ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нежния разкри голямата си грешка в Локо и се обяви срещу вечните "спасители"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:03 / 22.09.2017Коментари (5)13636
© Plovdiv24.bg
Бившият лидер на феновете на Локомотив Пловдив и бивш член на клубната управа Велин Терзиев - Нежния изрази твърде интересно мнение относно случващото се в любимия му клуб.

Plovdiv24.bg припомня, че Терзиев беше член на Управителния съвет на Сдружение "Бъдеще за Локомотив", което в един период притежаваше акциите на черно-белите.

Ето какво написа Нежния в личния си профил във Фейсбук:

Който знаеше и можеш да управлява професионално клуб, трябваше да се появи, когато акциите бяха в сдружението! Сега всички съвети и плюнки са излишни!

Плюнките трябва да са за тези, които години наред настройват част от феновете да търсят все кусури и накрая се появяват винаги, като "спасители"!!!!

Хората, с които някой ме изкарва, че водя лична война, а аз няма какво да деля с тях! Неприятното е, че винаги се намират хора, които да им се връзват, така, както и аз го правих преди време!!!!

Твърдо ЗАСТАВАМ зад всеки един, който дава пари за Локомотив и никога повече не ще се меся в клубните дела! От моя страна го отчитам като грешка!

Още по темата: общо новини по темата: 158
26.07.2018
25.07.2018
25.07.2018
02.07.2018
01.07.2018
29.06.2018
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Немога да повярвам колко нагли г*золизачи има на хоризонта , заради такива зависими АНИМАТОРИ всико е с главата надолу в ЛОКОМОТИВ . Подкрепа- ОК , ама иначе нямаше да има барче на Лаута най-големия тарикат между нас , Всеки може да стане Локомотивец като теб неЖЕн , само трябва да има далавера от това . Я кажи като ви искаха акциите , ти "локомотивецо" имаше ли само една мъничка МОЛБА към Крушата -"давам си акциите САМО ДА СИ ЗАПАЗЯ БИЗНЕСА ако може господин Крушарски " ..!! Сега се усети като хората скочиха на "Неадикватните ни ръководителчета " , че трябва да си връщаш услугата .. Не така Нежен , не се прави така...!!! Плю и по Големия Камбуров като Шефчето имаше нужда от мишоци като теб...Споко , и магазинчето и барчето ще ви носят още кинти на теб и ТАРИКАТИТЕ като теб ... Евала за всичко което правиш за да няма Силен и Независим Локомотив ..!!!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 22.09.2017 г.
-3
 
 
аз бях един от най-яростните противници на управлението на феновете и в частност на Нежния, но сега съм възхитен от факта, че е разбрал истината и най-вече намери сили да си признае грешката! Всеки може да сгреши, не е срамно. Срамно е обаче когато го разбираш и не си го признаваш. Тази постъпка доказва за пореден път, че на феновете на Локо с интелигенцията в този град! Време е вече всички Локомотивци да се обединят и да застанат зад отбора си и в добри и в лоши моменти. Ние не сме отбора на власта, мафията или тотото. Ние никога не сме се надупвали на силните на деня и затова нашия, ЛОКОМОТИВСКИЯ, път е труден и е важно да сме единни и да подкрепяме отбора
-1
 
 
Браво и много правилно защото хората които инвестират във Българския футбол не са много! Само Локо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: