ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Видео: ЦСКА показа 7 ситуации, в които съдията Чинков удря рамо на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:01 / 21.11.2017Коментари (10)6938
©
Ръководството на ЦСКА внесе жалба срещу съдийските отсъждания в мача от XVI кръг на Първа лига срещу Ботев (Пловдив), който се игра на стадион "Българска армия" в събота (18 ноември) и завърши при резултат 1:1 - резултат, за който голяма "заслуга" има главният рефер на двубоя Волен Чинков, съобщава официалният сайт на "армейците".

При нулево равенство той отсъди дузпа в полза на Ботев Пд, след като защитникът ни Николай Бодуров дори не докосна Фернандо Виана, а Чинков показа жълт картон на Бодуров. По време на пресконференция вчера председателят на Съдийската комисия Петър Петров се извини на нашия клуб и призна, че арбитърът е допуснал грешка в тази ситуация. Ръководството на ЦСКА желае при задълбочено разглеждане на случая жълтият картон, показан на Николай Бодуров, да бъде отменен.

Ето го и целия текст на жалбата:

Уважаема комисия,

Обръщаме се към Вас, като компетентен орган, за да изразим изключителното си възмущение и недоволство от съдийските отсъждания на главния арбитър на срещата Волен Чинков, които в мача срещу БОТЕВ ПД влиаят на крайния резултат.

Уважаема комисия,

Искаме да насочим вниманието Ви върху някои конкретни ситуации и отсъждания.

В 11‘08 минута, базирайки се на правилника, по всичко личи, че Крум Стоянов (№25) спира обещаваща атака с нарушение, извършено "отзад", срещу Кевин Меркадо (№7), което е задължителен жълт картон, но е отправена само устна забележка от Волен Чинков.

В 28'58 минута отново футболистът на Ботев Пд Крум Стоянов (№25) извършва нарушение, спиращо атака, започната от Кевин Меркадо (№7), след което отново не последва дори и устна забележка от рефера.

В 21‘42 минута на срещата при атака на Ботев Пд Фернандо Виана (№9) пада на земята, симулирайки, че е бил спрян с нарушение от Николай Бодуров (№5), но от записа ясно се вижда, че такова няма! Арбитърът г-н Чинков отсъжда дузпа и показва жълт картон на Николай Бодуров. Всичко това се случва на метри от рефера Волен Чинков.

Имайки предвид зачестилите груби съдийски грешки в ущърб на нашия отбор в изиграните едва 16 кръга се надяваме да бъдат взети необходимите мерки.

След като, председателят на Съдийската комисия Петър Петров говори публично за грешните отсъждания на Волен Чинков, Ръководството на ПФК "ЦСКА" София желае при задълбочено разглеждане на случая, жълтият картон, показан на Николай Бодуров, да бъде отменен.

Искаме да Ви обърнем внимание на друга ситуация от мача, в която Станислав Манолев (№11) бе задържан в наказателното поле на Ботев Пд от Лазар Марин (№24) и не последва никаква реакция от Волен Чинков. Това за нас, като ръководство, като клуб, показва тенденция в отсъжданията между двата отбора.

С оглед на гореизложеното искаме да Ви зададем следните няколко въпроса, базирайки се на правилника и правилата, описани от Борда на Международната Футболна Асоциация.

1. В 82‘ минута на срещата какво нарушение извършва Кирил Десподов (№19) срещу Иван Чворович (№99)?

2. След като изгледате запис от мача, може ли да знаем колко секунди вратарят на Ботев има право да държи топката в ръцете си, след като в 79'37 минута я улавя? И колко време е нужно, за да се изпълни аут или удар от вратата?

3. В 85'16 минута според вас няма ли опасна игра от страна на футболиста на Ботев Пд Цветомир Панов (№2)?

С уважение,
Изпълнителен директор
Трифон Попов

Репортаж от мача вижте в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 68
02.05.2018
30.04.2018
29.04.2018
29.04.2018
29.04.2018
29.04.2018
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
ти бързо забрави къде е сопот , вековенЪ
+1
 
 
Много рев много сълзи в червено,смешни сте
+1
 
 
На калпав ..ур все нещо му пречи . Ботев беше по добрият отбор .
+6
 
 
Срещу тези 7 положения можем да покаже 27 в полза на ЦСКА и в наш ущърб. От самото начало на второто полувреме до 75 минута всяко падане на играч от червените бе съпроводено от свирката на Чинков за наше нарушение срещу тях. Всъщност точно на тези свирки се дължи големият натиск на домакините, и също заради тези свирки не можехме да влезем в половината на ЦСКА да играем. Без това очевидно подкрепяне на чорбата нямаше да го има този домакински натиск, нямаше и да се стигне до автогола. И не си спомням шефът на съдиите да се е извинявал на друг отбор. ба*ти и привилегиите за тях!
+7
 
 
Нека от ръководството на Ботев им предложи преиграване на мача. Тогава и точка няма да вземат. Само, че те това много добре го осъзнават и ще откажат. Вместо да се радват на хикса, те ореваха света. И аз мога да покажа единадесет ситуации в мача в които сме ощетени. То бива, бива наглост ама тяхното минава всякакви граници.
+7
 
 
ХАХАХ, мизерниците от Микра не спряха да мрънкат! Нищо не казаха за факта, че имаха два удара в очертанията на вратата и че Чворович едва не заспа! Че изравниха със случаен автогол и че Неделв и особено Бризола в послените минути ги пожалиха. Толкова слаби бяха от Тирето, че е чист късмет, че взеха точка. И вместо да си погледнат некъдърното отборче, те не спряха да се жалват за спорна дузпа. В кой отбор играеше и работи едно момче, дето даде названието "Дузпа - Велизарка", че не се сещам? А че тъпанара Бодуров това с изнзсянето на крачето назад не го прави за първи път всеки го знае. Този пълен некадърник е правил подобни дузпи поне 5 пъти, включително и за националния отбор. Абсолютен ахмак! Смешно Тире, много смешно! И не спряха да мрънкат като някакви п**ки вече цяла седмица. Нека реват, смешници!
+1
 
 
Аз пък съм сигурен, че могат да се извадят 27 ситуации, в които рефера ощете Ботев- поне аз съм запомнил 4-5 несъществуващи фалове, при които последваха опасни центрирания, имаше 2 корнера- абсолютни алтове, освен това кристална дузпа- игра с ръка на Куемба. А помните ли мача 2013 на Армията, когато отмениха чист гол на Вуйчо Ваньо при 0:0? Смешни оранжеви женички!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: