ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фен на Локо изрази болката си: Три години дълбаем дъното, публиката ни е в колапс!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:54 / 26.10.2017Коментари (20)12737
© Plovdiv24.bg
Привърженик на Локомотив Пловдив се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да изрази болката си от случващото се в момента в любимия му клуб. Пловдивчанинът твърди, че зад мнението му застават голяма част от феновете на черно-белите.

Публикуваме писмото му без редакторска намеса:

ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА!!

"Някои хора не разбират, че просташката фраза "който плаща, той поръчва музиката" върви, когато някой си направи собствена фирма. Там можеш да си правиш каквото си искаш.

Когато обаче са те сложили в институция на близо един век, каквато е Локомотив Пловдив и зад която седи половин град, си длъжен да уважаваш името, емблемата, традициите и феновете на този клуб, а не да го превръщаш в заложник на собствената си некадърност, парвенющина, просташко поведение, жажда за моментна слава и невежество.

Тоя клоун Крушарски може да си слага на оная работа робите му в заводчето, дето живее от държавни поръчки, но не и да се подиграва с Локомотив Пловдив, защото Локомотив Пловдив са феновете и любовта на хората, отдали живота си за черно-бялата кауза, а не разни недодялани простаци от крайните махали на Говедарци и шайката му от некадърни пияници!

Три години дълбаем дъното с всеки изминал ден и продължаваме. Публиката ни е в колапс, какъвто не познаваме в цялото ни съществуване, клуба ни се превърна в нарицателно за постоянни интриги, аматьорщина, просташко поведение и скандали. Станахме за посмешище на цяла България.

Какво още трябва да се случи тези дебили да разберат, че Локомотив не е за тях и те не са за Локомотив?!"

Още по темата: общо новини по темата: 158
26.07.2018
25.07.2018
25.07.2018
02.07.2018
01.07.2018
29.06.2018
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Да напише статийка някой дето има 200 хиляди на месец да дава за издръжка..Ама няма кой да дава пари,мозък всеки може да ръси..Кой подкрепял кой не видяхме управлението на феновете докъде я докараха 1.5 милиона дълг..Не ни трябват раздори сега!!!Жълтите подклаждат,ама и те на същия хал даже стадион в града нямат...обаче акат по темите на Локо
+4
 
 
Да си буфер е диагноза. Буфери провалиха марулите при дузпите срещу Делиормана. От пет дузпи, две са изпуснати от двама буфера. Само две, защото третия буфер не игра ( Свиленградската кратуна)... Чеп за зеле не става от вас. Вече и за бъзик не ставате, малоумници. Да ви е жив и здрав собственика и завинаги един от вас...
+4
 
 
Не се притесняваи Мустава няка как да сме по зле от това. Играем уговорени мачове, легенда ни псува на майка , гранде президента ни каза да му бараме дедовия, фенове сме на гей банда , на всякаде ни викат цигани и имаме претенции че сме отбора на Пловдив а родата на Валчо Атанасов е по многобройна от хората на стадиона, но най хубавото е че всеки мач пеем против жълтити. Аллах акбар на всички черно-бели братя талибани.
+2
 
 
Долу ръцете от Великия Дон Крушар де Архентино!!!!!Той изпълнява великата мисия да ви върне там,откъдето изпълзяхте благодарение на Жоро-белото!Грасиас Доне!!!!А,тогава публиката ви е била като сегашната....200 човека!
+1
 
 
ето за това няма оправия, защото на повечето овчари им харесва статуквото т.е да им е винаги отзад. - тва за тея където ми пишат:: "извади пари ти" и да сме били в А група отколкото във В и дрън.дрън... са приказки на хора с робско поведение , мазохисти. за тва сме били под турско 5 века и ще бъдем. на тези който ми говорят за пари им давам пример не много приятен за тях мн близко до носовете им който са навряни отзад без пари но с борба и желание с точните хора как се постигат успехи и то с футболни качества - факт.колкото и да не е приятен този пример с този отбор , не може кажеш на черното бяло , а някои от тези заблудените роби могат и заради тях ставаме още по смешни. вместо да си кажем стига и да прогоним всички некадърници и сметкаджии , защото тоя нашия президент не е дошъл случайно и не с цел да върви обора и да направи нещо градивно , значимо , а да си прави далаверите. аз за това докато тоя е президент няма да стъпя. призовавам и всички трезво мислещи да постъпят като мен. пълен бойкот.
+1
 
 
Едни близнаци така реваха, декларации писаха, взеха клуба и се н*сраха... Както казва бай ти Тодър - "ти нямаш пари бе, тръгнал да командваш"... Приемам, че Крюшо не е цвете за мирисане, ама няма по убаф... За средно ниво в А група, ти трябват около 200К на месец...
-4
 
 
Ами ти ли ще даваш пари .То не сме добре ама Крушарски трябва да изгони неказърниците и мърдите.докара Едо, Илиян илев,Войнов,но другите стоят и мътят и малкото акъл на тези момчета.Бащата да не дава викакъв акъл че заради него сме на това дереже.Треньор с амторитетни трябва и който иска да играе който не да се маха
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 26.10.2017 г.
+5
 
 
а е хич не сме на 100 години ,щото сме от 1951 Локо, пък и какъв половин Пловдив - то са вижда колко сме , има-няма 200 души . ама ше се опраим .сега потниците като земат властта ше се опраим.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: