ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ето го новия бразилец в Ботев! Вкарал е 7 гола за 4 години
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:19 / 20.08.2017Коментари (32)11370
©
Ботев е на път да привлече бразилския нападател Густаво Сауер. Той е чакан в Пловдив до няколко дни.

Нещата с играча принципно са договорени, като той трябва да мине медицински прегледи и да подпише с клуба. Густаво Афонсо е роден на 20 април 1993 година, висок е 189 см, има силен ляв крак. В момента той е свободен агент.

За последно е играл в арабския Ал Шааб, където е преминал с трансфер за 100 000 евро, пише "Тема спорт". Преди това е носил екипите на Жойнвил, Парана, Метрополитано, Сантос и втородивизионния корейски тим Даежон Ситизен.

Plovdiv24.bg установи, че пълното име на нападателя е Густаво Афонсо Сауербек, но е познат повече като Густаво Зауер или само Густаво.

За Жойнвил има едва два мача в бразилската Серия Б, като във всички останали отбори играе под наем. За 3,5 години в Бразилия има само един отбелязан гол (с екипа на Парана).

Най-силният му период е в корейската втора лига, където с екипа на изпадналия Даежон Ситизен записва 22 мача и 6 гола.
Още по темата: общо новини по темата: 204
14.05.2018
10.04.2018
03.04.2018
12.03.2018
27.02.2018
12.02.2018
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много от феновете виждат проблема в следствието и не достигат до причините. Трите ни домакински загуби не са причина за тревога, а това, че те може би са закономерни. Когато защитата ни е в състав Панов, Димов, Генев и Минев, тогава що годе сме на ниво. Само един от тях ако го няма обаче, става страшно. Терзиев на мястото на Генев беше голямо разочарование. На мястото на Минев в Стара Загора игра Лазар Марин. Спомнете си как изглеждаше той срещу Фърцулеску. Срещу Черно море като ляв бек игра Крумчо. При първия гол беше пред нападателя, но дори и не направи опит да блокира удара във вратата, камо ли пък за шпагат. При втория гол беше забравил за човека зад себе си. Сега ще се натрупат картони и четиримата титуляри ще трябва да бъдат замествани. А заместниците не показват качества, което е изключително тревожно, според мен. Най-изненадан съм от Терзиев, който направи невероятно слаб мач с ЦСКА, а допоследно беше титуляр, включително и във финала за купата. Неговата слаба игра беше направо неразбираема и нелогична. Тревожно е положението и с дефанзивните ни халфове. За мен един отбор е силен, когато може да направи 0:0 срещу всеки, да не могат да му вкарат гол и да не създават голови положения срещу него.
на 22.08.2017 г.
0
 
 
Абе вие давате минуси, ама 7 гола за 4 години е трагедия... :(
0
 
 
Киров не е компетентен и няма нужния опит сега като ни отупат Етъра ( дано да не стане ) Белия спокойно може да си ходи !!
0
 
 
Боже, какви "коментари"!Не може ли да мислите като пишете?Дай да се противопоставим на предния, който е писал, друго не правим.Всичко написано тука е за боклука.Само се хабите.
+3
 
 
С приказки срещу Белия единственото, което ще постигнете е да си изядете шамарите! След това, което постигна, можете да бъдете сигурни, че има огромен кредит на доверие от организираните привърженици. Обичайните мрънкалници и нещастни хейтъри трябва да бъдат много внимателни в изказа си!
0
 
 
7 гола за 4 години той направо голмайстор в Б група ще стане
-3
 
 
Ей...,ръководството! Вие експерименти ли правите със нас? Нали щяхме да налагаме наши кадри? По-добре да гледам наши юноши, отколкото да се превръщаме във реанимация на странстващи ритнитопковци. Изиграхме два мача на мускули и със много късмет взехме две купи - сега почнахме тотално да се насираме! Помнете ми думата. Трябват кардинални промени и то бързи, защото отиваме във зона "Б". Белия не покаже ли, че може да се справи със ситуацията, да си заминава! Напълни отбора със куци магарета титуляри. Айде... кафа вече!
-1
 
 
Дано . но си стиска г**а . че ако там се отпуши
0
 
 
Ами нека да го пробват. Да потренира с нашите и после една контрола да му спретнат. Идва като свободен агент, което е добре. Значи нашите могат да диктуват своите условия и ако не става...бай,бай...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: