ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев излезе с гневна декларация относно "симуланта" Виана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:50 / 21.11.2017Коментари (14)6813
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев излезе с официална декларация по повод изявлението от вчера на шефа на съдиите Петър Петров, че нападателят Фернандо Виана е "изкусен симулант".

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

По повод изявлението на председателя на Съдийската комисия към БФС - г-н Петър Петров, по адрес на футболиста на ПФК "Ботев" Фернандо Виана, желаем да заявим следното:

Изненадани сме от решението на г-н Петров да коментира действието на нашия състезател, тъй като подобно поведение не е практика в българския футбол.

Считаме за редно председателят на Съдийска комисия да работи за повишаване нивото и качеството на българското съдийство, а не да дава публични определения на футболистите.

Не приемаме подобни квалификации по адрес на наши играчи. Надяваме се, че конкретният случай ще остане изолиран и в бъдеще няма да се повтаря.В много от мачовете на "Ботев" през годините отборът ни е бил неволно облагодетелстван или ощетяван от решения на арбитрите. Наясно сме, че на съдиите често се налага да взимат решения в сложни ситуации, поради което намираме грешките им за част от играта. Дори във футбола на най-високо ниво редовно ставаме свидетели на неточни съдийски отсъждания, но не и на подобни квалификации от страна на отговорни фактори.

ПФК "Ботев" ще продължи да проявява уважение към съдиите и противниците, както и да се въздържа от публични коментари на действията им, каквато е практиката на Клуба в последните години.

Съвет на директорите на ПФК "Ботев" АД

Още по темата: общо новини по темата: 68
02.05.2018
30.04.2018
29.04.2018
29.04.2018
29.04.2018
29.04.2018
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Посланието е повече от ясно-до края на сезона никой отбор да не си прави илюзията,че ще получи дузпа срещу ЦъСъКъ и никой съдия да не си позволи да свири дузпа срещу номенклатурния отбор! А дузпа си имаше-но камерата срещу Виана създава погрешна илюзия.А за суперизмислената дузпа на говедата -никой не смее да каже нещо! Така че- до края на сезона-никакви дузпи срещу чорбата няма да има! Не вярвате- ще видите!
+2
 
 
Когато чуят ,,съдията също е човек'' сини и червени подскачат като ужилени.Който не свири за тях,свири против тях.За това ако не им си фен ги мразиш.
+7
 
 
Да си кажем истината в колко мача случайно или не,беше отсъдена дузпа, само че шефове и треньори не реват като моми,а си гледат работата и това се вижда на игрището.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: