ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Брутални цигански изпълнения пред дюнерджийница в Пловдив!
Автор: Мариана Панчева 17:37 / 10.07.2017Коментари (53)94268
© Plovdiv24.bg
Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже за тормоз от клиенти на заведение за бързо хранене. Публикуваме със съкращения и сигнала, който той е изпратил до омбудсмана на България.

Уважаема г-жо Манолова,

първо искам да благодаря за проявеното разбиране от Ваша страна относно проблема ни с денонощно заведение "Алекс фуудс", намиращо се непосредствено под терасите ни. За голямо мое съжаление всичките ни усилия бяха напразни, защото след едномесечно затишие заведението отново има разрешение за денонощна работа и отново циркът продължава!!!

Един месец, след като документът за удължено работно време беше отнет заради многобройни жалби и подписки от живущите в района, шефът на Пето районно г-н Данчев решава да промени становището на полицията, защото имало промяна в обстоятелствата (поставяне на метална ограда пред обекта, която можете да видите на снимката). Явно аз съм единственият олигофрен, който не може да проумее как ще помогне тази ограда за тишината и спокойствието в района!!!

Как е възможно един сириец да си играе със съдбите и с живота на толкова много хора, в собствената ни държава !? Никой ли не си вади поуки от случващите се събития в Асеновград, Русе и Смолян. Трябва ли да се стигне до някакъв инцидент с фатален край, за да забележи някой, че това не е редно, че ние не можем да живеем нормално, че 5-годишната ми дъщеря не може да спи, че 5-месечният ми син се стряска цяла нощ от виковете на роми и безделници.

По телевизията виждам хора, които се оплакват от шумни ромски сватби, ми те сватбите са по 3 дена. При нас сватбата е нон стоп 24 часа, 31 дена в месеца! На всичко отгоре ние не искаме обектът да се затваря, а само да му се намали работното време, за да може да почиваме след работния ден! И в крайна сметка толкова ли е жизненоважно да работи денонощно един дюнер за сметка на живота на стотици деца, бебета и хора, които по цял ден бачкат да си плащат кредити и данъци !

Умолявам Ви, г-жо Манолова, кажете ми как да постъпя в тази ситуация - да продавам апартамента на безценица и да се местя заедно със семейството си в друг район, докато не се сблъскам пак с корумпирани и нагли държавни служители и полицаи, или като повечето Българи да се запътвам към терминал 2!

П.С. Никога не съм вярвал, че ще попадна в толкова абсурдна ситуация и толкова явни и нагли случаи на корупция!


Кметът на район "Тракия" Костадин Димитров заяви за Plovdiv24.bg, че оплакванията всъщност са от посетителите. От полицията са излезли с предписание за изграждане на преградна стена, която да спира шума и от дюнерджийницата реално са го изпълнили, сподели Димитров. На свой ред той покани засегнатия пловдивчанин в кметството на разговор, през лятото примените му дни са вторник и четвъртък от 14 часа.



Още по темата: общо новини по темата: 215
16.03.2024 »
29.02.2024 »
10.02.2024 »
09.02.2024 »
04.11.2023 »
06.10.2023 »
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
При импотентни институции решението е едно - намерете си едно удобно по размер паве и го хвърлете по тая клоака долу. Не вярвам тогава полицията да не дойде. И няма как да докажат, че точно вие сте го направили. А приятно разсеяните веселяци долу ще си продължат кОпона някъде другаде. В незаконните си постройки в гетото най-вероятно. Това не е просто предможение - цитирам ви моя опит!
0
 
 
Аз да съм невинен , пък нека да посмее да ме удари , нали знаеш има си хора и хора , до колкото знам уволнените полицаи не носят голяма слава рџ?‘рџ?‰
-2
 
 
Погледнато реално "алекса" няма вина . Това си е денонощно заведение за бързо хранене. Това което виждам на клипа е че музиката идва от колата . Те реално циганите могат да си спрат и пред макдоналдс и пред всяко денонощно заведение и да си вдигат шумотевица. Отделно трябва да се мисли при избора на жилище , особено когато имаш проблеми със шума. Има си тихи и спокойни райони . Всеки който е излизал в чужбина знае как стоят нещата в милионните градове по главните улици и особено уикендите .
+5
 
 
мисля, че танцуващите индивиди се подиграават на безсилието на полицията и българските граждани.. това си е чиста провокация..
-1
 
 
Продавай и бягай от там. Това няма да се оправи никога!
+1
 
 
Споко полицията е само на 50 метра от вас.Може и да дойдат по някое време.
+4
 
 
Простака си е простак ,независимо от етноса....
+3
 
 
Истината е, че полицията нищо не може да направи, освен да направи предупреждение. Аз като гледам, музиката е от някаква кола и мангустите са отстрани, което не пречи да са приятели на някого от персонала. Надали това се прави умишлено от хора от обекта.
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+6
 
 
ЛЕКА, ПОЛЕКА НЕЩАТА СИ ОТИВАТ НА БОЙ!НАПРЕЖЕНИЕТО ЩЕ ЕСКАЛИРА В ТАКИВА РАЗМЕРИ, ЧЕ НИТО ПОЛИЦИЯ, НИТО ЖАНДАРМЕРИЯ ЩЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ(все пак да напомня, че ние бачкаторите ги храним, заедно с мангалите) АКО ТОВА СТАНЕ...МАЙ МУ ВИКАХА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!АЗ МОГА ДА ПОЛЗВАМ ОРЪЖИЕ...А ВИЕ???
+6
 
 
Абе хора аре сабодете се И да ги изселим
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: