ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев наказа лошо Крушарски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:45 / 21.09.2017Коментари (19)11390
© ПФК Ботев Пд
Капитанът Лъчезар Балтанов влезе през второто полувреме и обърна мача с два гола
Ботев последва градския си съперник Локомотив и също се класира за осминафиналите в турнира за Купата на България. Жълто-черните победиха Локо (ГО) с 3:1 като гости, след като на почивката изоставаха с 0:1.

На два пъти Лъчезар Балтанов и веднъж Алваро Юлиано се разписаха за успеха на "канарите", които вече чакат следващия си съперник в турнира.

Локомотив изненадващо откри резултата буквално с първата си атака в мача. Серкан Юсеин загуби елементарно топката от Антоний Балъков, който напредна и отправи топовен шут. Вратарят Даниел Кайзер докосна леко топката, а тя рикошира в гредата. При добавката обаче бившето "канарче" Деян Христов я прати в мрежата за 1:0.

В 20-ата минута Алваро Юлиано бе съборен пред наказателното поле на домакините. Бразилецът и Ндонгала се скараха кой да изпълни удара, но в крайна сметка по-настойчив се оказа Алваро Юлиано. След това той отправи бомбен изстрел, при който топката рикошира в напречната греда зад вратаря Ивайло Крушарски.

"Канарите" бяха близо до изравняване в 55-ата минута. Йордан Минев подаде към Ндонгала, който се измъкна от опеката на "черно-белите" и стреля по диагонал, а стражът Крушарски се разтегна и изби.

След това обаче в рамките само на три минути Ботев стигна до пълен обрат в резултата, като в герой се превърна влезлият на почивката капитан Лъчезар Балтанов.

В 57-ата минута той получи пас отдясно на вратата и с диагонален шут с левия крак и с помощта на лек рикошет прати топката в мрежата на Крушарски за 1:1.

След това атаката отново тръгна от Йордан Минев и при центрирането му Лъчезар Балтанов засече с глава за 1:2.

В 71-ата минута жълто-черните окончателно убиха интригата в двубоя с трето попадение. Негов автор стана бразилецът Алваро Юлиано, който с топовен изстрел от 30 метра от въздуха прониза вратаря Ивайло Крушарски за трети път.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Йордан Минев, Цветомир Панов, Кристиан Димитров, Радослав Терзиев, Густаво Афонсо (66- Тони Тасев), Дуде Ндонгала, Алваро Юлиано, Фелипе Бризола, Серкан Юсеин (46- Лъчезар Балтанов), Фернандо Виана (73- Стивън Петков).



Още по темата: общо новини по темата: 76
23.05.2018
12.05.2018
10.05.2018
09.05.2018
03.05.2018
01.05.2018
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 22.09.2017 г.
0
 
 
Има нещо много тъжно в цялата работа. Едно време когато Цветан Василев построи тази прекрасна база ние твърдяхме и още го твърдим,че юношеската база е по важна и от централния стадион,защото школата и децата са винаги били силата и облика на Ботев,който през дългата си история е винаги разчитал на своите кадри. Е сега имаме може би най-добрите условия за трениране близки до тези на размитите клубове,вече не са разпилени всичките деца по села и паланки да ритат по сгур и трънки с кравешки лайна вместо колчета,но резултата го няма. Уж в класиранията в отделните възрастови групи все сме отпред а стигне ли се до мъжкия футбол всичко е на ниво около В група. Тъжно е да го кажем,но дори най-големите ни надежди сред младите,които правилно и упорито се налагат от треньорите не стават. За съжаление май футболисти като Серкан,Марин,Терзиев и Кристиян още на съвсем крехка възраст вече са достигнари апогея си,който хич не беше висок и сега бавно но славно вместо нагоре вървят на доло. Много е тъжно Иво Димов да събира от Бразилия разни веселяци,които в края на краищата се оказва че са пелета в сравнение с тези в които влагаме години на труд и големи надежди. Ръководството вън и пълна подкрепа за треньорския екип!
+5
 
 
Много слабо първо полувреме и хубаво изиграно второ. Заблуждавам ли се или в повечето мачове по-силно ни е второто? Както и да е, в турнирните мачове най-важно е да победиш, дори и с половин гол. А на циганските приказки за тото не обръщайте внимание. Според тях, ако един отбор получи гол, после няма право да се опита да вкара и той, а после и още, за да победи. Ами мача е 90 минути бе. Гол в първата минута и след това до края на мача да тичат за здраве ли? Ми да направят правилата като в бокса - нокаут и край. Да се играе до гол. Който вкара първи (даже и в първата минута) е победител. Какво ще се морят час и половина...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+7
 
 
Каква огромна разлика между Капитана и Серкан!!!Ужас!Серкан и Терзиев за съжаление не подлежат на развитие и нямат място в титулярния състав.Браво на Алваро за чудесния гол,пожелавам същото и на Густаво.Само "Ботев"!
0
 
 
Колкото и добри футболисти да има в отбора, без лидер има моткане. Имаме си страхотен лидер! Браво, Лъчо!
+6
 
 
Честита победа!Първо добрите неща.....много добра игра на Алваро и Ндонгала,започнаха да намират себе си....харесаха ми и Тасев и Кайзер,въпреси,че нямаше много ситуации пред него.....Лъчо -невероятен!Сега да си кажем и лошото и то е все едно и също:Радито Терзиев!!!!!Бавен,тромав,мек,никога не пласиран правилно,прави шпалири на разни дъртаци,никакъв пас ,муден и неориентиран,въобще пълен неудачник!!!!!Този всеки един мач досега е предавал отбора на 100 процента!!!!!
на 21.09.2017 г.
+10
 
 
Току-що ми се обади един приятел да ми каже, че първото полувреме нашите се били стреснали като разбрали, че великия Крюшо застава на вратата на Локо ГО. След това разбрали, че и тоя Крюшо е менте (както другия) и му разцепили задника.
на 21.09.2017 г.
+8
 
 
Ей, х"йовци, ако знаете колко бели косми ми докарахте първото полувреме... Добре, че се коригирахте. Белия най-накрая разкри Серкан (дано).
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 21.09.2017 г.
+8
 
 
Да се готвят вагонетките от Лаутджамия, накратко Джамиспор Кулюбю.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: