ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От Ботев готвят нещо грандиозно довечера
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:21 / 25.05.2017Коментари (16)12278
©
ПФК Ботев ще отбележи по подобаващ начин спечелената Купа на България. Ръководството на клуба изготви специална програма, по която ще премине празнуването на третата Купа, завоювана от Николай Киров и момчетата му.

В 17:30 часа открит автобус с платформа ще потегли с футболистите от стадион "Христо Ботев". Рейсът ще премине през бул. "Източен", след което ще се отправи към бул. "Княгиня Мария Луиза", ул. "Преслав" и ще акостира пред Общината.

От терасата на Община Пловдив носителите на Купата ще покажат спечеления трофей, а точно в 19:12 часа на сцената на площад "Стефан Стамболов", "канарите" ще празнуват с феновете на тима.

ПФК Ботев приканва хилядите "жълто-черни" сърца да се присъединят към честванията за спечелената трета Купа в историята на клуба, се казва в официалното съобщение на "канарчетата".

Още по темата: общо новини по темата: 63
22.06.2017
09.06.2017
03.06.2017
01.06.2017
31.05.2017
26.05.2017
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Честно казано, не вярвах, че ще я спечелим и съм много радостен. Не бях в състояние да наблюдавам двубоя, стари и верни ботевисти ми се обадиха, за да ми кажат и това още повече ме стопли. Най-после - Купа! Колко финала попаднаха, някои злощастно..... Дано сега нещата тръгнат нагоре!
с .. . с. с.с .с с. с.с
-3
 
 
вече май нов поздрав си имате Жълтури с дигната гега или мотика в ръка! Внимавайте на село Коматево да не се препънете някъде. От където е стадиона от там е отбора !
0
 
 
Нормално да те е яд, мюсюлманино.. Вчера цял ден сте драскали надписи за жълтите и накрая да не можете да си ги покажете - сигурно не е приятно. Но така е, тежко е да си фен на превозното средство в тези дни....
0
 
 
Имало е и предложение да се поканят и мургавите фенове на Локуту,но тъй като те се къпят само в петък ма молитвата и днес все още много миришат-затова и тази идея е отпаднала . Пожелаваме на Стикс, Микс, Джако и тъпия мангал по-долу хубаво похапване на баклава и дано да доживеят да си видят купената купа от Емил Наков. А ние довечера ще запеем-Вива канари, ша-ля -ля ляляяяяя....И хич и няма и да ви съжаляваме, че сте проЗти и миризливи и да си мислим за вас! А другото хубаво е ,че довечера по времето когато Пловдив празнува вие спокойно може да си ровите из кофите за боклук без да ви набие някой циганската празна кратуна!
-5
 
 
Стойте си по селата! И без това е пълно в града с пришълци! И как го решиха в 17.30? Точно в най голямата лудница , абитуриенти и само липсва Турско-помашко напаст!
на 25.05.2017 г.
+2
 
 
рџ?‰рџ?‰рџ?‰рџ?‰Много ни беше страх от бараж с Локото и затова решихме да се класираме за евротурнирите директно като бием Лудогорецрџ?‰рџ?‰рџ?‰рџ?‰рџ?‰
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: