ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Палийски: За 2 години сме осигурили в Ботев 8,5 млн. лева! Ако някой може повече, да заповяда!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:44 / 04.09.2017Коментари (24)11065
© Plovdiv24.bg
Президентът на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски разкри, че клубната управа има пълно доверие на треньора Николай Киров и в същото време бюджетът на "канарчетата" е вдигнат с 40%.

"Определен кръг от хора още след спечелването на Купата тенденциозно не спира да вкарва напрежение в клуба на всички нива. Не може да се създават легенди за големите пари от Косоко, след като те все още не са постъпили в клуба. Те ще дойдат на два транша до Нова година. Датите са заложени в договора му за продажба", обяви Палийски.

"Нелепо е да се твърди, че някой "маже ските" на Николай Киров и щаба му, след като ние като ръководство, съгласувано с целия спортен щаб и по тяхно желание сме взели решение да се надгражда. Пет нови попълнения сме взели, за да може треньорът да го направи. Киров донесе толкова радост на ботевистите. Той и щабът му имат пълната ни подкрепа", коментира президентът на "жълто-черните".

"Ще разкрия, че бюджетът на първия отбор е вдигнат с 40% спрямо миналата година. Трябва да се отчете, че задържахме Тодор Неделев и подписахме нов тригодишен договор с него. Имаше нови контракти и на други футболисти. На треньорите е даден картбланш да намерят заместник на Виктор Генев. Категорично заявявам, че стоим твърдо зад действията и решенията на Киров", сподели шефът на "канарчетата", цитиран от Блиц.

"В последните 2 години за клуба са осигурени 8,5 милиона лева под формата на спонсорства и рекламни договори. Ако някой може да осигури повече или по-малко, да заповяда, и тогава отборът ще стане още повече финансово стабилен. След края на участието ни в Лига Европа заявих, че парите, заработени в турнира, ще бъдат използвани за Колежа. Когато средствата постъпят в клуба, ще се платят глоби към УЕФА и премии на момчетата, които напълно го заслужават. Така около милион ще остане за стадиона. Има начини, по които строежът може да бъде рестартиран. Обсъдихме ги", добави Ангел Палийски.

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако имаше стабилна фенска маса,по-лесно щеше да се навие някой да инвестира и да си сложи името на стадиона.Смо че проблема с инвеститора и фенската маса идва именно от едни самозабравили се хора,които се мислят за началници на всички фенове и се издържат на гърба на ФК "Ботев". Никой сериозен инвеститор не иска някакви въшльовци да му дават наклон в какво и как да си инвестира парите.Представяте ли си реакцията на същите,ако примерно Дженерали искат да достроят стадиона и той да се казва Арена Дженерали - Христо Ботев?? Палийски е виновен само за едно - че не озапти тези прословути 20-30 човека,които нищо креативно не измислиха,за да помогнат на клуба.
+2
 
 
А каква част от приходите са от реклама, от ППЛ и телевизионни права, от посещаемост и от продажба на играчи???Не е ли по-добре да има по-детайлен отчет? Защото за горепосочените приходи на практика президента няма "заслуга".Това са приходи, които имаме така или иначе.Аз бих искал да зная за приходите, които са ЛИЧНА ЗАСЛУГА на някой от ръководството.
с .. . с. с.с .с с. с.с
-4
 
 
Ало ало не се чува, .. 9 милиона или не се чува. Аааа ще ми ги върнат изсулените като членски внос, ааааа това го чух !
0
 
 
Значи с 4,25 млн. лева на година ние спокойно можеше да имаме строящ се стадион + доста по-стабилен отбор, а клубът да не дължи пари на всички възможни външни фирми, с които работи! И не ти си осигурил парите, Ангеле, парите идват от Самуилов, а малка част и от Чандъров. Ти само ги харчиш и крадеш.
+1
 
 
Заместника на Виктор Генев?????Остават 2 дни!!!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-2
 
 
Затова Цв. Василев го беше уволнил този палячо,лъже като дърта циганка!
+2
 
 
Ало, тези двамата под мен не знаят какво говорят, и не знаят какво искат. Ами да намерят хора, които могат да осигурят финансова стабилност на клуба и тогава Палийски ще си отиде доброволно. Ако сега си отиде, ще викате "Ура", ама това "Ура" ще приключи, когато започнат да си тръгват футболистите. Ако не можете да осигурите поне някаква финансова основа, поне недейте да се обаждате да внасяте интриги.
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 04.09.2017 г.
+3
 
 
Хайде критикарите на Палийски преди да почнат да плюят, да си отговорят на въпросите колко пари е дал Ботев (не Палийски) за разни глоби и възстановявания на щети. Щети и глоби причинени от "феновете". Нека критикарите дадат идеи, а и направо кеш и така може би ще разберат какъв къртовски труд е да се осигури бюджет на Ботев само за заплати и разни такси. А бюджетът не е само заплати и такси. Черен, лош, лъжещ, както и да наречете Палийски фактите са, че друг едва ли ще се справи по-добре, а и едва ли може да се намери друг.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: