ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Скандалът май се разраства, играчите подкрепят Камбуров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:13 / 16.07.2017Коментари (31)15843
© Plovdiv24.bg
Скандалът в Локо преди мача с Етър, който доведе до напускането на капитана и действаща легенда Мартин Камбуров, все още не е затихнал.

Футболистите подкрепят своя лидер, който в крайна сметка си събра багажа заради забавени с месеци плащания от страна на боса Христо Крушарски.

Ванчо Траянов, Дани Кики и компания били категорични, че ще спрат да тренират, ако и последното обещание не бъде спазено, твърди "Меридиан Мач". В петък собственикът Христо Крушарски гарантира, че в понеделник в 16:00 часа ще се разплати с играчите.

Още по темата: общо новини по темата: 46
30.04.2018
30.04.2018
27.04.2018
26.04.2018
25.04.2018
18.04.2018
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тоя Говедарски селянин пак ще ги излъже, какво чакаме,,,,,
0
 
 
Абе я си изкарайте и избийте отново комплексите-жАлтите са виновни! Крюшо ,Марешки-те са готини,ама туй е конспирация на жАлтите! На трибуна Бесика / на скелето по -точно/ дигнете плакат-жАлтите са виновни!
+8
 
 
Всички трябва да застанем зад капитана. Това което прави Крушарски е пълен абсурд. Камбуров беше гарантирал пред играчите, че Крушарски ще си удържи на обещанията. Затова и все още имаме добри футболисти в отбора иначе отдавна да са си тръгнали. Още малко ще изкарате Камбуров сребролюбец. Отбора се крепи на него в момента. Крушарски пък веднага скача да гони капитана и да се прави на голямата работа. Ако си плащаше всичко навреме да има претенции за големия бос. Сега трябва и той малко да си пренебрегне егото и да си оправят нещата.
+1
 
 
Много ясно, че трябва да застанат зад капитана си! А Камбуров нима не го изнесе на гърба си целия отбор, когато бяхме на дъното?! Някои хора явно имат къса памет... А комунето Крушарски - ВЪН!!!
0
 
 
Който копае гроб за друг сам пада в него
0
 
 
Това жълтура, играе Европа, а все Локомотив му е в устата! До сега се говореше за Подарената купа, но се и разбра защо са ви я подарили жълтури... в замяна на Колежа!Никога не ще имате стадион и ето ви подарената купа!...
-1
 
 
Давай,дон Крушар!!!Утилизирай жп.недоразумението от задния двор на ВСИ,като стара ракета!
+6
 
 
Къде са държавните органи , защо не се самосезират и не подпукат г-н Комика ни президент за нередовното изплащане на заплатите. Това не е нормално да ти бавят парите с такъв период през 2017 година и да няма контролни органи, които да санкционират този клоун. Камбуров трябваше да бъде подкрепен от нас феновете, но в България по "дефоулт" хейта е преди всичко и всеки мрази този който взима повече пари от него....заслужаваме си съдбата
0
 
 
Стига сте правили интриги с Локомотив жълтури!Отбора играе добре,всичко ще дойдена мястото си.Мястото на Локомотив е в първата тройка,с играта която показаха първия мач го доказва!
+2
 
 
Един човек плаща по два пъти на седмица, оказва се , че до сега футболистите ни са взели заплати до юни 2019... това излиза от обещанията на Крушарски! Заради един лъжец, не е нормално да се плюе Камбуров!Камбуров мъжки показва, че това поведение на Крушарски е неприемливо(това е цензуриран вариант)...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: