ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ето всички решения след общото събрание на акционерите в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:10 / 07.11.2017Коментари (18)9997
© Plovdiv24.bg
Ангел Палийски и Иван Йотков продължават да управляват ПФК Ботев
Днес, 07.11.2017 г., се проведе Извънредно Общо събрание на акционерите в ПФК "Ботев" АД, на което бе утвърден нов Съвет на директорите в Клуба.

Акционерът ТЦ-ИМЕ подкрепи предложение на мажоритарния акционер Сдружение "ПФК Ботев" за определяне на Съвет на директорите от петима души. За членове на Съвета на директорите бяха избрани - Ангел Палийски, Иван Йотков, Радослав Кошински, Васил Наумов и Костадин Брашнаров.

На свое първо заседание новият Съвет на директорите взе следните решения:

1. Избира г-н Ангел Палийски за председател на Съвета на директорите

2. Избира г-н Иван Йотков за Изпълнителен директор на ПФК "Ботев" АД

3. С цел по-добра информираност на широката общественост, възлага на г-н Радослав Кошински функцията на говорител по въпросите, касаещи работата на Съвета на директорите

4. Възлага отговорността за оптимизиране на връзката и комуникацията с привържениците на "Ботев" (Пловдив) на г-н Васил Наумов и г-н Костадин Брашнаров

Съветът на директорите на ПФК "Ботев" ще продължи да работи по 3-те основни приоритета за Клуба:

1. Изграждането на ст. "Христо Ботев"
2. Оптимизиране на структурата на работа в Клуба
3. Развитие на Детско-юношеската школа

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Ачка както бат цецо -сома ти е заръчал....тъй действай....
0
 
 
Акционерите са собствениците. Претенциите са към тях. Каквото и да пишете за Палийски и Йотков. Апостол Апостолов и представителят на ТЦ ИМЕ. Това са лицата, които представляват собствениците. Не са повикали никого от пишещите тук, за да се съветват. Че и идеите им да четат. Да не говорим за клетвите кой да умре и т.н.
на 07.11.2017 г.
-1
 
 
Нека се абстрахираме от неща които трябва да се докажат с действия и диалог като,професионализъм и принадлежност към делото. Аз ще кажа нещо за което не е нужно нито действие,нито речитатив. Когато си подадеш оставката ако си мъжкар след изтичане на предизвестието си свободен електрон ако си я подаваш само защото знаеш че ще останеш под сурдинка,не си нищо повече от кутка! Тез петимата изобщо няма да ги коментирам и даже съветвам Г-дата Гиздаков и Бочев да се дистанцират от компанията им защото ще бъдат натоварени с лайната които ще издрискат. От събрания и комитети файда няма. Божо го няма,Апостол го няма,пременил се Илия пак в тия! Тая дружина само като Христолов трябва да се действа с нея и не се съмнявайте,че ще "помагат" дори изгонени от стадиона!
на 07.11.2017 г.
-2
 
 
Мачкай Ачка, иби жълтата сган. Без милост.
-1
 
 
Веднага отговор на два въпроса от "новото"ръководство!!!!Какво става с "Колежа" и пълен и открит отчет за финансовото състояние на клуба!Осигурена ли е издръжката му от Самуилов,тел.права и спонсорите или парите от Косоко и ЛЕ потъват по "странни"направления!Защото излезе инфо ,че УЕФА е привела на 100 процента сумата от 675 000 евро ,а арабите сумата от 250 000 евро.Твърденията на Палийски,че половината от тези пари била вече похарчена за пътувания и хотели за мачовете в ЛЕ стават само за малки деца и хора,които никога не са пътувели и спали в чужбина...меко казано несериозни!!!!
+2
 
 
Аз просто вече нямам доверие на това ръководство. Тука отдавна има нещо гнило и съм сигурен, че има задкулисни игри!!!
+2
 
 
Пак ли Ачо Сълзата, нали си тръгваше, оставки и т.н.? Кошински с боклука,Костадин Брашнаров със сервиза, Мамата със сандвичите трепач до Колежа, това ли са хората, които трябва да управляват клуба в този важен момент? Толкова ли няма юристи,икономисти или други образовани хора? И това ТЦ-Име с 1/3 от акциите до кога ще стои в клуба??? Дават ли пари, какво прави фирмата на Пеевски с 1/3 от акциите? Пълно задкулисие.
0
 
 
Тия двама боклука от снимката да умрат до края на годината.
+3
 
 
Радо Кошински-не благодаря.Стига вече НЕКАДЪРНИ парашутисти в нашия клуб.Кой ги прави тези предложения .Какво се цели с тези назначения.Това ли са хората който трябва да представляват и ръководят клуба.Какъв е тоя Мамата че му се гласува ръководна длъжност.Кога в този клуб ще се обявяват конкурси за тези длъжности за да се види от всички какви хора се кандидатират за ръководни постове.Стига с успеха на момчетата от отбора да се прикриват недъзите на шайката парашутисти в клуба.
+4
 
 
Ако продължават да работят по т.1 ,както и до сега...свършеното ще е както сега!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: