни корнер, получи се кратко разбъркване и Иво Казаков шутира от 5-6 метра, а топката спря в страничната греда. В последната минута на мача Иво Казаков проби по десния фланг и извади към Георги Трифонов, който на метри от вратата се размина с кълбото.

По този начин Ботев ще зимува на върха във временното класиране при набор 2002, като "канарчетата" запазиха преднината си от две точки пред Локомотив. "Жълто-черните" продължават и напред за Купата, като по пътя към полуфиналите преминаха и през "смърфовете" след разгромна победа с 5:1 на стадиона в парк "Лаута".

Още по темата: общо новини по темата: 313
10.06.2019
10.06.2019
07.06.2019
29.05.2019
28.05.2019
11.05.2019
предишна страница [ 1/53 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 03.12.2017 г.
+1
 
 
Локото са мъжки мoмчета, не са като нащи пидалчита
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Треньорът на Марица: Готови сме за плейофи през два-три дни
Трогателно! Фенове на ЦСКА помагат на юноша на Марица
Локомотив Пловдив загуби от Чавдар, предстои двубой срещу лидера
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Димитър Кузманов стартира успешно в Хърватия, върна си на познат съперник
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: