ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев продължава да мечтае след нулево реми срещу Маритимо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:23 / 27.07.2017Коментари (69)9458
Ботев (Пд) завърши 0:0 срещу португалския Маритимо в първи сблъсък от третия предварителен кръг на Лига Европа, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Така жълто-черните запазиха реални шансове за класиране в плейофите преди реванша, който е другия четвъртък на остров Мадейра.

Пловдивчани продължиха великолепната си серия да не губят домакински мач в Лига Европа, който се играе на стадион "Лазур" в Бургас. Двубоят бе изгледан от спортния министър Красен Кралев. Сред официалните гости бе и бившият треньор на Локо (Пд) Илиан Илиев, който е бивш футболист на Маритимо.

Още в 7-ата минута "канарчетата" организираха страхотна атака и първа сериозна опасност пред вратата на Маритимо. Крум Стоянов пое топката почти от своето наказателно поле и стигна до вратата на португалците. След няколко комбинации топката бе центрирана от Лъчезар Балтанов на задна греда, а Фернандо Виана отправи удар с глава, който мина покрай страничния стълб.

В 22-ата минута пас с пета на Лъчезар Балтанов към Крум Стоянов вляво изостри много нещата. Крилото на Ботев центрира малко балонно, като Омар Косоко се пребори за топката и технично я прехвърли над Мартинш за включилия се Цветомир Панов. Десният бек стигна до аутлинията при вратарското поле, пробва центриране, което обаче беше пресечено.

Две минути след това Цветомир Панов центрира много остро и полувисоко към Крум Стоянов, на когото не му стигна около метър, за да отиграе.

В 27-ата минута грешка в защитата на Маритмо позволи на Ботев да организира бърза контра. Тодор Неделев овладя топката и можеше да избира измежду четирима свои съотборници в предна линия. Халфът обаче предпочете да стреля, а топката мина на сантиметри от напречния стълб на вратата на Чарлес.

Малко след началото на второто полувреме Лъчезар Балтанов намери Омар Коско, който центрира отлично на първа греда към Фернандо Виана. Бразилецът стреля с глава, а топката облиза страничния стълб на вратата на Маритимо.

В 54-ата минута Фернандо Виана подаде към Тодор Неделев, който шутира от 10 метра с десния си крак, но топката попадна право във вратаря на гостите.

Четвърт час преди края Тодор Неделев пробва страхотен шут директно от фаул, при който вратарят на Маритимо се разтегна и успя да избе.

Ботев игра в състав:



Още по темата: общо новини по темата: 157
22.08.2017
22.08.2017
14.08.2017
04.08.2017
04.08.2017
03.08.2017
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
С тая тактика-толкова. Излезохме за равен-което е срамно. През цялото време бранехме резултата-дори и при наши смени бавно се излизаше от терена. Една контра не направихме. При отнемане на топката-връщаше се назад,после на централния защитник,тои-наляво- придвижване 5 мера напред,пак на централен защитник,наляво-5 метра напред....и така докато минем центъра..Вместо да ги нагънем и да им вкараме поне 3 гола-ние радостни от 0-0 и ще се надяваме на късмет там..
+2
 
 
А пък "трейнадорът" на КС "Маритиму" Даниел Рамуш се беше заканил да ни бият и в Бургас, и във Фуншал... Видя се, че тези бразилски португалци от остров Мъдейра добре са усвоили италианското катеначо! Това ли е силата на отбора от родното място на Криштиану Роналду?
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 28.07.2017 г.
+5
 
 
Добър резултат, но биваше да ги треснем тука.
+5
 
 
Гледам след равния мач на Ботев,бандата геьове е живнала!!Ама те направиха повече от колкото се очакваше.Мъка,какво да правиш!Наздрави!!
+8
 
 
Драги черно-бели (излели абсурдно нелогичната си злоба), имам един въпрос към вас - освен, че правите опит за избиване на комплексите си и доказвате за пореден път колко болни, жалки и злобни гризачи сте, какво печелите вие и вашият отбор, ако Ботев загуби в Европа? При някой тече ли мисловна дейност, че победите на Ботев са победи и за България? Всъщност и вие сте си прави... На ром за България не му пука. Е, в такъв случай - българите за българския отбор, ромите - за другия. Все пак спокойно, не унивайте, вероятно няма да спечелим Лига Европа, все някога ще отпаднем и ще има с какво да нахраните бедните си душици ;)
+6
 
 
А относно "градските": Аре българи, България над всичко! Страхотни сте, обичам кометарите Ви!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
Не лош резултат добра игра във защита във атака леко прибързвахме.А на феновете на локууууу да ги попитам кога за последно играха във ЕКТ и кога за последно са спечелили мач че имат претенции да са някакъв фактор във Пловдив те са чисто и просто един посредствен отбор.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+8
 
 
0:0 е по- добре от 1:1. Канарите трупат самочувствие след още един перфектно изигран мач.Португалците натирени - чистещи в тъч и корнер.Не ги виждам в мач, който те трябва да отбележат! Ботев ще мачка в Африка и ще запее песентааа: ViVa Canarry ша ляляля.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: