ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ново добро представяне на Ботев в Лига Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:49 / 13.07.2017Коментари (18)14679
©
Ботев изиграпоредния си силен мач в ЛЕ и стигна до важно 1:1 като гост на Бейтар (Йерусалим).

Срещата започна лошо за "канарчетата". Още в началото домакините упражниха натиск, а няколко пропуска в дефанзивните линии на "сините", в този мач, позволиха на Бейтар да организира опасни атаки.

Грешка на вратаря Чворович позволи на домакините да поведат в резултата. При едно центриране от корнер в 11-та минута, стражът увисна и Тал Кахила необезпокоявано реализира за 1:0.

След тази грешка, футболистите на "канарчетата" направиха още няколко в защита, но добри намеси на вратаря и пропуски не позволиха резултата да бъде удвоен.

В 35-та минута най-добрият на терена Омар Косоко изведе Неделев сам срещу вратаря, но плеймейкърът на Ботев стреля покрай вратата.

През второто полувреме Ботев постепенно взе инициативата и започна да организира опасни атаки към врата на домакините. В 72-та минута Тони Тасев се измъкна и стреля много опасно, но вратаря на домакините успя с пръсти да избие топката.

Още в следващата атака обаче Ботев успя да изравни. Косоко подаде към Крум Стоянов, който стреля, вратарят на домакините спаси, но Серкан Чсеин притича и успя да вкара топката в опразнената врата за 1:1.

 



Още по темата: общо новини по темата: 157
22.08.2017
22.08.2017
14.08.2017
04.08.2017
04.08.2017
03.08.2017
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Поздравления за Ботев от един фен на Локомотив. Показаха мъжка игра и най-важното - играха атакуващо до последно без мисъл за бавене на време и т.н. Ники Киров е интелигентно момче и здраво стъпил на земята. Реваншът ще е доста труден за вас, но предполагам с публиката и един ранен гол, имате шанс. Както можеха Бейтар да победят вчера, така и Ботев можеха да ги довършат накрая - интересен мач за неутралния зрител. Респект и за израелците, които атакуваха с всички сили до последно - мач за публиката!
0
 
 
Добър мач за отбора доста положения за Бейтар ние също имахме открит мач интересен. Чворович не приятна грешка но не случва после се реваншира със добри спасявания след гола наляхме малко гипса във защита не играхме добре но важен е и резултата а той е добър за нас.
+4
 
 
Браво момчета.БЛАГОДАРИМ ви.Пловдив се гордее с вас.
+3
 
 
Добър резултат,но мача в Бургас ще е труден..КРАСОТА ВЯРА БОРБА,това е нашата съдба.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 14.07.2017 г.
+2
 
 
" Великолепен "Ботев"! Страхотни "канари" в Лига Европа", "Браво! Смел Ботев (Пд) стигна до ценно равенство в Израел, чака го вълнуващ и тежък реванш", "Непримирим Ботев не се пречупи в Израел! Канарчетата мечтаят за класиране напред", "Зрелище в Израел и добър резултат за Ботев", "Великолепен Ботев - 1:1 с Бейтар навън", "Храбрият Ботев оцеля в Израел". Тези и други заглавия казват всичко. Браво канарчета!
+3
 
 
Да, имахме грешки, но и противникът също имаше грешки. Аз съм много доволен от нашия отбор! Играем много привлекателен за окото футбол с атрактивни комбинации! Отборът ни играе като отбор, в смисъл сплотено, задружно, мъжки! Този отбор ще израства още, убеден съм! Предстои ни "канарски сезон" с много радостни мигове! Евреите показаха своите два-три модела на комбиниране и остро влизане по фланговете, което също ми хареса. Добре е да го вземем на въоръжение и ние, да обогатим арсенала си на атакуващи действия. Постигнахме много добър турнирен резултата! Много се надявам на краен успех в Бургас на 20 юли! Ай, канариии!!!
+5
 
 
Изиграхме голям мач! В тази жега, при тази публика и при негативен резултат. Никакво прибиране, технични отигравания, поне 5 чисти положения, пълно раздаване. Ок, индивидуални грешки, но при тази преса на чужд терен си е нещо като нормално. Нека отбележем играта на Крум и Серкан! Тони Тасев също ми хареса като бързина, хъс и техника. Отборът има класа.
+7
 
 
Браво момчета, мъжка игра и себераздаване. Чворович нямаше ден, беше несигурен при центриранията, но не трябва да го обвиняваме. С малко повече късмет можеше и да ги бием. Бейтар са много сериозен отбор с 8 израелски национали,французи и други чужденци,бюджета им е 10 пъти по-голям от нашия, заплатите също. Само трябва да внимаваме в Бургас и да ги изненадаме на контри. Те имат зор да вкарват, защото при 0:0 отпадат.
+1
 
 
Канари, това не може да продължава!!! Футболистите ни играят с напрежение и претиснение, които ги карат да вършат куп грешки и тъпотии, а това коства мачове. Играем наистина много хубаво и е време да си вдъхнем увереност, да си повярваме!!! Нищо не е приключило!!! Мача в Бургас ще е по-тежък!
0
 
 
Маика ни д**ба тсиганска кога 6а биим нккои отбор без да сме играли то4ен резултат , но не в контролни сре6ти на базата в Говедартси а в лига европа. 6те ва сабера в хока вси4кото локу плофдид и принтса на англикта. Аллах акбар
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: