ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (16) | Вчера (23)
Съпругът на Цвети Пиронкова спечели титла
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:41 / 08.06.2017Коментари (0)5732
©
Съпругът на Цвети Пиронкова - Михаил Мирчев (вдясно), се представи отлично на кортовете на ТК Локомотив
Национална тенис лига проведе втория си турнир в Пловдив, на кортовете на ТК Локомотив. В проявата се включиха едни от най-силните аматьори и ветерани в страната.

При мъжете 18-40, Радослав Владимиров демонстрира завидна форма и постоянство в играта си и безапелационно спечели купата. По пътя си към върха отстрани опитни играчи, като Живко Жеков на полуфинал, и Ивайло Ганчев на финал, запазвайки за дълго концентрацията си.

Това е поредна титла за Радо, след като две седмици преди това спечели наградата на FPI Hotels&Resorts на турнира във ВС "Санта Марина" (20-21 май).

При мъжете 40+, Пейчо Пейчев намери оптималната си формата и спечели първата си титла за сезон 2017. На финала той победи Пламен Пенев.

Георги Милев е шампион при мъжете 55+. Втора титла тук в Пловдив за него, след като достигна върха и на откриващият сезона турнир (8-9 април).

Сред участниците имаше и две известни имена. Еврошампионът по вдигане на тежести Румен Теодосиев достигна до полуфинал на сингъла, които загуби от партньора си на двойки за този турнир - Георги Милев. След това Теодосиев и Милев спечелиха титлата при двойки мъже 45+.

Съпругът на Цветана Пиронкова бе другото известно лице на проявата - Михаил Мирчев дебютира в турнир от лигата с чудесно представяне. Капризите на жребия му отредиха среща още в първи кръг с бъдещия финалист - Ивайло Ганчев.

Мирчев, който е бивш футболист на Локомотив Пловдив, загуби, но след това убедително спечели утешителния турнир. Той взе участие и при двойки мъже, където негов партньор беше брат му, Николай Мирчев.

При най-атрактивния като зрелище формат - двойки мъже до 45, титлата вдигнаха Живко Жеков и Мартин Дачев. На финала те победиха Георги Кушев и Петър Славчев , а преди това на полуфинал отстраниха миналогодишните шампиони на НТЛ в това направление Веселин Трифонов и Григор Шопов.

При микса победители са Антоанета Маркова и Йордан Ников. Втори останаха бургаската двойка Мария Нешева-Налсен/Матс Налсен. Чудесно представяне на младите Налсен/Налсен, които упорито и с много положени усилия вървят напред, и си проправят път сред най-добрите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ботев с уточнение за безплатните билети: Всяко дете трябва да е с възрастен придружител
Арда със свирепа атака по Крумовград: Научете думата "Не" за отговор! Имате да решавате проблеми, които са публична тайна
Без резки движения - оставиха публиката на вечното дерби
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Ботев раздава безплатни билети за Славия, но с две условия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: