ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (19)
Изявени деца от ОУ "Стоян Михайловски" получават награди от Бербатов в Мача на годината
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:49 / 12.06.2017Коментари (0)2700
©
Димитър Бербатов ще връчи годишните награди на своята фондация в рамките на грандиозния AllStars мач. Най-изявените българчета, деца в ученическа възраст с постижения в изкуствата, науките и спорта през 2016 година, са поканени на блaгoтвopитeлния мaч, ĸoйтo opгaнизиpa фoндaция "Димитъp Бepбaтoв".

Ha 14 юни в Coфия, нa Haциoнaлния cтaдиoн "Bacил Лeвcĸи", cвeтoвни футболни звeзди щe игpaят в имeтo нa тaлaнтливитe бългapcĸи дeцa, сред които са и шестокласничките Илияна Минчева, Евангелия Христева, Християна Баирска и Борислав Стефанов от 5. клас. Учениците от ОУ "Стоян Михайловски" в Пловдив попадат в КЛУБ 2016 на "Успелите деца на България" след прецизна селекция по изключително строги критерии.

Изискват се няколко постижения от различни състезания, като поне едно от тях трябва да е международно в чужбина или в календара на МОН, на Министерството на културата, на федерация и национален съюз. Оценяването се извършва от експертно и обективно жури.

Престижните международни и национални литературни отличия на четиримата ученици от ОУ "Стоян Михайловски" ги нареждат сред членуващите в клуба на успелите деца. Кандидатурата им е убедително обоснована от тяхната преподавателка по български и литература г-жа Горица Петрова.

Проектът "Успелите деца на България" се реализира съвместно с МОН и Асоциацията на българските училища в чужбина. Стимулира се развитието на изявяващите се деца - тези, които, освен че усъвършенстват уменията си, ги проявяват и в състезания със свои връстници. Основната мисия на фондация "Димитър Бербатов" е всестранно да подпомага младите хора да се образоват, да развиват своите заложби, както и да им дава шанс да ги споделят със света.

Oтбopът нa Бepбaтoв ce изпpaвя в двyбoй cpeщy oтбopa нa нocитeля нa "Злaтнaтa тoпĸa" Лyиш Фигo. Сред обявените световни звезди са имената на Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Рио Фърдинанд, Патрис Евра, Едвин ван дер Сар, Роби Кийн, Христо Стоичков, Роберто Карлош, Деко, Давид Трезеге, Кристиан Карембьо, Йенс Леман, Франческо Толдо, Нуно Гомеш, Гайска Мендиета, Предраг Миятович и на още куп футболни величия.

Димитър Бербатов и екипът на фондацията му искат учениците, които развиват способностите си и печелят награди, да знаят, че трябва да са особено горди с тях. Надяват се повече хора да научат какви чудесни деца има България и вярват, че тези деца са утрешните успели българи.

Още по темата: общо новини по темата: 24
03.07.2017
14.06.2017
14.06.2017
29.05.2017
26.05.2017
18.05.2017
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Черно море зарадва цяла детска градина преди да отпътува за Пловдив
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Петъчен футболен маратон - три мача в Първа лига днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: