ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бонев подкрепи Крушарски и призова всички локомотивци за обединение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:55 / 27.09.2017Коментари (14)6294
© Plovdiv24.bg
Почетният президент и легенда на Локомотив Пловдив Христо Бонев пожела да използва трибуната на официалния клубен сайт, за да се обърне към феновете на тима:

"Тъй като ситуацията в клуба е изключително напрегната и сериозна, използвам трибуната на официалния сайт, за да се обърна към нашите фенове.

Аз, като човек, който си е отдал живота за Локомотив, трябва да се обърна към хората, които обичат истински Локомотив. Днешната ситуация е много сериозна. До нея се стигна след слабата игра на нашите футболисти в дербито с Ботев (Пловдив). Това накара феновете да се чувстват предадени и огорчени. Аз също, не по-малко от тях.

Защото едно е да си загубил мач, когато си вложил сърцето си и си показал на всички, че се бориш, но друго е да се предадеш безславно в едно такова дерби. Феновете изживяват много по-трудно загубите и слабата игра на футболистите и това е напълно разбираемо.

Моето притеснение идва от друго. Прочетох декларацията на нашите привърженици, които критикуват ръководството на клуба. Чувам, че се изразява и недоволство към г-н Христо Крушарски. Преди три години заедно с г-н Неделчев (Николай Неделчев - председателя на сдружение "Обединение за Локомотив") се срещнахме с г-н Крушарски. Зарадвах се много, когато разбрах, че той ще поеме Локомотив. Идвайки в клуба, г-н Крушарски изчисти много задължения, натрупани през годините.

Г-н Крушарски направи тревната настилка на двата естествени терена в комплекс Локомотив едни от най-добрите в България. Всички си спомнят какви бяха преди това. Направи временната трибуна ''Бесика''. Разполагаме и с високопланинска база в село Говедарци, която изпробваха и всичките ни гарнитури в школата. Слушам, че се подготвят документи за концесия на тренировъчна база в ЖК Тракия. Благодаря на кмета на Пловдив за това. Смятам, че със завършването й ще спрат "кражбите" на "черно-белите" таланти, с които Локомотив разполага.

Това само по себе си показва, че г-н Крушарски е влагал и има желание да продължи да влага личните си средства в Локомотив.

Искам да помоля хората, които обичат Локомотив, да се обединим около г-н Крушарски, защото в днешно време много трудно някой ще извади пари от джоба си за футбол. Ако направим така, че собственикът да си тръгне, смятам, че ще настанат най-лошите мигове за Локомотив Пловдив. Няма кой да дойде в сегашната обстановка и да налива пари в клуба.

Споменава се, че ирландец е готов да влага средства. Ще ви кажа истината. Имаше интерес от този господин, той дойде на Лаута заедно с адвоката си, за да се запознае с обстановката. Ние откликнахме на визитата му, а той от своя страна ни покани в Дъблин, за да наблюдаваме футболен мач и да продължим с обсъжданията.

Г-н Крушарски купи билети за Ирландия, но когато се свързахме с ирландеца, той бе в Китай и повече не го чухме. Постоянно търсим помощ, но никой в момента не изявява желание да дойде да помогне. Това го прави само Христо Крушарски.

След назначението на г-н Кузман Маринков, който лично познавам, съм на мнение, че ще бъде въведен ред в положителна насока.

Искам да се обърна още веднъж, към хората, които живеят за Локомотив Пловдив. Те са синове и внуци на старите локомотивци. Те са нещото, без което ние не можем. Нека да се обединим. Локомотив е над всички, над ръководството, над футболистите. Трябва да бъдем заедно!"

Христо Бонев

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пълно с постове на "загрижени" за Локото жълтури. Всички "разкриват" как Зума лапал от Локото без да даде нищо. Е аз съм благодарен на Зума и Гочо, на Едо и Садъка, на Бащата и Марто за това, което са дали на Локомотив. Благодаря и поклон!
0
 
 
Христо Бонев:Д.е.й.б.а ваща м.а.м.а цигано-гейска. Веднага да подкрепите дон Крушаре, че заради вас ще ми секне заплатката.
на 27.09.2017 г.
0
 
 
Г-н Бонев е прав. Всички проблеми дойдоха от загубата от Ботев. Сега нещата могат да вървят само нагоре,но не и без Крушото!
0
 
 
Злорадстващите не е зле да знаят,че синдиците на КТБ предявяват 162 иска за 2,6 млрд. към администраторите на банката.
+1
 
 
Доказаният паразит, който само Едо успя да изолира, за да спечелим титла и суперкупа. Факт !!! Иначе репертоарът му е един и същ при всеки, от който може да краде. Докато го търпят е стях, а после става "обединител" на феновете. Мизерник беше и остава при: 1. Тасев. 2. Топалова. 3. Динев. 4. Марешки. 5. Крушарски. Всички олигофрени, които се изявяват като локомотивци, а не правят разлика между футболът, с който мачкахме и побеждавахме, докато Едо беше тренер и периодите (както сега), в които сме страхливи футболни джуджета.... ... да си ядат сополите и да гледат стари кадри с на Бонбонев великите мачове преди 50 години!!! Дебили, по 500 души не можете да се съберете на Лаута ! Всички мислещи с главите си тръгнахме... дано не е завинаги!
+4
 
 
Зуме,гледай да върви заплатката покрай Дона,че са тежки времената!
+5
 
 
Зума от години вреди на клуба ви и само гледа да си заслужи надника. Него трябва да разкарате първо, заедно с Узунов, накрая и Крушата. Но собствениците идват и си отиват, жадните само за лапачка остават, те са ви основният проблем :)
+3
 
 
г-н зуме , стига с твоите изявления , никва полза няма от тях , освен твоя лична (да муфтиш - снимката е много олицетворителна) , заедно със оня съдията гербаджията. вижда се ,че няма никакъв ефект от твоите безсмислени приказки.гледаме го тоя комсомолец вече 3 години как докара отбора до това да стане за посмешище. - последната случка- връщането на кики в отбора (колко "държи на думата си" и колко е "твърд в действията си"- пълен лъжец и некадърник , заедно с 90 процента от вас ръководителчетата и директорчетата). ... а феновете много търпят вече и не да пишат декларации като ученици , а да действат, че не се трае вече!!!
-3
 
 
Прочетох внимателно обръщението на г-н Бонев и нека щом "Локомотив"е над всички и всичко,да оставим Г-н Крушарски да си върши работата спокойно и без чужда намеса.Нека да му се помага БЕЗВЪЗМЕЗДНО и с чувство за отговорност към любимият ни клуб!!!И е крайно време да се носи отговорност за селекцията не колективно,а персонално, включително и за този който доведе Ераносян за треньор и отбора бе съсипан!!!Убеден съм,че "Локомотив"ще излезе от това състояние,но се иска твърда ръка,а не с компромиси да се искат резултати.Просто няма как да стане.Убеден съм в това!!!
+4
 
 
зулума никога не е давал на локо!!! той само е лапал и крадял!!! вервайте му!!! спомнете си кой докара крюшо?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: