ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски няма спиране: Изобщо не ми пука от нападките срещу мен, през макарата ми е
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:21 / 19.09.2017Коментари (9)8335
© Plovdiv24.bg
След втората поредна загуба в Локо (Пд) отново стана горещо. Още повече, че кризата в тима дойде в навечерието на дербито с Ботев. На "Лаута" обаче има само един човек, който дава пари и решава кое ще най-доброто за отбора. Христо Крушарски отново не се скри след тежък момент и говори пред "Меридиан Мач" по всички теми, свързани с "черно-белите".

В края на разговора ни той с усмивка подметна: "И утре пак ще има някое, гръмко заглавие, нали?" Само, за да потвърди, че е човек който никога не лицемерничи и винаги е открит за диалог, без да се притеснява кой как ще приеме думите му.

- Г-н Крушарски, ще има ли нови наказания и отстранени играчи след загубата от Славия?

- Не. Ще има конско. Утре (б.а. - днес) ще се срещна и с феновете, и с отбора и ще си поговорим. Ще има сбирка и на ръководството, защото трябва да изясним по-точно отговорностите на всеки един. Все пак всеки получава по нещичко за работата, която върши. Като в тотото. По-малко, ама всеки тираж. Мисля, че в отбора има 4-5 момчета, с които трябва наистина мъжки да си поговорим и очи в очи да се разберем, че вече ще работим по правилата, които аз налагам. С един от тях вече имахме такъв разговор...

- ...Имате предвид Дани Кики, има ли шанс той да се върне в отбора?

- Не. Той сам е казал пред целия автобус, че иска да си ходи. Още преди време с него разговаряхме и може да го попитате какво сме си казали. После обяснява какво му били обяснили адвокатите. Щом си мъж, трябва да си мъж докрай.

- Все още обаче продължавате да говорите за Локо като човек, който е отдаден на каузата. Не ви ли засягат писанията в социалните мрежи и форумите?

- Изобщо не ми пука. През макарата ми е, както се казва. Вслушвам се в критиките на хора, с които може да говорим директно и от които мога да взема нещо. След мача със Славия при мен дойде един човек, който каза, че е гледал по телевизията обаче не е издържал и е дошъл да ми каже, че така не може да продължава повече. Говорихме си, вслушвам се в думите му. Всеки греши, но е важно какви поуки ще си направиш. Тия, които пишат за мен, че съм селянин от Говедарци, че съм пияница и какво ли не, няма как да ме засегнат. Аз знам кой съм, откъде съм и какво съм направил. Който застане срещу мен и ми каже: Ей, педал, бъркаш! Ще го изслушам. Тия дето се крият зад разни псевдоними, въобще не ги засича радарът. Вече няколко пъти повторих, че аз магарето в калта не си оставям. Щом съм се хванал с нещо, ще го правя като хората. Да, има и трудни моменти, но бъдете сигурни, че ще си оправя нещата. Малко остава да стъпя на педалите и тогава ще видите... Ясно е обаче, че вече ще става така, както кажа. На 60 години съм и доста неща изядох за тия две години и половина. Но статистиката най-добре показва какво беше, когато дойдох и какви резултати имаше след това. 800 000 лева съм дал само за терените. Зума и Камбуров може да са ми давали заеми, но аз ги върнах, а освен това тези пари стигат само за нафтата в автобуса. Знам, че пипалата са дълги, защото вие по-добре знаете от кога в Локо се говори за интриги.

- Като че ли винаги има такива, но според вас чии са тези пипала?

- Със сигурност има една група в Пловдив, на която не й изнася аз да съм в Локомотив. Само, че къде бяха тези хора, за които съм "селянинът от Говедарци" преди да дойда и колко пари са извадили те? Да сложат на масата толкова, колкото съм дал аз и да управляват. Плюят и по Галя Топалова, но и тя жената е давала пари за отбора. Който плаща, той поръчва музиката. Като не можеш да си платиш, ще слушаш радио.

- Войн Войнов докога ще бъде треньор?

- Докато аз съм в Локо и той ще е с мен. От доста други отбори ми се обадиха и ми казаха, че не трябва да повтарям техни грешки и да се подвеждам по чужд акъл. Войната ми е приятел и е железен мъж. Не може да си представите какъв човек е. Футболистите са тези, които трябва да се замислят. Стига сме търсили някой друг да ни е виновен. Съдията прави две грешки, много важно. Мачът е 90 минути. Никой не ни е виновен, че не сме си опазили кошарата. Всеки път сме така. Играем три мача, после шест губим. След Нова година ще си стегнем отбора и ще тръгнат нещата. Просто при нас сега има смяна на караула, а в такава ситуация винаги има нужда от обучение.

- Това означава ли, че целите пред отбора ще са по-ниски?

- Целта е същата - Топ 6. Мисля, че достатъчно опит натрупах и знам, че ще се получат нещата. Дойдоха нови футболисти, ще има и други. Нещата полекалека ще се нареждат. Замислил съм сериозни работи и те ще станат! Може да ми смеят, че съм казал, че ще построя стадиона, но аз ще го построя! Помнете ми думата!

- Казахте, че ще имате среща с феновете, но те със сигурност ще ви донесат глоба с поведението си на мача със Славия...

- Този случай не трябва да се преекспонира. Това на терена, не е нито копие, нито желязо, а пластмасова дръжка от знаме. Нямам проблем с агитката. Никой не ме е псувал, като отидох при тях, всичко престана. Вие да сте виждали друг президент да ходи при феновете? За мен не е проблем. Сега нещата ще се успокоят и ще видите, че няма да има ексцесии. Хората трябва да повярват, че наистина имам добри намерения. Направих им трибуна по тяхно настояване, терени построих... Сега общината ми даде дума за базите, за което съм благодарен. Ще направя пет терена и ще видите как всеки ще иска да дойде при нас. Кой бяга от меда? От школата видяхте как Ияд Хамуд отиде в Шефилд, вратарят в Удинезе, сега има още две-три момчета, които са много талантливи. Дипломатичен съм и не се бъркам, но според мен трябва да играят младите. Ще загубим два-три мача, но така се изграждат футболисти... Школата започва да работи. Маслара, Гочо и Чаво движат нещата. Те ще са, докато и аз съм в клуба. Разбират от футбол и знаят кой става. Вярвам им.

- Как успяхте да привлечете футболист като Мохамед Муса от Истанбул Б?

- Обади ми се един приятел и ми го предложи и аз казах на Чаво да го вземе. Той е много добър футболист и може да нямаме договор, но и след края на сезона ще си остане наш. Работим с мъжка дума и ще си сътрудничим сериозно с тези хора. Това, че е под наем не значи, че не инвестираме в него с мисъл за бъдещето. Ще дойдат и други футболисти. Дано до Нова година се стабилизираме като отбор, защото имаме на Ривър Плейт да гостуваме в Мар дел Плата за зимната подготовка.

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Крушарски - агент на "Ботев"! Това го научих от един заклет локомотивец...
0
 
 
"Интелектуалец" е дон Крюшо! Идеален е за президент на "интелектуалците" в Пловдив!
-3
 
 
kRUШАТА си живее в негов паралелен свят , жадуващ за внимание , уважение и разбиране . Този човек САМ СИ УНИЩОЖИ отбор които две години е на 5 място въпреки всички циркове които направи , редовното неплащане и т.н. Вместо да бъде по нисък от тревата той не спира да бръщолеви такива небивалици , че сам се обърква в тях, то не бяха мохабедчета за готвачи ,геьове , заводи , тото , бази , бизнеси ,УЕФИ , Батета Матета и т.п простотии . Под напора на 20-30 (зависими от неговите подаяния ) "ултраси " изгони ЛИДЕРА и КАПИТАН на отбора М.Камбуров +Kотев имашше и още , сега продължава сега с КИКИ - утре ще е някой друг нарочен от някои си "ултрас-капацитет" и вместо работите да тръгнат ,просто се СГРОМОЛЯСВАМЕ ..// .НЕ може така бе КУМУНЯГА ДЪРТА , РАЗБИВАШ с лека ръка И МАЛКОТО КОЕТО НИ Е ОСТАНАЛО . Ти изобщо наясно ли си къде си попаднал и каква е твоята роля... ?? тва не са ти заводите за ракети , конфети ,спагети и тарталети ...
+5
 
 
Дръж здраво фронта,ДОНЕ!През макарите да ти е от гей бандата и номерата и!Няма да ти дават наклон на дедовия,я!
+2
 
 
е*аси майката . този . ако се извъди шивач . ще падна . не знам за какви макари говори !
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 19.09.2017 г.
+4
 
 
само така господин крошарски-ти си нашия патрон! завинаги един от нас!
+2
 
 
хахахха ква мъжка дума от боса на хом дружинката???!!! е тоя дърт комуняга как две години не изтрезня!!??!!! има ли още някой да му вързва?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: