ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Минев нападна жестоко клуба, в който яде бял хляб 6 години
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:14 / 21.06.2017Коментари (10)9417
© ПФК Ботев Пд
Бившият играч на Лудогорец Йордан Минев се изказа доста остро срещу шампионите. "Лудогорец е минало за мен. Няма какво да кажа за раздялата. Минало, какво да ги коментирам. Да се оправят", каза завърналият се в Ботев (Пловдив) бивш национал, цитиран от "Тема спорт".

Той си тръгна от Разград, след като не прие предложените му условия за нов контракт от "орлите", в които заплатата му бе намалена с 2000 лева на месец.

"Нормално е да има обида. Идват някакви ментета и взимат по 30-40 хиляди евро, а аз шест години нямам слаб мач там и направиха проблем, че си исках същата заплата, която получавах. Аз, ако исках да съм в Лудогорец, щях да взимам повече пари, отколкото в Ботев, но заради самото отношение си тръгнах. Там е перфектно да си бразилец или чужденец, ще седиш до 60 години", каза още Минев.

36-годишният защитник спечели 10 трофея на "Лудогорец Арена" - шест титли на България, две Купи на България и две Суперкупи на страната. Освен това игра два пъти в Шампионската лига, като дори донесе единствената победа на роден клуб в групите на ШЛ, след като се разписа за 1:0 срещу Базел през 2014 година.
Още по темата: общо новини по темата: 204
14.05.2018
10.04.2018
03.04.2018
12.03.2018
27.02.2018
12.02.2018
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абсолютно е прав Минев.Трибуна Моци-факт.
на 21.06.2017 г.
0
 
 
Даньо , намалили са ти заплатата , щото си на 36 и като професионален играч коефициентът ти е под единица. Това е истината в професионалния футбол , и нищо не може да промени възрастта , колкото и да си въобразяваш че си най-стабилният в отбора... Пък и нали не мислиш , че като не трябва да държат "бразилци до 60 г. възраст" , тебе трябва да те държат ! Щото си българче ?
-1
 
 
Със сигурност има и друго, но тоя не го споменава.. Едва ли се касае за 2000 лева. Ама т'ва не е ли същия ритнитопковец, дето си заряза жената заради една 18 годишна кифла?!?!?!? На която може да е баща!?! Ти щото си много ор'гинален и фантастичен, затова риташ в България. Аре моля ти се, не се филмирай толкова. Изкарай още 1, 2 сезона и чао.
+1
 
 
Да, Минев яде бял хляб, но поне си го заработваше. А други ядяха агнешко, без да имат заслуги за това.
-2
 
 
Един доказан селяндур се изказва за най-селският отбор в България... дарителите на купи!
-2
 
 
На мен също Лудогорец са ми противен отбор ( в случайте когато играят в ЛЕ или ШЛ ) , но са си с пълното право! Лудогорец е отбор с възможности и сега 100% ще имат 2 пъти по-класен футболист на неговия пост, било то българин или чужденец. Ако е на 26 ОК, даже и да иска да му вдигнат заплатата няма да е грешка, но той е на 36..какво очаква?! Още 5 години да е неизменяем титуляр, особено ако стигнат до ШЛ. Щом Лудогорец му свалят цената, логиката подсказва, че просто ще седи на пейката, ако не е довелен си тръгва! Това е положението. Добър футболист..но до преди 2-3 години, сега е пълна дупка! освен с сърце, футболът се играе и с възможности , които вече ги няма за топ отбор! не му прави чест и си заслужава съдбата! Благодарение на Лудогорец е видял 2 и 200 във футбола, а сега по подобен начин да напада. Наистина бързо забрави къде яде бял хляб!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 21.06.2017 г.
+3
 
 
Ами, това е в България. Тук е добре да си всякакъв друг - чужденец, бежанец, имигрант - но не и българин! Доказано. Държавна политика и политика на големците. Минев просто е искал да остане на старата си заплата. През тия години беше един от най-стабилните и с постоянно добра игра. Рязанките май забравиха, че той е играчът донесъл единствената победа на БГ отбор в Шампионската лига, при това защитник. Ха, сещам се за онова недуразумение Ангуло - сигурно взема 2 пъти повече пари от Данчо. Ами Кафу - от 20 мача има 2-3 свестни..Ноо, това е България..
+5
 
 
Абсолютно е прав! Разни ментета като Лукоку,Сисиньо,Саша и т.н. взимат по 30-40 000 евро и са резерви с по 2-3 мача на сезон.Какво направи Жоао Пауло като отиде там, игра 2 мача и вкара един гол. А Данчо им вкара гола за победата над Базел в София, за която от УЕФА са им превели 1 милион за 3 т. Само заради този гол трябваше да не се циганят за някакви 2 000 лв.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: