ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо с остра предупредителна декларация към Крушарски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:58 / 28.07.2017Коментари (72)16743
© Plovdiv24.bg
Обединените фенове на Локомотив разпространиха чрез официалния си сайт остра декларация относно случващото се напоследък в любимия им клуб.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

С голямо безпокойство приемаме събитията в любимия ни клуб през последните 6 месеца. Поведението на ръководство и на работещите в клуба (в това число и футболисти) е далеч от това, заради което Локомотив Пловдив през годините е приеман като пример за клуб на честта, достойнството и преданост към идеята.

Нещо повече - с действията и изказванията си напоследък, ръководните фактори направиха така, че любимият ни клуб да стане обект на присмех и подигравки. При това заслужени.

В клуба цари пълна аматьорщина, а поредните закани на президента Христо Крушарски, че ще въведе ред, вече наистина никой не приема на сериозно, защото хаосът видно става все по-голям. Всичко това се допълва с нелепи приказки, че "ще играе сопа".

Г-н Крушарски, две години имайки доверието ни, Вие можехте да превърнете Локомотив в подреден клуб и без сопа, но за съжаление това остава само на думи, на които все по-малко хора вярват. За целта не е нужна сопа или дърво, а стратегия, работа и точните и компетентни хора, които знаят какво е да ръководиш футболен клуб от ранга на Локомотив Пловдив. Очевидно нито едно от трите ги няма в Локомотив и в резултат на това клубът става за посмешище.

Никога не сме си позволявали да се бъркаме в работата Ви, защото знаем, че нашето място е на трибуната, а не в канцелариите. Но Вие допуснахте там неспособни хора, които работят за собствения си интерес и превърнаха Лаута в интригантско сборище, място неприветливо за инвеститори, рекламодатели, качествени футболисти и най-вече за много фенове, които се умориха от хаоса царящ в нашия клуб.

Умориха се от неспирните интриги, бойкоти, смяна на треньори, липса на каквато и да е маркетингова имидж- политика и правилна стратегия за развитието на клуба и в частност школата, постоянни неадекватни решения и меко казано абсурдни медийни изяви. Усещаме и опити на някои от назначените от Вас фактори, да всяват раздор в общността ни.

Категорично Ви заявяваме, че няма да позволим това! Ние, локомотивците, сме закърмени с обич и вярност към любимия клуб. Но също така и сме възпитани да отстояваме до край нашите чест и достойнство. Защото те са ни спасявали и в най-трудни ситуации. Тях няма да предадем за нищо на света!

Г-н Крушарски, не пренебрегвайте думите ни, а се огледайте и вижте защо при инвестираните от Вас немалко средства, клубът не върви нагоре, а става за присмех. Помислете добре и бързо вземете решения, защото с всеки изминал ден клубът затъва. И причината за това не е финансова. Направите ли го, ще имате нашата подкрепа!

Обединените фенове на Локомотив Пловдив

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Феновете на Европейския Ботев поздравяват "бандата гейове"от Столипинбург с песента на Пайнер звездата Крюш: "Ще ви возя на наклона".
-1
 
 
Крушарски каза няколко пъти: Който иска да идва да взима акциите. Мартин и Дани обае не са отишли още, но виж интриги могат да правят. Разкарайте ги и да се успокоят нещата. Нужни са ред и дисциплина. Крушарски прави много за Локомотив. Друг е въпроса, че няма възможностите на Дормуша. Но вместо да му благодарим и подпомогнем, някои хора го обиждат..... СРАМ!!!
0
 
 
Като чета коментарите на някои "хора" тук,разбирам,че са си заслужили съдбата отвсякъде.
-1
 
 
Крушарски все пак направи нещо за стадиона .Мартин е легенда но не винаги е прав .Отбора съществува благодарение на този който дава парите.Лесно е да се каже върви си но после на къде ???Хубава е Крушарски и Марто да се разберат в името Локомотив.За Кики нямам думи просто детинщини.Срещу кого и за какво скачат.Заради тях имаме вече трети треньор.Само Локо пд
0
 
 
От коментарите по-долу става ясно, че Стикс гледа гей порно и е добре запознат с яденето на гом..а. Прав е говедарския селянин, като ги нарича банда гейове.
с .. . с. с.с .с с. с.с
-1
 
 
Аз се гордея че съм Локомотивец. Крушарски направи терен за който Жълтите на Копнежа само копнеят и мечтаят. Те си имат локва, опа блато с един фенове КЛОШАРИ. За да идат до Митичния си стадион хващат Междуселския транспорт. Пътя за село ми се повреди и сега ревът ли ревът. Яд ме е за изказванията на Крушарски, но той дава парите в труден момент. Нека малко да мисли но Камбура не му прави ЧЕСТ да праи тези детински неща. САМО ЛОКО" Жълти марш да копаете зеленчука. Снощи бяха онемяли, все едно ги бяха чукали мангалите от Първенец. Мълчат и траят. Ай жълтури напред в Блатото.
+3
 
 
крушарски от 2 години ги разправя тея приказки, че ще играе с децата и нищо. кво стана с хамуд , талант уж , няма го, а чукалов , и още колко още.хубаво ги бръщолеви ама само вятър си прави на устата. иначе е прав за лигльовците и готвачите.толкава време не взе мерки. трябват играчи ,дисциплинирани и всеотдайни, а не селфита и фейсбуци,.... ттоя мач щи играя , а тоя няма да се напъвам щото довечера в галакси ще пее преслава.
0
 
 
От два независими източника(Шенсой и Крушарски) стана ясно,че Локомотий не е никакъв футболен отбор,а гей команда.Можем да продължим да ви викаме смърфченцата а можем пък пък да ви прекръстим на пухчетата или пуфитата.
-1
 
 
жълтури, знаете ли, че вие сте по зле от "гей бандата" около Камбуров???...Вие се възхищавате на това изказване на Крушарски, но Щом бяхте победени именно от Локомотив на Кики и Марто вие сте подгейове, загубихте баланса с ЛОКОМОТИВ... И сега идва въпросът какво е подгей?Хем гей, но и по-долу от него?Това е ,жълтури, в порното му викат- СКАТ... да ядете на гейовете това, което излиза от червото...
0
 
 
жълтурите са не по-малко неадекватни от Крушарски, сравняват го с Христолов???Че дори бил по-зле от император Христолов!!! По изказванията може и да си приличат,но ботевЪ при Христолов имаше 18 поредни загуби от говедата, техният "най-голям" враг!А говедата на нас са ни абонати с Крушарски.Дори бихме цска насред софия, заехме две 5 места в крайното класиране.Отборът не е саб, напротив, а Христолов съсипа ботевЪ и в медиите, но най вече и на терена, където бяха циркова трупа! Да не забравяме и победите над ботевЪ с Крушарски...но определено Крушарски не бива да се изказва по никаква тема за Локомотив, вреди ни!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: