ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски с емоционално изявление за Камбуров и бъдещето си в Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:52 / 18.07.2017Коментари (35)14277
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски пожела да използва трибуната на официалния сайт, за да осведоми широката общественост за своята позиция относно раздялата с Мартин Камбуров.

Обръщение на собственика на ПФК "Локомотив Пловдив 1926'' АД Христо Крушарски:

"В последните часове получих призиви от фенове на клуба, които поискаха от мен да им разкрия истината, относно случилите се събития в клуба през последните дни. Желая да споделя тази информация с всички локомотивци, защото те я заслужават.

Много се изговори и изписа за разговора между мен и Мартин Камбуров часове преди старта на първенството срещу Етър.

Аз съм собственик на Локомотив и като такъв се интересувам постоянно от състоянието на отбора.

Твърдя, че на гореспоменатия разговор се проведе диалог, а не монолог от моя страна. Споменах му, че получих информация от съблекалнята, че ще излязат срещу Етър, но може да не дадат всичко от себе си.

Като капитан на отбора аз се обърнах към Мартин и поисках да разбера дали е вярно, след което той се обиди. Аз го уверих, че пари в клуба ще има в понеделник, както и се случи. Причината да не им платя в деня на мача бе изтеклата информация от ‘‘кухнята‘‘, което е в разрез с правилата, наложени при нас.

В крайна сметка той обяви, че си тръгва. За втори път в последните няколко месеца. Първият път направих всичко необходимо да го разубедя. Толкова по нашият разговор.

Интересно е, че решението на Камбуров отново изтече в медиите минути, след нашия разговор. В интервюто си от вчера той заявява, че е професионалист, а всеки професионалист във футбола работи за пари. Същевременно влиза в противоречие със себе си, заявявайки, че играе за емблемата, а не за едната заплата.

Също така искам да поясня, че Мартин Камбуров сам предложи да даде заем на клуба в размер на 21,000 лева, които вчера му бяха върнати. Винаги съм казвал, че не бих отказал помощ от никого и затова приех Камбуров да помогне.

Вчера Мартин Камбуров заяви, че той е Локомотив. Аз съм готов да предоставя на Мартин Камбуров, или който и да е друг, целия пакет акции на ПФК "Локомотив Пловдив 1926" АД моментално. Няма да потърся нито стотинка от това, което съм вложил и изградил до този момент.

Готов съм да помагам с 200 000 лева годишно в началото на всеки сезон, без да участвам в управлението на клуба. Това бе и ангажиментът ми към Локомотив Пловдив, който поех в самото начало, преди да бъда завладян от магията, наречена Локомотив. Ако някой смята, че може да дава повече от мен за Локомотив, аз ще се оттегля, ще му стисна ръката и ще му пожелая успех, независимо дали се казва Мартин Камбуров или някой друг.

Аз не твърдя, че Христо Крушарски е Локомотив, но продължавам да вярвам, че мога да превърна Локомотив в успешен клуб.

Пожелавам успех на Мартин Камбуров в бъдещите му начинания".

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
стига крюшооо...!!!! Кой нормален президент ще се обади 2 часа преди началото на първенството на Капитана си и ще почне да му говори тъпотии за предстоящата загуба на отбора и т.п измишльотини . Поредната неадикватна постъпка от теб и пияните ти ръководители...
+3
 
 
Пътуващите циркове разпъваха палатка на мястото на днешната беззиносштанция.Защо ли не се учудвам.Цирк Лаута.Следва продължение.За ужас на потници и голи тумбаци от етнически квартали.
+1
 
 
Мишки, стига сте църкали, ами отваряйте линиите на DMS-loko и кебапчийницата и вземайте акциите.И да Стикс прав си.Нашите акции никой не иска да ги подарява, защото значат нещо, а вашите освен да ги бодна на пирона в селската външна тоалетна за друго не стават. И пак ви казвам, стига сте се занимавали с мен и другите жАлтури.Човека ви подарява акциите +200 000 хил. всяка година и няма претенции към нищо.
+1
 
 
Крушко, крушар, лъжец, мазник, махай се кво издържаш бе нищо, кво си изплатил от януари до юли 2 заплати си дал на момчетата,и кво го защитавате тоя ви се чудя искате да кажете че ако не е той край отбора няма да съществува ли ай моле ви се тея които го защитават по добре да мълчат или да дойдат да играят те без пари, и др нали се сещате че локомотив не е само футболисти и треньори има и др хора като например жените които чистят стадьона и взимат мизерната заплата от 400 лв тези хора също не са взимали заплати
на 18.07.2017 г.
0
 
 
Моите уважения към Марто,но шапка не му свалям.Благодаря му за головете,но му е*авам номерата.Помните ли колко пъти поставя ултиматуми,събира си багажа и се връща?Човек със слаба психика,силно его и неуравновесен.На този отбор не му трябва тартор, а капитан.
0
 
 
Мангали, вие сте на ход.Ето дон Крушаре де Архентино го обяви.Дава акциите на всеки желаещ.Ай де да ви видя колко сте отворени.
0
 
 
Крушарски иска да направи нещо в Локомотив. Иначе няма логика да влага милиони в клуба и базата и да покрива стари дългове. Камбуров е легенда на отбора и има уважението на истинските локомотивци. Но сега малко се засегна егото му и не можа да преглътне, дори и да е имало някакво неоснователно обвонение към него. Трябваше му още малко сила да излезе мъж и от тази ситуация, но както и да е, той си остава наш любимец. Важното е сега да не се правят глупави коментари и изцепки, а да се остави Крушарски да работи , за да осъществи замисъла си. Марто така или иначе ще се върне и ще е винаги един от нас. Айде Локо!
-1
 
 
На този етап най-важното е, че Локомотив започна с победа новото първенство. 3 точки и то като гост, е отлично начало на сезона. Нещата с Марто ще се уталожат с времето. Сега на дневен ред е мача с Левски на Лаута, да напълним стадиона в неделната вечер.
-3
 
 
Времето лекува! Марто не е изиграл последния си мач за ЛОКОМОТИВ!Няма как да е последният, не е възможно! Но всичко с времето си...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: