ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
След дъжд качулка! Локо спечели историческа първа победа в Разград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:49 / 31.05.2017Коментари (30)11053
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив победи шампиона Лудогорец с 2:1 в последния си мач за сезона, който се игра на "Лудогорец Арена" в Разград. Мартин Камбуров (32-дузпа) и Дино Мартинович (69) се разписаха за черно-белите, а официален дебют в елита направиха юношите Димитър Законов и Петър Главчев, който е големият син на рапъра Ванко 1.

Това бе историческа първа победа за пловдивчани в Разград, където преди този двубой статистиката показваше 7 загуби на нула от 7 възможни мача. Единственото равенство 0:0 бе постигнато в първия сезон на хегемона в родния елит, но тогава срещата се игра в Каварна, припомня Plovdiv24.bg.

Сега обаче Лудогорец игра с втория си отбор - нещо, което се превръща в традиция за разградчани, когато мачовете са без значение за тях.

А Локомотив приключи сезона на 5-о място в крайното класиране, което беше на 99 процента ясно още след загубата от Дунав в предпоследния кръг.

Първата голова възможност за Локо дойде в 11-ата минута, когато Веселин Марчев бе изведен сам срещу вратаря на домакините Даниел Наумов. Нападателят опита прехвърлящ удар, но топката излезе на сантиметри в аут.

20 минути по-късно Дино Мартинович изпревари Даниел Наумов и бе съборен в пеналта от вратаря на Лудогорец. Капитанът Мартин Камбуров превърна отсъдената дузпа в гол - 0:1. Това бе попадение №189 за Императора в Първа лига.

А "високо интелектуалната публика" на Лудогорец, както я нарече преди време треньорът Георги Дерменджиев, бе шокирана, че вижда как роден съдия си позволява да отсъди дузпа срещу любимия им тим, и то в Разград.

В 37-ата минута Ванчо Траянов с дълъг пас изведе Мартин Камбуров в чиста позиция. Голмайсторът на Локо също опита прехвърлящ удар, но отново топката излезе покрай гредата в аут.

В 65-ата минута черно-белите сътвориха поредния си пропуск. След атака по десния фланг влезлият на смяна Парвиз Умарбаев се озова в добра позиция и шутира с левия крак, но вратарят на домакините се разтегна и изби в корнер.

В 69-ата минута "смърфовете" удвоиха преднината си. Мартин Камбуров пусна пас надясно към Пламен Крумов. Бранителят центрира почти от аутлинията в малкото наказателно поле, където Дино Мартинович засече с глава за 0:2.

Пет минути преди края Славчо Шоколаров от малък ъгъл можеше да изненада статичния вратар на пловдивчани Илко Пиргов, но шутира в гредата. В следващата атака обаче Лудогорец стигна до гол. Негов автор бе младокът Томас Цвятков, който засече с крак центриране от левия фланг - 1:2.

Локо игра в състав:



Още по темата: общо новини по темата: 22
01.06.2017
31.05.2017
30.05.2017
29.05.2017
19.05.2017
09.05.2017
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Интересното е, че отбора на Локомотив имаше доста противоречиви изяви, и колебливи игри, но всички смятат, че отбора е добър, има потенциал и може да победи и затрудни всеки отбор в България. Сами си решихме, че не сме за Европа и сами направихме така, че да не играем там. Отбора на Ботев постигна не лоши резултати, даже и купа "взе", но всички смятат, че са слабаци, всички вярват, че гръмките им победи са по-скоро плод на нагласени резултати и че всъщност са им дали купата, а не са я взели. И на цялата тази картинка, някои хора, много държат да си показват селянията и не спират с откровените простотии, че титлата, която Локомотив спечели преди години е купена, а тяхната купа сами са си я извоювали. И единствената радост за тях не е от самото спечелване на купата, а от това, да натякват на феновете на Локомотив. Добре, че сме ние да им осмисляме жалкото съществувание. Трябва да си истински титан на мисълта да напишеш, "Ние бихме Лудогорец с игра, а на вас ви пуснаха"
+1
 
 
Локото от кой кръг започват в Лига Европа?За един приятел от Варна питам.
+6
 
 
Не са спечелили,а са им пуснали на буферите смотани.Лудогорец сигурно е играл с третия отбор.
-2
 
 
А ти направо може да го налапаш... мърша
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 31.05.2017 г.
0
 
 
машини! биим наред . Воин да остава той дигна духа . няма млади и стари има можещи . догодина в лига европа сме задължително .
+5
 
 
Като българска теснолинейка по баира сте.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: