ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Време разделно в Локо! Феновете тотално свалиха доверието си към ръководството!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:58 / 26.09.2017Коментари (60)12023
© Plovdiv24.bg
Феновете на Локомотив Пловдив публикуваха в официалния си сайт твърде остра позиция срещу клубното ръководство. Под текста са се подписали абсолютно всички "черно-бели" фракции и организации. От него става ясно, че привържениците тотално свалят доверието си към ръководството на Локомотив, както и от спортно-техническия щаб, като ги призовават да си ходят.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Г-н Крушарски,
Възнамерявахме да отговорим на поредните Ви необмислени и неотговарящи на истината коментари, че публиката застава зад Вас след поредната среща, веднага след публикуването им. Не го направихме единствено, за да не повлияем на настроението на отбора преди мача в Коматево.

Правим го сега, два дни след поредната срамна загуба под ръководството на сегашната клубна управа. Желаем да бъде изключително ясно, че написаното по-долу не е просто плод на емоциите в следствие на негативния резултат.

Доверието към сегашното ръководство е безвъзвратно изчерпано. Вие сте начело на Локомотив Пловдив втора година. За този период обещахте толкова много, а хората, които наехте за тази работа, свършиха ужасно малко.

Феновете на Локомотив сме огорчени, разочаровани и откровено обидени от начина, по който се ръководи нашият клуб. За нас това управление е абсолютен провал и то по критериите, които сам заложихте.

Поставихте цели, които не бяха изпълнени. Неколкократно обещавахте промени, изграждане на структура в клуба, професионализъм и план за развитие. Вместо това виждаме аматьорско поведение на всички властимащи в дружеството, което съвсем логично води до трагични и срамни резултати. Една стара поговорка гласи, че футболът е проста игра за умни хора. За съжаление, освен г-н Маринков, не виждаме много такива сред ръководните фактори на Лаута.

Пред медиите излиза нескончаем поток от срамни изявления, неспазени обещания и откровени простащини. По време на това ръководство, клубът ни понесе унижения както никога до сега.

За да не бъдем голословни, ще приведем примери:

Постоянните пиянски прояви, пълният провал на селекцията и неспособността да се привлекат качествени играчи от страна на Чавдар Цветков. Всъщност какво изобщо работи той?

Дуото Румен Руйчев и Росен Коруев: тържество на некомпетентността. Хора, които плетат неспирни интриги в клуба, за да прикрият собственото си невежество и аматьорщина.

Войн Войнов и цялото треньорско ръководство - тотална неспособност за мотивация на футболистите и провеждане на мачовете. След последните срамни мачове всеки себеуважаващ се треньор и помощниците му биха подали оставки. Не и г-н Войнов.

Иван Маринов: цялостен провал на школата, откакто бе назначен. Кой е отговорен за напускането на най-добрите играчи в посока на други отбори?

Ние, организираните фенове на Локомотив, отказваме да търпим това положение и сме готови да предприемем радикални мерки в името на най-обичания пловдивски клуб в случай, че не се разделим с тези хора, доказали своята некомпетентност и невъзможност да изпълняват задачите, за които са наети.

Г-н Крушарски, с тях не става! Време е да си ходят!

Napoletani Ultras Plovdiv
Lauta Hools
Организация Трибуна Спортклуб
World Wide Locos
Гарата
East Club Plovdiv
Фенклуб Атланта
Бригада Пловдив

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 26.09.2017 г.
0
 
 
Знаех си аз,че не трябва да се бърза с удължаването на улица Цветан Лазаров. Сега Сеньор Де Архентино като си вземе трибуната и я занесе в Говедарци можеше пътя да мине през терена и да се избегне онази неприятна чупка при колелото. Боната и той да не се бави ами да се насочи дорде е време накъде е задухал вятъра и да се обяви срещу Дон-а и да тръгват пак с поливинила по села и паланки да търсят нов серсем че историята го е доказала и без А група може но без втора пенсия не!
+8
 
 
Какво искате от г-н Крушарски? Той има креативно мислене, и е прав, че когато давате парите тогава ще му задавате координатите на ракетата! Като градоносни облаци сте, оставете екипа му да работи, те са сплотен екип, дайте им малко време за да берете плодовете от техният труд! Вместо да го подкрепяте, Вие мрънкате! Онази разглезена гей банда от футболерите, свикнали да си развяват байряка..им се вижда тежко, ама сега като им вдигне заплатите друга песен ще запеят!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 26.09.2017 г.
+5
 
 
Ооо, яка новина! Кога Крушарски ще хвърля кърпата, да си ивзема пуканки и бира и ...един ден отпуск - такова шоу не е за изпускане.
+8
 
 
Г-н Крушарски кани написалите декларацията/гейове/ фенове, на среща в село Говедарци. Паднал му е наклона, та да му го поизправят малко. А иначе му е през "макарите"за тях. На човека му омръзна от гейове.
+12
 
 
Мургавелковци,КОЙ докара Крушарски на "Лаута"?Само да ви припомня израза -"Бонев ме изклати да взема "Локомотив"!.Защо въпросната легенда в момента се крие и само насъсква феновете?
-5
 
 
Злобейте сега Неградски мишки ,не забравяйте че колелото се върти!!!Кога прехвърляте акциите ?Кога с непарични средства увеличавате уставния капитал? Кога започвате да строите Копнежъ?Много скоро ще виете врат като магаретаДелото КТБ върви,като ви вземат Базичката строена с крадени пари!!!
на 26.09.2017 г.
+8
 
 
Гей дружината не разбра ли че докато не изгонят БОНЕВ,УЗУНОВ и ХРИСТО КОЛЕВ всеки ще ги бъзика.
+9
 
 
Надявам се г-н Крушарски поне още три години да бъде начело на "гордостта на Кюстендил" до пълното и ликвидиране. Да е жив и здрав и да продължава с мерак да затрива кюстендилската команда!
-2
 
 
Войн Войнов е бил до сега треньор на 17 отбора без забележими успехи в някой от тях.Всеки един треньор уважаваш себе си и професията си при тези успехи в локомотив Пловдив би си подал оставката. Такова дебелоочие не бях виждал.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 26.09.2017 г.
+8
 
 
Абе, Крушарски - прибери момчетата от Говедарци. Минавам днес, гледам фургоните до игрището течат от тоя дъжд, как ще спят тая нощ в тях? Ама си корав президент, милост нямаш ли?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: