ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Обръщалката е факт! Иди доказвай, че нямаш сестра…
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:50 / 18.09.2017Коментари (53)25559
© ПФК Ботев Пд
Ботев (Пд) загуби от Лудогорец с 1:2, след като водеше до почивката с 1:0, в мач от 9-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Разград. Капитанът Лъчезар Балтанов (6-дузпа) бе точен за гостите, а Марселиньо (47) и Игор Пластун (80) се разписаха за домакините.

Случайно или не, много близък до подобен развой прогнозира преди няколко дни колегата от "Марица" Юлиан Ангелов, изразявайки съмнения относно феърплея между двата отбора. Случайно или не, на неговите твърдения от ръководството на Ботев отговориха с твърде остра декларация...

Иначе след поражението в Разград "канарчетата" останаха с актив от 8 точки във временното класиране, колкото имат Славия и Дунав.

Мачът почна отлично за "жълто-черните", които спечелиха дузпа още в 5-ата минута, след като Фелипе Бризола бе спънат в пеналта от Георги Терзиев. Лъчезар Балтанов бе точен от бялата точка за 0:1.

След това до края на първото полувреме домакините доминираха тотално на терена, но на няколко пъти направиха фрапантни пропуски пред вратаря Иван Чворович.

Веднага след почивката Лудогорец се върна в мача с изравнително попадение. Радослав Терзиев допусна много груба грешка, след като не успя изчисти топката и я изпрати в краката на Марселиньо, който с премерен удар разстреля Иван Чворович за 1:1.

В 49-ата минута домакините имаха претенции за дузпа. Топката се удари в ръката на Меледже в наказателното поле на Ботев, но съдията Николай Йорданов даде знак играта да продължи.

В 80-ата минута Лудогорец стигна до пълен обрат в резултата. След центриране от корнер Игор Пластув засече с глава от 4-5 метра, пращайки топката в мрежата за 2:1.

В последните секунди на мача "канарчетата" беха много близо до изравняване, но Игор Пластун изчисти с глава топката пред самата голлиният

Ботев игра в състав:


Още по темата: общо новини по темата: 45
21.05.2018
20.05.2018
20.05.2018
20.05.2018
20.05.2018
19.05.2018
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тези които знаят, залагат. Другите прогнозират. Ако случайно познаят се бият в гърдите и викат "аз нали ви казах", но си остават въшкари. Ми като толкова знаеш, защо ни казваш? Продай си апартамента, къщата, вилата, колата, жената и залагай! Оправи си живота! Сега като позна какво спечели? Аман от лаладжий.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 19.09.2017 г.
+1
 
 
Ю. Ангелов: Ботев - Локо 7:0 А, да ви видя ся!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 19.09.2017 г.
+3
 
 
Абе, тоя Ангелов като е такава Ванга - защо не позна онзи ден - от 0:1, на 2:1 ?
на 19.09.2017 г.
+1
 
 
Изиграхме всички трудни мачове от първата въртележка а сега останаха срещите с тоталните некадърници в групата :Витоша,Септември,Дунав,Верея и мангалите тъй,че до края трубва да направим още минимум 10 точки.
на 19.09.2017 г.
+2
 
 
Стана хубав мач. Мислех че Никинцето Йорданов ще ни бие сам,но такова нещо изобщо нямаше и даже ни даде дузпа което в разград се случва веднъж на 50 мача! Първите 30 минути бяхме тотален доминант като разиграване и комбинативност а до края на полувремето също се държахме. Хора които не разбират грам от футбол коментират играта на Меледже но грешката и то в най-веприятния момент си беше на Терзиев. От там насетне Лудогорец имаха цялото време на света за да ни бият което се и случи. Не заслужихме хикса защото се предадохме понеже не показахме вярата,че можем да ги бием. Имаме ли нямаме ли сестра ще докажем на всички цигани след няколко дни,но първо е по-важния мач със съименниците им от Горна,защото ще е нелепо носителя на купата да я сдаде в първия кръг!
0
 
 
Не хомосексуалисти,а пе**ли с разпрани свинктери!!!
+6
 
 
Обаче как хубаво го нагласихме... рикошет в 92 минута, и Пластун я избива от голлинията... Спилбърг ни беше режисьор, помогаше му Скорсезе... Д*йба и смешниците... така ли се налгася мач веееее.....
+5
 
 
Някои хора имат прекалено развинтена фантазия същите коефициенти за обръщалка ги има и в Англия Германия И спания Италия.... Много е гадно някой да ви развали хегемонията и то от провинцията цели 5,6 години дай боже още години. Въпрос на манталитет столичани нищо лично...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-5
 
 
Ботев могат за се га да се учат. Много си повярваха нещо
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: