ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Самуилов в контра с бултрасите: Заставам твърдо зад ръководството!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:29 / 07.09.2017Коментари (25)10884
© Plovdiv24.bg
Благодетелят на ПФК "Ботев" Георги Самуилов отправи послание към "жълто-черната" общественост. Това се случва няколко дни, след като Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и обединените фенове под името Бултрас свалиха доверието си от оперативното ръководство на Ботев и от Управителния съвет на Сдружение ПФК Ботев, което в момента е мажоритарен собственик на клуба.

Самуилов не прие позицията на бултрасите и застана твърдо зад сегашното ръководство. Бизнесменът обаче не каза и дума относно най-наболелите теми - какво става с клубните акции и с довършването на строежа на стадиона.

Ето какво гласи призивът на Самуилов, който Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

Само преди ден - на 6 Септември, България отбеляза деня, в който величавите наши предшественици изковаха славна победа за България и ни оставиха в завет "Съединението прави силата".


Още от ден първи, в който се ангажирах да помагам за идеята "Ботев", е ясно и за мен и за всички в управлението, че пътят който трябва да се извърви е трънлив и труден, и че нещата няма как да се случат изведнъж. Като човек, който е помагал и помага на Клуба, аз съм готов да продължа по този път. Затова не приемам, особено след една успешна година, появяващото се разделение, противопоставяне и нападки в средите на "жълто-черната" общност.

Искам да изразя своята подкрепа за ръководството на Клуба - хората, които ме убедиха да помагам и с които заедно преминахме през редица трудни моменти. 
В течение съм на действията на ръководството и заставам зад тях.


Преодоляването на трудностите и постигането на успехи е възможно само с общи усилия, не с разединение.

Използвам момента още веднъж да поздравя всички Ботевисти със спечелените Купа и Суперкупа на България! Бъдете здрави!

Само Ботев!

С Уважение,
Георги Самуилов

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Много ми е интересно как фенове на локо все заклеймяват Ботев. Те действат като нане и вуте. Пичове елате в 21 век. Силен пловдивски футбол ще има ако има силни Ботев, Локо, Марица и Спартак. За Бултрасите. Всеки иска стадион. Защо не се изказахте против когато го бутаха. Защо не се протевихте да се прави нещо без финансиране. Какво предлагате. Да изгоните Самуилов, последния навит да дава пари.
-1
 
 
Стадиона в Разград също е даден на концесия от Община Разград на клуба.Което не попречи да се финансира част от ремонта от страна на Общината и от Държавата...
+3
 
 
Пичове може ли да спрем да изкарваме че една група от 20 пияници е гласа на феновете? Никой не е против Самуилов освен 20 пияници и 20 овце без собствено мнение :) Човека даде 9 милиона за 2 години . Взехме 2 трофея . Стадиона го каза и кмета че не може да прехвърли концесията ... незнам какво искате от човека ... То е ясно какво де... Фенска заплатка под масата. Пределно ясно е на всички . И при Митко Селския беше така фенове на заплата и тук искат да е така :)
-4
 
 
ЛАУТА МЕЗИ... с жълтурски декларации! Най-новото: среден пръст на "скара" от самуилофф към булта$$$!!!
-3
 
 
Жълтия сериал задмина по гледания/четения/ Малката булка!
-3
 
 
Кауфланд:" уведомяваме клиентите си, че макароните с дъговидна форма се изчерпаха, извиняваме се за неудобството, но и в своя защита ще кажем, че жителите на Коматево ги изкупиха...били чули ,че ще видят стадион през крив макарон..."
на 07.09.2017 г.
0
 
 
Хубави думи от Самоилов,само дето е изрекъл една лъжа! Не Палийски го е убедил да помага на Ботев а адаша. А относно това дали неговата помощ не се осребрява,чрез други пера и лостове това е друга тема.
-4
 
 
жълтурци, и този ден не е без декларация. Но сега влизаме в параграф 22, бултра$$$ и кпбп са против Палийски, Йотков, Молива, но са със Самуилов, Самуилов е против бултра$$$ и кпбп, но е с Палийски , Молива, Йотков.От своя страна Палийски, Йотков и молива са със Самуилов и са против бултра$$$ и кпбп,!!!Достойно продължение на прекрасната книга параграф 22, но в чист комедиен вариант...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: