ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Няма да ви оставим на мира, докато не се върнем на Колежа (видео)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:54 / 29.08.2017Коментари (16)8727
© Plovdiv24.bg
Обединените под името Бултрас фенски фракции в Ботев излязоха с поредния си призив към "жълто-черната" общественост относно незавършения страеж на стадиона.

Plovdiv24.bg публикува текста и съответното видео без редакторска намеса:

Пловдив, град вековен, град с богата история и славни битки. Град на завоевания и падения. Град, който винаги се е славел със спортните си отличия и архитектурните си паметници. Днес - тънещ в забрава и разрушение.

Днес, 2017-та година трябваше да е една от онези щастливи години за хилядолетният ни град, в който най-старият му клуб посреща европейските отбори на новия си стадион. Децата трябваше да се радват на новото съоръжение, родителите да гледат красив футбол, а бултрасите да дерат гърла и да се чувстват горди от всичко постигнато.

Уви, 3 години след фалита на КТБ - един от символите на Пловдив стои недовършен, захвърлен, самотен. Толкова мрачен и пуст в центъра, че хората извръщат глава обидени от отношение на държавата и кмета на града към столетника. Стърчащите железа само показват желанието на бившия собственик на клуба да остави един голям стадион за поколенията. Но до там! Започнатото гние и се разлага, а днешната политическа класа нехае към болката на града. Гледа как една история безвъзвратно си отива и вдига безпомощно рамене сочен с пръст.

Колежа не е само стадион, той е символ на всичко, което обединява Ботев Пловдив. ТОЙ е началото! ТОЙ е и краят! Защото всяко малко момче, доскоро срещаше първата си любов, взиращо се от раменете на баща си, сочещ мястото където е хвърлен неговия пъп. Там, където е посято семето му. И така от поколение на поколение, една любов се предава, за да се роди нова. Докато умре на стадиона! Защото няма фен на Ботев, който да не иска прахта му да се разпръсне именно там, където са воювали Чико и Тумби, там където Коцето и Пашата са разплаквали стотици фенове, там където са изживени най-хубавите ни мигове.

Колежа е вдъхновение! Колежа е болка! Колежа е всичко онова, което феновете на Ботев носят в себе си. Колежа е онази песен на Мария Фиордализо и Енцо Амадори, която изправя на крака всички "жълто-черни" сърца. Колежа е ВЯРАТА, че след Тодор Неделев ще дойде новият голаджия, който ще тормози всички противници в горящия "АД".

БОТЕВИСТИ,

ВИЖТЕ ДНЕС НАШИЯ КРАСИВ И ВЕКОВЕН ГРАД.

А СЕГА ВИЖТЕ НАШИЯ ДОМ. ХАРЕСВА ЛИ ВИ? ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ПАК И СИ ПОМИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ВЯРВАТЕ НА ОБЕЩАНИЯ, ЗАЩОТО ПЛОВДИВ ИМА НУЖДА ОТ ДЕЙСТВИЯ, А НЕ ОТ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!!!

НИЕ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА КОЛЕЖА, ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!

А ДО ТОГАВА, ДЕРЗАЙТЕ, ЗАЩОТО НЯМА ДА ВИ ОСТАВИМ НА МИРА, ДОКАТО НЕ СЕ ВЪРНЕМ НА НЕГО!

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 31.08.2017 г.
0
 
 
Какво общо има държавата или общината с частен стадион, та трябвало да "помага"? Никой не е длъжен да помага - стадиона/отбора си има собственици, и това е тяхна задача.
0
 
 
Това за пъпа ,КЪРТИ!!!!Скоро не бяхте"раждали"подобна простотия,като този пасквил...пардон декларация!честно!!!Отронвам сълза.....
0
 
 
"Тримата глупаци"бледнеят пред тримата мургави простаци от"гей банда Лаута"!
0
 
 
За пореден път се убеждавам колко безсмислени са подобен тип декларации, прокламации или както искате така ги наречете! До какво доведе тази - да превъзбуда на гуреливите мангали- вижте ги по- долу кака са се изцвъкали, с каква злоба и ненавист! Аз пък за пореден път ще кажа, че трябват действия и то крайни, за да разбере обществеността и политиците, че наистина искаме стадион, нуждаем се от него и сме хиляди! Ако си я караме само на декларации никой няма да ни обърне внимание, разберете го това, сдружения,фен клуб, смият клуб! Аз освен почистването преди повече от 8-9 месеца друго реално действие не съм видял!Трябва мощно обединение на всички сили и средства за тотална атака към институции и държава, за да се реши този проблем! Тук на злобните мангали ще кажа, че и те трябва да се включат, защото в пълна сила това се отнася и за тяхната съборетина! И тях общината ги къпи с години, зер някой да дойде да построи нашия стадион!Разберете, че ако не издигнем глас и не си поискаме стадионите, никой няма да не обърне внимание! Само за статистиката- започва се строителсво на нов стадион във футболната Мека на България- .....Стрелча!!!
0
 
 
хахахаха стига ве , моля ви ...какъв хубав Делфинариум (или пък Дебелариум) може да стане от тва нещо...Какъв копнеж , какви 5 лева
на 29.08.2017 г.
0
 
 
Тази декларация като я чета изглежда писана от двама души единия е владиката дядо Николай а другия човекът който трябва да построи стадиона,онзи същия който го събори като директор по строителството! Общината няма да строи този стадион защото това не е нейно задължение мили ми г-н Палийски а твое щом искаш да се изживяваш като шеф диригент. И не не желая праха ми да се разпръсква там защото стадиона ни не е гробище макар че от 3 години може и с това да бъде сбъркан! Няма да ви оставим на мира! Дай двата милиона от турнирите и Косоко! Този път няма да стане като с парите от Тошко и 8те милиона останали след Василев които откраднахте с онези които отдавна си биха камшиците към София! Започвай или ВЪН!
-3
 
 
Болката на прекрасния ни град е стадион Пловдив, това срещу бирената е неизбежния край на едно свърталище на простаците в областта.
0
 
 
Общината /Държавата/ ако окаже съдействие за Кънчова поляна, трябва да има едно на ум, че трябва да окаже съдействие и на всички други отбори в БГ.
-1
 
 
Клипът не трябваше ли в Истанбул около джамията да се снима? ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: