ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: В Локо всеки плюеше другия, трудно може някой да ми дава наклон
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:37 / 27.09.2017Коментари (17)8839
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде интервю за Спортно шоу Гонг на Дарик радио, в което каза мнението си за актуалната обстановка в клуба от Лаута.

"Дани Кики трябва да целуне ръка на един работник от "Лаута", който се разплака и ме помоли да го върна. Аз съм две години и нещо начело и ако някой недоволства, това е един кръг от хора. През тези две години си направих моята равносметка и съм си казал твърдо, че аз съм в Локомотив. Някои от тези хора, които ровят, нека да излязат, да извадят мангизи, да ги сложат на масата и тръгваме да управляваме заедно. Но без пари не става. Те го знаят от първата среща, на която ги питах имате ли пари. Мълчат. Тогава аз мога да гледам мача и сам."

"Има нападки към ръководството под мен. Ръководството е там, за да изпълнява моите разпореждания. Че са неопитни - неопитни са. Но не можем да кажем, че нищо не са свършили. Там не се попиля нито една излишна стотинка. Това ръководство ме изненада, като се върнах от Аржентина и сложи зелена трева на цимента, където е най-опасната част от терена. Организира направата на трибуна "Бесика". Направи ремонт и на първия етаж. Ремонт на футболния отбор? Има си спортно-техническо ръководство. Тези хора не са футболни хора, а са администратори. А за футболния отбор, ако говорим за падането надолу, аз съм човек-статистик."

"Този път няма да позволя онова, което се случи предишните две години. Да си отиде треньорът под влияние на натиска. Откакто влязох в съблекалнята и научих фактите, в мача с Левски, например, някои хора са се радвали вътре, сякаш са направили голяма победа. Левски си е Левски. От ЦСКА паднахме, защото се стресираха."

"Дани Кики ще трябва тепърва да се доказва като нов футболист. Аз не го приемам, но като видях бай Митьо, че се разплака, го върнах. Имаше малки забежки и в ръководството - всеки плюе другия. На последната сбирка се разбрахме, че сме един екип. Не Крушарски, а останалите са един екип. От две години говоря, че трябва селекцията да се прави през цялата година, да се набелязват хората, които му трябват."

"Аз първо не съм сложен от властта. Сложих се сам в Локо Пд. Като ме помолиха Бонев и Наско Узунов, аз обещах по 200 000 лева на година. Но когато видях, че парите ми заминават наляво и надясно и резултатите се повтарят, реших да взема акциите. Мен трудно човек може да ме наклони накъде да тръгна. Тази година Локомотив ще е пак там, където беше миналата година. Някои хора от Локомотив Пд са се радвали на резултат 5:0 за Левски /б.р. говори за мача от миналото първенство на 9 април Левски -Локо Пд 5:0/. Аз съм бил в Аржентина по това време", заяви Христо Крушарски.

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Forever- Love, Botev Plovdiv and Rock Music! This is a part of my life...
на 27.09.2017 г.
+5
 
 
Да столетиш чиче! Догодина 6:0 да ви го тръшнем на Лаута... Пък тогава ни бии и с юношите...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+5
 
 
Не мога вече.....Развлечението е уникално!С големите си усти и лъжите,заслужихте си точно тава!Само БОТЕВ!Закривай вонящия катун!3-0!
на 27.09.2017 г.
0
 
 
Че добре кво 200 000 на година малко ли е? От Киро за тв права още толкова и 100 000 от билети по 500 зрители на мач и ей ти ги на половин милион.Да не мислите че Витоша е с повече?
-4
 
 
Айде жълтурците у лево,бягайти да крадети шоколад...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 27.09.2017 г.
+5
 
 
Абе, голям! Великан! Да илядиш в Локото, симпатяго!-;)
+3
 
 
Абсолютно прав е Крушарски. Който плаща, той поръчва музиката. Работата е в това да намериш добри музиканти, а ти, сеньор, ги търсиш и намираш в циганските сборища, независимо дали са от пловдивските гета, в отпадъците на Аржентина и Бразилия, в Средна Азия и Централна Африка... и за този баберек ти помагат Зума, Бащата и другите залезли звезди на "единствения" "пловдивски" отбор! Ами вземи с парите си (ако наистина ги имаш) направи съвсем нов отбор (както в Стара Загора направиха "Верея")... Стига са те подяждали закоравелите хрантутници, лежащи на стара слава...
+4
 
 
Дон Крушар де Архентино,да се свети името му е велик военачалник!Наклон на дедовия му се дава само с уста от бандата-гейове!Последно му го наклони така прословутия буферски сириец.....хем му го наклони,хем се извини!
-2
 
 
Злорадстващите не е зле да знаят,че синдиците на КТБ предявяват 162 иска за 2,6 млрд. към администраторите на банката.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: