ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Дойде време за най-наболелите въпроси относно собствеността на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:34 / 06.08.2017Коментари (14)13133
© Plovdiv24.bg
Апостол Апостолов (вляво) е председател на Сдружение ПФК Ботев, което държи в момента 61 процента от клубните акции
Управителният съвет на "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" покани на среща мажоритарния собственик на ПФК "Ботев" АД в лицето на Сдружение ПФК "Ботев".

На срещата ще бъдат обсъдени най-наболелите въпроси, засягащи любимия ни клуб. Изразяваме желанието си тази среща да се проведе в максимално кратък срок и без присъствието на журналисти, обявиха от КПБП.

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" уверява своите членове, че те ще бъдат запознати със съдържанието на срещата след нейното приключване.

Plovdiv24.bg вече информира своите читатели, че президентът на Ботев Ангел Палийски обяви, че до седмица мажоритарният пакет акции ще бъде прехвърлен на Георги Самуилов.

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Малко инфо за собствеността на базата и стадионите въобще. Базата е общинска собственост, както земята, така и всички сгради и съоръжения, въпреки че са построени от нас. Всички недвижимости на базата са публична общинска собственост, като Ботев притежава единствено правото на ползване върху тях в продължение на 35 години благодарение на концесията. По тази причина кредитори на Ботев при евентуален обявен фалит не могат да придобият недвижими вещи от базата, а само движимите, т.е. всички сгради и съоръжения ще останат публична общинска собственост. Подобно е и положението със стадиона. Теренът е публична общинска собственост, както и построената досега част от стадиона. Абсолютно същото е положението с почти всички останали стадиони в България. При Локомотив разликата е, че отборът ползва общинската собственост в качеството си на наемател, а не на концесионер. Стадионите на Литекс и Лудогорец са публична общинска собственост. Трибуна Моци е построена с пари на общината, а новата трибуна с пари на Домусчиев, но двете имат абсолютно равен статут, и двете са публична общинска собственост и Лудогорец притежава само правото на ползване върху тях. Стадионът на ЦСКА пък е публична държавна собственост, а не общинска.
+2
 
 
Не обръщайте внимание на някакъв умствено изгнил дебил,който си е сложил снимка на Пееф и живее,за да мрази Евробоеца и Носителя на купата,чак си е направил специален профил,за да плюе по гранда.Само това говори повече от достатъчно.Ние да му мислим какво ще правим със лъжци като Палийски,Молива и тн.До кога ще търпим лъжи за КОЛЕЖА?
+6
 
 
До колегата чичо Делю. Колега ако ни вземат базата, ако стадиона не се завърши, ако фалираме ще бъдеш ли щастлив? Жалкия ти живот ще придобие ли някакъв смисъл? Мога да продължа, но няма смисъл. Бъди жив и здрав.
+6
 
 
Само не разбирам защо столипеновски лайнари трябва да с..ат под статий за великани?Защо банда гейове,лепилари,потници и всякаква мърсолива измет,защо?
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: