ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се разгневи на публикация за симулации и уреждане на мачове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:16 / 17.09.2017Коментари (6)5413
© Plovdiv24.bg
Ръководството, Спортно-техническият щаб и Футболистите на ПФК "Ботев" излязоха с официално обръщение чрез клубния сайт.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

ПФК "Ботев" изразява публично своята погнуса от пропитата с низост публикация в сайта marica.bg, подписана с името на журналиста Юлиан Ангелов. В страхлив и лицемерен стил в своята сбирщина от изречения авторът набеждава четирима състезатели в симулация на травми, а Клуба - в участие в мачове с предварително известен изход.

ПФК "Ботев" уважава правото на мнение и позиция на медиите и приема критиката, когато тя е обоснована, подплътена с факти и има конструктивен характер. Много пъти сме се въздържали от реакция срещу публикувани в пресата лъжи и спекулации, за да не хабим енергия и време в никому ненужни публични "престрелки".

В случая обаче ще вземем отношение, тъй като ставаме свидетели на нагла подигравка с труда на цял един спортен клуб и особено с този на състезатели, които в последните няколко месеца донесоха на град Пловдив дългоочаквана радост и представиха достойно България на международната футболна сцена.

Нещо повече - един човек, явно неосъзнаващ отговорността на упражняваната от него професия, си позволява да се гаври със здравето на четирима футболисти. Изумлението ни е безгранично! От страхопочитание към всички травми, които ежедневно връхлитат спортистите по цял свят, ще ограничим отговора си на това грозно твърдение в една единствена дума - СРАМ! СРАМ ЗА ЖУРНАЛИСТИКАТА!

Няколко думи и за недвусмислените намеци за участие на "Ботев" в срещи с предварително известен изход. Нашият Клуб се стреми да поддържа колегиални отношения с всички клубове в българския футбол. Причината за това е, че всички ние сме част от едно цяло. Заедно определяме нивото и оформяме лицето на най-популярния спорт в нашата страна. Длъжни сме да се отнасяме зряло и отговорно към това.

Никога обаче "Ботев" не е влизал в каквито и да било договорки, касаещи спортния резултат! Така ще бъде и занапред.

В стилистиката на жалкото съчинение, станало повод за настоящото изявление, ни се иска да попитаме автора на кои правила и етични норми в журналистиката се опря, за да съшие своите арогантни и нелепи внушения. Питаме не "за един приятел", а от името на цялата "жълто-черна" общественост и отглежданата години наред с честен и почтен труд от редица достойни журналисти аудитория на "Марица".

В заключение използваме поредния "изстрел" към "Ботев", за да призовем всички "жълто-черни" привърженици за единство и доверие. Живеем в динамична информационна среда, която дава възможност за свободен полет в пространството на всякакви лъжи и спекулации. Би било пагубно да обръщаме внимание на всички опити за дестабилизация на Клуба. Най-добрият отговор срещу това е обединението и взаимното доверие.

Голямата наша цел - завръщането на ст. "Христо Ботев", ще се осъществи много по-лесно, когато акумулираме енергията си, а не я пилеем във взаимни нападки. Няма ботевист, който да не иска да се завърне в своя дом. На нас се пада отговорността да намерим решение на този проблем и ние работим ежедневно върху него.

Името на нашия Патрон ни задължава да бъдем единни и да се борим честно и докрай за всяка наша кауза.

От ръководството, спортно-техническия щаб и футболистите на ПФК "Ботев"

Още по темата: общо новини по темата: 45
21.05.2018
20.05.2018
20.05.2018
20.05.2018
20.05.2018
19.05.2018
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не го знам какъв човек е, но преди него аз писах за незавидното състояние на пловдивския футбол, то и преди мен са писали, но аз не съм извършил журналистическо престъпление като този субект. Защото мен ме боли от това, че пловдивския футбол падна в очите ми, защото пловдивските елитни отбори падат от тимчета като Пирин най - малкото. Тъжно, болката е голяма.
0
 
 
"Крадеца вика: Дръжте крадеца?!?!!?" - Това така наречено журналистче Юлиан Ангелов беше хванат с банкови карти на повече от 20 човека на които е правил акаунти в сайтове за залагания и беше теглил бонуси. Някой знае ли дали в крайна сметка Прокуратурата го изправи пред съда или сключиха споразумение?
на 17.09.2017 г.
+4
 
 
Жалък е животецът локомотиво-цигански. Един път свикнал на тото и залози, мангалът във всичко вижда схеми и договорки. Винаги когато побеждава, Ботев или е купил мач, или връща на някого, или Домуса е подарил... Когато губи - разпадат се, много са слаби и не знам какви други клошарски дивотии. Забравят чии президенти са били олицетворение на черно тото, чии мачове на екзотични места миришат и чии футболисти търкаха наровете при разследвания за черно тото... Мислят, че една лъжа като се повтори сто пъти става истина... Да, ама не. Сега мислете утре какво ще пишете, защото тази вечер е "големият сблъсък" между титаните на "честния" футбол. С интерес ще го гледам (ако издържа де). Айде живи здрави!
-2
 
 
Г-н юЛИАН АНГЕЛОВ е един професионалист на най-високо ниво!Той ясно вижда връзката между ботевЪ и Лудогорец-подарени купи, странни резултати, трансфери и задава неудобните въпроси на тотоботевЪ.Погнусен съм от опита за очерняне на имиджа на най-добрия журналист г-н Ангелов, долу ръцете на тоторъководството на ботевЪ от свободата на словото...
-2
 
 
не разбирам защо се правите. Цяла България видя как Лудогорец ви легна в мача за купата. Направиха го за да ви подарят участие в ЛЕ, където така и не успяхте да премините предварителните кругове. Уй да спечелите някой лев от там, а сега се оказа, че ще се избиете за тези пари...
-1
 
 
Палийски и кликата му вън от БПФК1912. Само тогава ще има обединение. Не мога да повярвам, че все още има хора които си купуват и четат тоя парцал "вестник" "Марица".
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: