ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски и Чавдар Цветков си говорят за Локо ... в Беларус
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:44 / 06.06.2017Коментари (13)6185
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Локомотив (Пд) Чавдар Цветков съобщи, че лети за Беларус, където ще се срещне със собственика на клуба Христо Крушарски.

Това ще стане по време на Световната квалификация по футбол на 9 юни. Съперниците в нея са националните отбори на Беларус и България.

"Освен, че ще изгледаме световната квалификация, ще обсъдим и ситуацията в Локомотив (Пд), свързана с подготовката за новия сезон и подготовката на отбора. Веднага след мача на националите се прибираме в България и се захващаме сериозно за работа", поясни Чавдар Цветков. Той увери, че Христо Крушарски ще изплати всички дължими заплати на играчите, треньорите и служителите на клуба.

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Може някой да ме обвини в песимизм, но с този "президент", Локомотив не го чака нищо добро. Оправданието, че даржавата му запирала милиони евро от сделките в чужбина, звучи доста глупаво. Милионер-бизнесмен не мойе да разчита на тези пари, за да се разплати сас своите работници. Само наивници биха му повъарвали. Той е поставил в "раководството" хора, на които не им е ъасна материъата. Лично мен, много ме учудва факта че такива имена в булгарскиъат футбол като Хр.Бонев, Ч.Тзветков и Воин Воънов не могат да си сваршат работата както тръабва. Говоръат за подмладъаване а искат да запазъат Траъанов и Котев. Така обсажданият напоследак голмайстор на Втора Лига - Дим. Георгиев едва ли ще се сагласи да играе при нас за парите, които Крушарски предлага. Затова в Локомотив ще акостират само баберици и пенсионери, които никой друг не ги иска.
0
 
 
Не е лошо да се запитате кой дължи пари на Крушарски и не си ги плаща. А иначе, на който не му харесва е свободен да си ходи...
+1
 
 
......и тоя стадион щял да строи боже боже, той пари за заплати на чистачките не дава. тва да не е през бай тошово време да раздават на протежета разни доносници , комсомолски секретари на готово заводи и стадиони.
+1
 
 
ква я ммислехме , ква излезе . тоя се оказа христолов 2.абе кво го чакате бе , всички вкупом молбичките и точка.то е ясно ,че винаги ще размотава. ще даде сега една заплата ,за да не можете да разтрогнете и така ще влачи винаги ако му се връзвате и търпите.чудя се като го виждат кво представлява кой баламурник ще се навие да дойде като трансфер. голмайстора на локо сф - дрън дрън кой баламосвате или ако го вземем тоя явно е мн. прост. тъжна картина с тоя изкуфял мошенник. фракцииите няма ли да се активизират малко, не виждате ли че тоя е христолов 2
+2
 
 
Сиамските близнаци, най големите лъжци, останете си в Беларус.....
+4
 
 
Нали беше в четвъртък?????Дон Крушар де Архентино към журналисти:"Стига с тези пари,ставате досадни вече"!Един друг екземпляр ги е говорил тези приказки-митето селския!
+3
 
 
Кога ще платите на хората дължимите суми? Тези хора имат семейства и сметки !Къде е държавата, трябва да има закони срещу такива работодатели, ако не плащат да си понесат последствията, ако трябва и затвор стига вече бяло робство !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: